Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe activeer ik de automatische vergrendeling van mijn Land Rover Range Rover?

Autobezitter zijn van een recente Land Rover Range Rover biedt ons enkele voordelen, de waarheid is dat recente voertuigen toegang geven tot een steeds indrukwekkender aantal productkenmerken. Ze zullen u meer comfort, multimedia of veiligheid opleveren. In dit artikel gaan we een functie bekijken waarvan wordt verwacht dat u zich veilig voelt in uw voertuig: het automatisch sluiten van de deuren. Deze optie kan zonder reden worden gedeactiveerd, dus we zullen zien hoe u automatische vergrendeling op uw Land Rover Range Rover activeert. Om dit te doen, zullen we in eerste instantie kijken naar de technische details van deze optie en hoe het werkt, en vervolgens, in een tweede deel, hoe de automatische sluiting van de deuren van uw auto opnieuw te activeren.

Wat is de automatische vergrendeling of sluiting van een Land Rover Range Rover?

Voordat we je laten zien hoe u de automatische vergrendeling van uw Land Rover Range Rover activeert, we zullen het nut van deze functie bekijken. Uiteraard neemt het aantal carjacking voortdurend toe en onze Land Rover Range Rover is een locatie waar we ons vaak veilig voelen. Wanneer u echter stopt bij een rood licht, bij een stopbord of in de file, kunt u zich agressief voelen, met dit in gedachten hebben de merken deze optie gelanceerd. Over het algemeen is er een deurslotknop waarmee u de deuren van binnenuit kunt sluiten en openen, maar deze functie vergrendelt automatisch de deuren van uw auto wanneer u een bepaalde snelheid of een bepaalde tijd overschrijdt nadat u de motor hebt aangezet. Het voordeel is dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over dit gebaar om optimale veiligheid te garanderen.

Weiterlesen:
Remlicht Land Rover Range Rover blijft branden, wat te doen?

Hoe activeer ik de automatische sluiting van de deuren van mijn Land Rover Range Rover?

Helaas kan het voorkomen dat door fabrieksinstellingen, elektronische storingen, slechte bediening deze functionaliteit kan worden uitgeschakeld, we komen er nu achter de twee technieken waarmee u de automatische vergrendeling van uw Land Rover Range Rover kunt activeren.

  • Hoe de automatische vergrendeling / sluiting van de deuren van een auto te activeren: De vergrendelknop

    De meest eenvoudige oplossing als u de automatische sluiting van de deur niet meer effectief vindt, is om het contact aan te zetten (bij sommige series moet u ook de motor laten draaien) en vrij snel het deurslot ingedrukt te houden knop een korte tijd op uw auto totdat u een hoorbare indicator en, op basis van het jaar van uw Land Rover Range Rover, de geactiveerde richtingaanwijzers waarneemt. Deze oplossing zou meestal voldoende moeten zijn om het automatische deurslot op uw Land Rover Range Rover te activeren.

    Hoe activeer ik het automatische deurslot op mijn Land Rover Range Rover: Via de computer

    Tot slot een meer technische oplossing maar die kan veroorzaakt worden door een fabrieksfout of een stroomstoring aan uw auto. Om het automatische deurslot op uw Land Rover Range Rover opnieuw te activeren, heeft u de mogelijkheid om via uw diagnose-aansluiting te gaan. U heeft een diagnosetool nodig en door de menu’s navigeren om de gekoppelde optie in het “schuifmenu” te wijzigen. Dit is echter alleen geschikt voor mensen met enige kennis van monteurs en we raden u aan om hiervoor naar uw dealer te gaan.

Weiterlesen:
Hoe het versnellingsbaklek op Land Rover Range Rover te verhelpen?

Kijk voor meer tips over de Land Rover Range Rover in de categorie Land Rover Range Rover.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector