Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe activeer ik Bluetooth op Lincoln MKC?

Je hebt net een nieuwe gsm gekocht, een nieuwe auto of je hebt net van autoradio gewisseld, elk van deze motieven kan een goede reden zijn om te leren je mobiele telefoon via Bluetooth met je auto te verbinden. Om dit te bereiken, vraagt ​​u zich af hoe Bluetooth te activeren op Lincoln MKC, weet dat u op de juiste plaats bent. Ons team heeft deze inhoud geschreven om u te helpen deze taak te volbrengen en u te helpen om in de auto te bellen of je Android- of Apple-telefoon aan te sluiten aan. Om dit te bereiken, zullen we eerst kijken naar het voordeel dat uw Bluetooth-autoradio u kan bieden, vervolgens hoe u Bluetooth op Lincoln MKC activeert en tot slot hoe u de Bluetooth handsfree-kit op Lincoln MKC activeert.

Bluetooth autoradio op Lincoln MKC: hoe werkt het?

Bluetooth-technologie: wat is het?

Om deze inhoud te starten, zullen we kijken naar bluetooth technologie, en meer bepaald aan het begin en hoe bluetooth werkt op Lincoln MKC. Bluetooth-technologie werd in 1994 ontwikkeld door de mobiele telefoonmaatschappij Ericsson en in 1999 werd een belangenvereniging opgericht die verschillende technologiebedrijven samenbracht en werd Bluetooth-technologie geïntegreerd in de eerste producten. Het doel is vervang de infraroodtechnologie die al draadloos gegevens kon overdragen tussen twee apparaten, maar moest dichtbij zijn en geen obstakel hebben tussen de zender en ontvanger van gegevens. In tegenstelling tot infrarood (IrDA) dat lichtgolven gebruikte, bluetooth gebruikt 2.4 Ghz radiogolven, waardoor het door objecten kan circuleren. In de meeste gevallen zal het zendvermogen het mogelijk maken om informatie te verzenden over een afstand van ongeveer tien meter. Wat betreft de bluetooth-werking op de Lincoln MKC, hiermee kunt u uw telefoon koppelen aan de autoradio van uw auto en profiteer van de basisfuncties van de handsfree kit van uw auto. Dit is een redelijk voordeel, vooral omdat het gebruik van Bluetooth-headsets sinds enkele jaren in auto’s verboden is.

Weiterlesen:
Welke brandstof voor Lincoln MKS?

Bluetooth-specificaties op Lincoln MKC

Laten we de functies van Bluetooth op Lincoln MKC eens nader bekijken. Bluetooth heeft, zoals we zojuist hebben gezien, de basisrol bij het overbrengen van informatie tussen twee producten. Desalniettemin zijn de mogelijkheden vrij beperkt. We zullen Bluetooth namelijk voornamelijk op auto’s gebruiken om:

 • Bel handsfree met het geluid uit de speakers van je Lincoln MKC.
 • Zet je muziek over via bluetooth en luister ernaar op het geluidssysteem van je Lincoln MKC.
 • Toegang tot de contacten van uw telefoon vanaf de autoradio van uw Lincoln MKC
 • Bestel je telefoon met je stem (bijvoorbeeld: bel iemand of verander muziek)

Al deze functies komen dicht in de buurt van wat je nu zou kunnen krijgen met een USB-verbinding van je smartphone naar je Lincoln MKC, maar niet alle Lincoln MKC-versies zijn uitgerust met een USB-poort en Bluetooth-technologie wordt de norm. Hiermee kunt u voorkomen dat u uw smartphone op uw Lincoln MKC hoeft aan te sluiten om van deze functies te profiteren.

Hoe Bluetooth op Lincoln MKC te activeren

Laten we ons nu concentreren op het deel dat waarschijnlijk het meest gunstig voor u is. Hoe activeer je Bluetooth op Lincoln MKC? Het is geweldig om te weten dat uw auto over deze technologie beschikt, maar hoe doet u dit concreet als u van plan bent Bluetooth te bellen met uw Lincoln MKC? De methode is vrij eenvoudig en we zullen u in een paar stappen uitleggen hoe u uw Bluetooth activeert en hoe u uw smartphone met uw Lincoln MKC verbindt:

 • Ga naar uw mobiele configuraties, selecteer vervolgens Bluetooth in het tabblad «netwerk» en zoek naar apparaten waarmee u wilt koppelen.
 • Zodra het zoeken is voltooid, start u de verbinding met uw voertuig, er zou een code in de naam van de Bluetooth «Lincoln MKC» moeten staan, een code zou op het scherm van uw voertuig moeten verschijnen, het is aan u om te controleren of deze is hetzelfde op de mobiele telefoon en valideer de verbinding met de radio van uw Lincoln MKC
Weiterlesen:
Mijn Lincoln MKC trekt naar links, wat moet ik doen?

Tweede alternatief, u kunt het proces ook rechtstreeks via de autoradio van uw auto uitvoeren:

  • Ga naar de configuraties van uw autoradio, tabblad «verbinding»
  • Selecteer de optie «zoeken naar een apparaat»
  • Selecteer uw smartphone uit de lijst en zorg ervoor dat u de Bluetooth-verbinding erop activeert voordat u deze gebruikt
  • Om de verbinding te voltooien, hoeft u alleen maar te controleren of de twee codes die op uw twee apparaten worden weergegeven, hetzelfde zijn.

Nu weet je hoe je Bluetooth op Lincoln MKC kunt activeren. Het enige dat u nu hoeft te doen, is profiteren van alle functies die u met deze technologie kunt doen, zoals bellen met Bluetooth op de Lincoln MKC of naar uw muziek luisteren met Bluetooth op de Lincoln MKC. Als u Android Auto op uw Lincoln MKC wilt aansluiten of activeren, hebben we een compleet artikel gemaakt waarmee u deze procedure zonder complicaties kunt uitvoeren.

Hoe Bluetooth handsfree carkit op Lincoln MKC te activeren

Eindelijk, laatste deel van onze inhoud, hoe activeer je de Bluetooth handsfreeset op Lincoln MKC? Deze actie is alleen het gevolg van de operatie die we zojuist hebben uitgevoerd. Als u eenmaal de vorige acties heeft uitgevoerd, zou het activeren van de handsfreeset een formaliteit moeten zijn. De autoradio van uw Lincoln MKC moet inderdaad klaar zijn om oproepen naar de luidsprekers van uw auto te verwerken en u in staat stellen om de ingebouwde microfoon te gebruiken om te communiceren. Probeer te bellen om te controleren of deze is ingeschakeld, anders moet u naar de Bluetooth-configuraties van uw Lincoln MKC gaan en de optie «handsfree bellen» activeren. Als u problemen heeft met de Bluetooth van uw Lincoln MKC, aarzel dan niet om dit artikel te lezen, dat u zal helpen deze op te lossen.

Weiterlesen:
Remvloeistoflek Lincoln MKC

Mocht u nog vragen hebben over de Lincoln MKC, aarzel dan niet om onze Lincoln MKC categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector