Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe activeer ik de automatische vergrendeling van mijn Land Rover Range Rover Evoque?

Als voertuigeigenaar van een moderne Land Rover Range Rover Evoque hebben we verschillende voordelen, de waarheid is dat recente voertuigen toegang geven tot een steeds opmerkelijker aantal functionaliteiten. Hiermee wint u aan comfort, multimedia of veiligheid. Op deze pagina gaan we kijken naar een optie die je een veilig gevoel moet geven in je auto, het automatisch sluiten van de deuren. Dit pakket kan zonder reden worden gedeactiveerd, dus we gaan het uitzoeken hoe u automatische vergrendeling op uw Land Rover Range Rover Evoque activeert. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst kijken naar de werking van deze functie en hoe deze werkt, en vervolgens, in een tweede stap, hoe de automatische sluiting van de deuren van uw auto opnieuw geactiveerd kan worden.

Wat is de automatische vergrendeling of sluiting op een Land Rover Range Rover Evoque?

Voordat we je voorstellen hoe de automatische vergrendeling van uw Land Rover Range Rover Evoque te activeren, zullen we de werkzaamheid van deze functie bekijken. Het aantal carjackings neemt zelfs regelmatig toe en onze Land Rover Range Rover Evoque is een gebied waar we ons vaak veilig voelen. Bij het stoppen voor een rood licht, bij een stopbord of in de file kan men zich echter onderhevig voelen aan agressie, met dit in het achterhoofd hebben de merken deze functionaliteit gelanceerd. In de meeste gevallen is er een deurvergrendelingsknop waarmee u de deuren van binnenuit kunt sluiten en openen, maar deze functionaliteit vergrendelt automatisch de deuren van uw auto wanneer u een bepaalde snelheid of een bepaalde tijd na het starten overschrijdt. Het voordeel is dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over deze actie om maximale veiligheid te garanderen.

Weiterlesen:
Beste head-unit voor Land Rover Range Rover Sport

Hoe activeer ik het automatisch sluiten van de deuren op mijn Land Rover Range Rover Evoque?

Helaas kan het lijken dat deze functie vanwege fabrieksinstellingen, elektronische storingen, slechte afhandeling kan worden uitgeschakeld, we zullen nu ontdekken de twee methoden waarmee u de automatische vergrendeling op uw Land Rover Range Rover Evoque kunt activeren.

  • Hoe de automatische vergrendeling / sluiting van de deuren van een auto te activeren: De vergrendelknop

    De snelste techniek als uw automatische deursluiting niet meer effectief is, is door het contact aan te zetten (bij sommige series moet u ook de motor laten draaien) en snel de deurvergrendelingsknop ingedrukt te houden uw auto een paar seconden ingedrukt totdat u een geluidssignaal waarneemt en, afhankelijk van het bouwjaar van uw Land Rover Range Rover Evoque, de richtingaanwijzers die worden geactiveerd. Deze techniek zou meestal voldoende moeten zijn om het automatische deurslot op uw Land Rover Range Rover Evoque te activeren.

    Hoe de automatische deurvergrendeling op mijn Land Rover Range Rover Evoque te activeren: Via de computer

    Eindelijk een wat complexere techniek maar die te maken kan hebben met een fabrieksfout of een stroomstoring van uw auto. Om de automatische deurvergrendeling op uw Land Rover Range Rover Evoque opnieuw te activeren, kunt u via uw diagnose-aansluiting gaan. U moet een diagnostisch hulpmiddel hebben en door de menu’s navigeren om de gekoppelde optie in het «vleugelmenu» te wijzigen. Dit is echter alleen geschikt voor mensen met enige kennis van mechanica en we raden u aan naar uw dealer te gaan om dit te bereiken.

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Range Rover Evoque, aarzel dan niet om onze Land Rover Range Rover Evoque categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Ruitenwisser zit vast op Land Rover Range Rover Sport
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector