Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe activeer ik Bluetooth op Lincoln MKS?

U heeft een nieuwe smartphone, een nieuw voertuig of u heeft net van autoradio gewisseld, al deze uitleg kan een goede reden zijn om te leren uw telefoon via Bluetooth met uw auto te verbinden. Om dit mogelijk te maken, denk je erover na hoe Bluetooth te activeren op Lincoln MKS, weet dat u op de juiste plaats bent. Ons team heeft dit artikel geschreven om u te helpen dit proces te voltooien en u te helpen om in de auto te bellen of je Android- of Apple-telefoon aan te sluiten aan. Om dit te bereiken, zullen we om te beginnen kijken naar het voordeel dat uw Bluetooth-autoradio u kan bieden, vervolgens hoe u Bluetooth op Lincoln MKS activeert en tot slot hoe u de Bluetooth handsfree-kit op Lincoln MKS activeert.

Bluetooth autoradio op Lincoln MKS: hoe werkt het?

Bluetooth-technologie: wat is het?

Om met dit artikel te beginnen, zullen we ons richten bluetooth technologie, en meer in het bijzonder op het uitgangspunt en hoe bluetooth werkt op Lincoln MKS. Bluetooth-technologie werd in 1994 gecreëerd door het mobiele telefoonbedrijf Ericsson en in 1999 werd een belangenvereniging opgericht die verschillende technologiebedrijven samenbracht en werd Bluetooth-technologie opgenomen in de eerste items. Het doel is vervang de infraroodtechnologie die al draadloos gegevens kon overdragen tussen twee apparaten, maar die dichtbij moesten zijn en geen obstakel tussen de zender en ontvanger van gegevens mogen hebben. In tegenstelling tot infrarood (IrDA) dat lichtgolven gebruikte, bluetooth gebruikt 2.4 Ghz radiogolven, waardoor het door objecten kan circuleren. Over het algemeen zal het zendvermogen het mogelijk maken om informatie over een afstand van ongeveer tien meter over te dragen. Wat betreft de Bluetooth-werking op Lincoln MKS, hiermee kunt u uw telefoon koppelen aan de autoradio van uw auto en profiteer van de basisfuncties van de handsfree-kit van uw voertuig. Dit is een groot voordeel, vooral omdat het gebruik van Bluetooth-headsets sinds enkele jaren in auto’s verboden is.

Weiterlesen:
Hoe servicelamp Lincoln MKC uit te schakelen

Bluetooth-productfuncties op Lincoln MKS

Laten we de functies van Bluetooth op Lincoln MKS eens nader bekijken. Bluetooth heeft, zoals we zojuist hebben gezien, het basisdoel om informatie tussen twee producten over te dragen. De functionaliteiten zijn echter vrij beperkt. We zullen Bluetooth namelijk voornamelijk op auto’s gebruiken om:

 • Bel handsfree met het geluid uit de luidsprekers van uw Lincoln MKS.
 • Zet je muziek over via bluetooth en luister ernaar op het audiosysteem van je Lincoln MKS.
 • Haal de contacten van uw telefoon op via de autoradio van uw Lincoln MKS
 • Bestel je telefoon met je stem (bijvoorbeeld: bel iemand of verander muziek)

Al deze specificaties komen dicht in de buurt van wat je nu zou kunnen krijgen met een USB-verbinding van je smartphone naar je Lincoln MKS, maar niet alle Lincoln MKS-modellen zijn uitgerust met een USB-poort en Bluetooth-technologie wordt de norm. Hiermee kunt u voorkomen dat u uw smartphone met uw Lincoln MKS hoeft te verbinden om van deze functies te profiteren.

Hoe Bluetooth op Lincoln MKS te activeren

Laten we nu eens kijken naar het deel dat waarschijnlijk het meest cruciaal voor u is. Hoe Bluetooth activeren op Lincoln MKS? Het is fijn om te weten dat uw auto over deze technologie beschikt, maar hoe doet u dat concreet als u met uw Lincoln MKS via Bluetooth wilt bellen? Het proces is vrij eenvoudig en we zullen in een paar stappen demonstreren hoe u uw Bluetooth activeert en hoe u uw mobiele telefoon verbindt met uw Lincoln MKS:

 • Ga naar de configuraties van uw mobiele telefoon, selecteer vervolgens Bluetooth in het tabblad «netwerk» en zoek naar apparaten waarmee u wilt koppelen.
 • Zodra het zoeken is voltooid, start u de verbinding met uw auto, er zou een code in de naam van de Bluetooth «Lincoln MKS» moeten staan, een code zou op het scherm van uw auto moeten verschijnen, het is aan u om te onderzoeken of dit het geval is hetzelfde op de mobiele telefoon en valideer de verbinding met de radio van uw Lincoln MKS
Weiterlesen:
Lincoln MKC die sterft tijdens het rijden

Tweede alternatief, u kunt het proces ook rechtstreeks via de autoradio van uw auto uitvoeren:

  • Ga naar de configuraties van uw autoradio, tabblad «verbinding»
  • Kies de optie «zoeken naar een apparaat»
  • Selecteer uw smartphone uit de lijst en zorg ervoor dat u de Bluetooth-verbinding erop inschakelt voordat u deze gebruikt
  • Om de verbinding te voltooien, hoeft u alleen maar te controleren of de twee codes op uw twee apparaten identiek zijn.

Nu weet je hoe je Bluetooth activeert op Lincoln MKS. Het enige dat u nu hoeft te doen, is profiteren van alle specificaties die u met deze technologie kunt doen, zoals bellen met Bluetooth op de Lincoln MKS of naar uw muziek luisteren met Bluetooth op de Lincoln MKS. Als u Android Auto op uw Lincoln MKS wilt aansluiten of activeren, hebben we een compleet artikel ontwikkeld waarmee u deze procedure probleemloos kunt uitvoeren.

Hoe Bluetooth handsfree carkit op Lincoln MKS te activeren

Tot slot, laatste deel van ons artikel, hoe activeer je de Bluetooth handsfreeset op Lincoln MKS? Deze actie is alleen het gevolg van het proces dat we zojuist hebben uitgevoerd. Als u eenmaal de vorige acties heeft afgerond, zou het activeren van de handsfreeset een formaliteit moeten zijn. De autoradio van uw Lincoln MKS moet inderdaad klaar zijn om oproepen naar de luidsprekers van uw auto te verwerken en u de mogelijkheid geven om de ingebouwde microfoon te gebruiken om te spreken. Probeer te bellen om te controleren of hij actief is, anders moet u naar de Bluetooth-configuraties van uw Lincoln MKS gaan en de optie «handsfree bellen» inschakelen. Als u zich zorgen maakt over de Bluetooth van uw Lincoln MKS, aarzel dan niet om dit artikel te lezen, dat u zal helpen deze op te lossen.

Weiterlesen:
Aarzeling tijdens Lincoln MKC-acceleratie

Kijk voor meer tips over de Lincoln MKS in de categorie Lincoln MKS.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector