Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe Android Auto verbinden met Land Rover Range Rover Evoque?

U heeft vrij recent een nieuw voertuig aangeschaft, of u heeft net gehoord van Android Auto en u wilt het ook proberen. Dit is heel gebruikelijk, waarom zou u uzelf gratis en nuttige diensten ontnemen, of u nu naar uw muziek luistert, de gps gebruikt of belt, de applicatie is perfect. In deze inhoud zullen we beschrijven: Android Auto verbinden met uw Land Rover Range Rover Evoque. Om dit te bereiken, zullen we ons in de eerste plaats concentreren op wat Android Auto is en waarvoor het wordt gebruikt, daarna gaan we verder met het installeren van Android Auto en het verbinden met uw Land Rover Range Rover Evoque, en om af te ronden welke oplossing voor u beschikbaar is als uw Land Rover Range Rover Evoque is niet gebouwd met apparaten die compatibel zijn met Android Auto.

Android Auto op Land Rover Range Rover Evoque, wat is het?

U kent Android Auto al, maar je begrijpt niet echt waar het allemaal over gaat? We zullen alleen het doel van deze applicatie demonstreren en welke voordelen er zijn om het op uw Land Rover Range Rover Evoque in te stellen. Android Auto is een Google-applicatie, het is bedoeld om al uw smartphones in uw auto op te nemen. Google heeft inderdaad ontdekt dat de auto’s van vandaag geen technologie bevatten. Ze hebben daarom nagedacht over de beste methode om hun besturingssysteem in uw voertuig te integreren. Hun programma biedt enkele opmerkelijke functies die uw autorit zullen verbeteren. Bovendien geeft het u de mogelijkheid om verbonden te blijven zonder risico’s te nemen tijdens het rijden. het activeren van Android Auto op Land Rover Range Rover Evoque geeft u toegang tot een aantal functies, voicis:

 • Houd het beste van uw telefoon op het scherm van uw Land Rover Range Rover Evoque
 • Om iemand te kunnen bellen via de luidsprekers van uw auto
 • Luister naar je favoriete muziek met Google Music of je klassieke softwareprogramma’s zoals Spotify of Deezer
 • Bedien uw smartphone met uw stem
 • Laat je sms-berichten voorlezen, dicteer je antwoorden aan Android Auto, die ze zal transformeren in een sms-bericht

Weiterlesen:
Kofferbak vastgelopen op Land Rover Range Rover Evoque, wat kan ik doen?

Hoe Android Auto verbinden met Land Rover Range Rover Evoque?

In dit tweede deel gaan we in op de aanpak die je moet doen Android Auto instellen op Land Rover Range Rover Evoque. Ongeacht of u een compatibel scherm heeft of niet, er is een manier om van dit programma te profiteren dat uw autoritten aangenamer zal maken.

Zelfstudie: Android Auto activeren op uw Land Rover Range Rover Evoque

Nu is het tijd om installeer Android Auto op uw Land Rover Range Rover Evoque. Dankzij deze gids zullen we de verschillende stappen van deze techniek in detail beschrijven en u attent maken op de aspecten die zorgen kunnen baren, hier gaan we:

 • Controleer de compatibiliteit van uw mobiel met Android Auto (minimale versie 5.1 Lollipop), zorg ervoor dat u uw smartphone bijwerkt als deze niet up-to-date is.
 • Download de Android Auto-applicatie van uw Google Play
 • Start de Android Auto-applicatie, het zal bij de eerste opening onderzoeken of alle benodigde applicaties up-to-date zijn.
 • Zodra alle autorisaties en gebruiksvoorwaarden zijn geaccepteerd, kunt u de activering van Android Auto op uw Land Rover Range Rover Evoque voltooien
 • Verbind uw telefoon met Bluetooth op uw auto, als u niet weet hoe u dit moet doen, raadpleeg dan ons artikel over Android Auto verbinden of activeren op uw Land Rover Range Rover Evoque om te zien hoe u dit moet doen.
 • Zodra uw telefoon via Bluetooth is verbonden met uw auto, moet het starten van de applicatie Android auto verbinden met uw Land Rover Range Rover Evoque.
 • Als deze verbinding niet werkt, probeer deze dan eerst via USB aan te sluiten (contact aan) en daarna Bluetooth te activeren

Weiterlesen:
Prijs remschijf vervanging voor Land Rover Range Rover Sport?

Ik heb geen compatibel scherm op mijn Land Rover Range Rover Evoque, maar ik wil toch profiteren van Android Auto:

Als het gebeurt, na onderzoek, is uw Land Rover Range Rover Evoque niet compatibel met Android Auto, dan heeft u nog steeds de oplossing om dit programma op een andere manier te gebruiken. U kunt het scherm van uw telefoon inderdaad als Android Auto-interface gebruiken. Daarvoor is niets minder moeilijk:

 • Download Android Auto naar uw smartphone
 • Stel de applicatie in zoals hierboven uitgelegd (autorisaties, gebruiksvoorwaarden)
 • Start de applicatie en je hebt toegang tot de interface en je kunt nu genieten van alle positieve aspecten van Android Auto in je Land Rover Range Rover Evoque zonder een compatibel scherm.

  Kijk voor meer tips over de Land Rover Range Rover Evoque in de categorie Land Rover Range Rover Evoque.

 • Ссылка на основную публикацию
  Adblock
  detector