Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe activeer ik de automatische vergrendeling van mijn Lincoln MKS?

Eigenaar zijn van een nieuwe Lincoln MKS biedt ons verschillende voordelen, het is een feit dat moderne voertuigen toegang geven tot een steeds opvallender aantal functies. Ze zullen u meer comfort, multimedia of veiligheid opleveren. Op deze pagina gaan we kijken naar een functie die bedoeld is om u een veilig gevoel te geven in uw auto, het automatisch sluiten van de deuren. Dit pakket kan zonder reden worden gedeactiveerd, dus we gaan het ontdekken hoe u automatische vergrendeling op uw Lincoln MKS activeert. Om dit te bereiken, zullen we eerst kijken naar de werking van deze functie en hoe deze werkt, en vervolgens, in een tweede stap, hoe de automatische sluiting van de deuren van uw auto opnieuw geactiveerd kan worden.

Wat is de automatische vergrendeling of sluiting op een Lincoln MKS?

Voordat we je voorstellen hoe u de automatische vergrendeling van uw Lincoln MKS activeert, we zullen kijken naar de effectiviteit van deze functies. Het is duidelijk dat het aantal carjacking voortdurend toeneemt, en onze Lincoln MKS is een locatie waar we ons waarschijnlijk veilig zullen voelen. Aan de andere kant, wanneer u stopt bij een rood licht, bij een stopbord of in de file, kunt u zich onderhevig voelen aan agressie, met dit in gedachten hebben de merken deze functionaliteit geïntroduceerd. Over het algemeen is er een deurslotknop waarmee u de deuren vanuit de cabine kunt sluiten en openen, maar deze functionaliteit vergrendelt automatisch de deuren van uw auto wanneer u een bepaalde snelheid overschrijdt of een bepaalde tijd na het aanzetten van de motor. Het voordeel is dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over dit gebaar om een ​​optimale beveiliging te garanderen.

Weiterlesen:
Hoe de startonderbreker Lincoln MKC uitschakelen?

Hoe activeer ik het automatisch sluiten van de deuren op mijn Lincoln MKS?

Helaas kan het lijken dat als gevolg van fabrieksinstellingen, elektronische storingen, slechte afhandeling deze functionaliteit kan worden uitgeschakeld, we zullen er nu achter komen de twee oplossingen waarmee u het automatische slot op uw Lincoln MKS kunt activeren.

  • Hoe de automatische vergrendeling / sluiting van de deuren van een auto te activeren: De vergrendelknop

    De meest basale strategie als u voor het geval uw automatische deursluiting niet meer werkt, is om het contact aan te zetten (bij sommige series moet u ook de motor laten draaien) en snel de deurslotknop op uw auto ingedrukt te houden voor een korte tijd totdat u een hoorbare indicator ziet en, in overeenstemming met het jaar van uw Lincoln MKS, de richtingaanwijzers die geactiveerd zijn. Deze strategie zou in de meeste gevallen voldoende moeten zijn om het automatische deurslot op uw Lincoln MKS te activeren.

    Hoe activeer ik het automatische deurslot op mijn Lincoln MKS: Via de computer

    Tot slot een moeilijkere strategie, maar die kan worden gekoppeld aan een fabrieksfout of een stroomstoring aan uw auto. Om het automatische deurslot op uw Lincoln MKS opnieuw te activeren, kunt u uw diagnose-aansluiting gebruiken. U heeft een diagnosetool nodig en navigeert door de menu’s om de gekoppelde optie in het “schuifmenu” te wijzigen. Aan de andere kant wordt dit alleen aanbevolen voor mensen met enige kennis van monteurs en we raden u aan om uw specialist te bezoeken om dit te doen.

Als je meer tutorials over de Lincoln MKS wilt, ga dan naar onze Lincoln MKS-categorie.

Weiterlesen:
Stationaire trillingen Lincoln MKC, wat te doen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector