Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lincoln MKZ-aanraakscherm werkt niet

Met de democratisering van nieuwe technologieën, het aanzienlijke gebruik van smartphones, een 24-uurs internetverbinding en sociale netwerken, was het duidelijk dat auto’s zich aan de beweging zouden houden. En na het tijdperk van de dvd-autoradio die in de Lincoln MKZ kon worden geïntegreerd, worden sinds een aantal jaren veel auto’s gebouwd met touchscreens. Hoewel dit een zeker comfort geeft, komen bij techniek ook de problemen. In dit artikel gaan we proberen je te helpen bij het oplossen van een touchscreenprobleem dat niet meer werkt op Lincoln MKZ. Om dit te bereiken, gaan we eerst de voordelen ontdekken van een touchscreen in uw motorvoertuig, en vervolgens de verschillende touchscreen problemen op Lincoln MKZ , en tot slot hoe ze te corrigeren.

Voordelen van een touchscreen op Lincoln MKZ

Voordat we kunnen nagaan waarom het touchscreen van uw Lincoln MKZ niet meer werkt, zullen we eerst alle positieve eigenschappen ontdekken die deze apparatuur u zal bieden. We zullen ons alleen concentreren op de native touchscreens, die door de fabrikant zijn ingebouwd en niet die welke in centra voor motorvoertuigen zijn gekocht. Hier is een lijst met de positieve aspecten en interessante kenmerken van een touchscreen dat in uw motorvoertuig is ingebouwd:

 • De mogelijkheid om multimedia-inhoud op uw scherm te bekijken.
 • De mogelijkheid om vast te houden aan een GPS-track met een scherm van grote omvang.
 • Toegang tot vele instelmogelijkheden op zijn motorvoertuig dankzij het in het scherm geïntegreerde besturingssysteem
 • Synchroniseer uw smartphone en ontvang daarom oproepen.
 • Gebruiksgemak van het touchscreen in tegenstelling tot de eerder gebruikte knoppen en knoppen
Weiterlesen:
Venster zit vast op Lincoln MKZ, wat kan ik doen?

.

Lincoln MKZ touchscreencomplicaties

We gaan nu verder met het deel waar u het meest enthousiast over bent waarom werkt het touchscreen van mijn Lincoln MKZ niet meer? Om dit te bereiken hebben we geprobeerd om alle problemen op de touchscreens van uw motorvoertuig te onderscheiden. Er zijn niet 50 verschillende problemen, maar dat gezegd hebbende, op deze website staan ​​de belangrijkste die u mogelijk ondervindt:

 • Het aanraakscherm van mijn Lincoln MKZ gaat niet meer aan: Dit is een van de meest basale gevallen op een motorvoertuig met een scherm, in veel gevallen is het een probleem met de stroomvoorziening, ga naar het volgende gedeelte om de oplossing voor dit probleem te krijgen
 • Het touchscreen van mijn motorvoertuig reageert niet meer: Als je scherm vastloopt op een pagina en het reageert niet meer, dan is dat waarschijnlijk een bug in het besturingssysteem van je scherm.
 • Het touchscreen van mijn Lincoln MKZ gaat zonder reden aan en uit: In zo’n geval ben je zeker slachtoffer van een kortsluiting.

Touchscreen Lincoln MKZ corrigeren

Na het zien waarom het touchscreen van uw Lincoln MKZ niet meer werkt , we zullen proberen u de oplossingen te bieden voor elk van de problemen die u tegen kunt komen. Hieronder staan ​​de oplossingen voor elk van de belangrijkste problemen met het aanraakscherm:

 • Het aanraakscherm gaat helemaal niet aan: in dat geval moet u naar de voedingszijde van het aanraakscherm kijken, meestal is het een gesprongen zekering, dus controleer de status van de zekering.
 • Het aanraakscherm is bevroren: in dat geval, zoals we eerder hebben uitgelegd, is het waarschijnlijk een bug die je doormaakt, je zult moeten proberen om koppel de zekeringen los / verwijder ze om het scherm opnieuw te starten . Als dit niet werkt, heeft u mogelijk een probleem met de versie van het besturingssysteem van het scherm, neem contact op met uw dealer. Als het alleen je GPS is die afluistert, kun je de GPS van je Lincoln MKZ updaten door deze tutorial te volgen.
 • Het aanraakscherm van uw Lincoln MKZ wordt zonder reden in- en uitgeschakeld: in deze situatie is de kans groot dat u het slachtoffer bent van kortsluiting. Controleer de staat van uw zekeringen en connectoren, als u niets kunt ontdekken, breng uw motorvoertuig dan naar een elektricien voor motorvoertuigen die het probleem kan verhelpen.
Weiterlesen:
Vastzittende kofferbak op Lincoln MKZ, wat kan ik doen?

Voor meer tips over de Lincoln MKZ, neem een ​​kijkje in de categorie Lincoln MKZ.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector