Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe Android Auto verbinden met Land Rover Range Rover Sport?

Je hebt nog niet zo lang geleden een nieuwe auto gekocht of je hebt net gehoord van Android Auto en je wilt het ook proberen. Dit is heel gebruikelijk, waarom zou u uzelf 100% gratis en behulpzame diensten onthouden, of u nu naar uw muziek luistert, de gps gebruikt of belt, de applicatie is perfect. In dit document zullen we demonstreren hoe u Android Auto kunt verbinden met uw Land Rover Range Rover Sport. Om dit te doen, primair, zullen we ons concentreren op wat Android Auto is en waarvoor het wordt gebruikt, daarna zullen we doorgaan met het installeren van Android Auto en het verbinden met uw Land Rover Range Rover Sport, en om af te sluiten welk alternatief voor u bestaat als uw Land Rover Range Rover Sport is niet uitgerust met systemen die compatibel zijn met Android Auto.

Android Auto op Land Rover Range Rover Sport, wat is dat?

Je hebt al gelezen over Android Auto, maar je weet niet precies waar het allemaal over gaat? We zullen eenvoudig het doel van deze applicatie demonstreren en welke positieve aspecten er kunnen zijn bij het installeren van uw Land Rover Range Rover Sport. Android Auto is een Google-programma, het is ontworpen om al uw smartphones in uw auto op te nemen. Google heeft in feite begrepen dat moderne auto’s geen geïntegreerde technologie hebben. Ze hebben daarom nagedacht over de beste strategie om hun besturingssysteem in uw auto te integreren. Hun programma biedt een aantal belangrijke voordelen die uw reis met de auto zullen verbeteren. Bovendien kunt u hiermee verbonden blijven zonder risico’s te nemen tijdens het rijden. het activeren van Android Auto op Land Rover Range Rover Sport geeft u toegang tot een aantal positieve aspecten, voicis:

 • Bewaar het beste van uw telefoon op het scherm van uw Land Rover Range Rover Sport
 • Om te kunnen bellen naar de speakers van je auto
 • Luister naar je favoriete muziek met Google Music of je klassieke softwareprogramma’s zoals Spotify of Deezer
 • Controleer uw smartphone met uw stem
 • Laat uw berichten voorlezen, dicteer uw antwoorden aan Android Auto, die ze zal omzetten in een sms

Weiterlesen:
Waarom ruikt mijn Land Rover Range Rover verbrand plastic?

Hoe Android Auto verbinden op Land Rover Range Rover Sport?

In dit tweede deel gaan we in op de te doen methode Android Auto instellen op Land Rover Range Rover Sport. Ongeacht of u een compatibel scherm heeft of niet, er is een kans om te profiteren van dit programma dat uw autoritten aangenamer zal maken.

Tutorial: Android Auto activeren op uw Land Rover Range Rover Sport

Nu is het tijd om installeer Android Auto op uw Land Rover Range Rover Sport. Dankzij dit artikel zullen we de verschillende stappen van deze procedure beschrijven en u alert maken op de elementen die zorgen kunnen baren, hier gaan we:

 • Controleer de compatibiliteit van uw smartphone met Android Auto (minimale versie 5.1 Lollipop), zorg ervoor dat u uw smartphone bijwerkt als deze niet up-to-date is.
 • Download de Android Auto-applicatie van uw Google Play
 • Start de Android Auto-applicatie, deze zal bij de eerste opening controleren of alle benodigde applicaties up-to-date zijn.
 • Zodra alle autorisaties en gebruiksvoorwaarden zijn goedgekeurd, kunt u de activering van Android Auto op uw Land Rover Range Rover Sport voltooien
 • Verbind uw telefoon met Bluetooth op uw auto, als u niet weet hoe u dit moet doen, blader dan door ons artikel over Android Auto verbinden of activeren op uw Land Rover Range Rover Sport om erachter te komen hoe u dit moet doen.
 • Zodra uw telefoon via Bluetooth op uw auto is verbonden, moet het starten van de applicatie Android auto verbinden met uw Land Rover Range Rover Sport.
 • Als deze verbinding niet werkt, probeer deze dan eerst via USB aan te sluiten (contact aan) en daarna Bluetooth te activeren

Weiterlesen:
Hoe een versnellingsbaklek op Land Rover Range Rover Evoque op te lossen?

Ik heb geen compatibel scherm op mijn Land Rover Range Rover Sport, maar ik wil toch profiteren van Android Auto:

Als het gebeurt, nadat u heeft gecontroleerd of uw Land Rover Range Rover Sport niet compatibel is met Android Auto, heeft u nog steeds de oplossing om dit programma op een andere manier te gebruiken. Eigenlijk kunt u het scherm van uw telefoon gebruiken als een Android Auto-interface. Daarvoor is niets veel eenvoudiger:

 • Download Android Auto naar uw smartphone
 • Stel de applicatie in zoals hierboven vermeld (autorisaties, gebruiksvoorwaarden)
 • Start de applicatie en u krijgt toegang tot de interface en u kunt nu genieten van alle voordelen van Android Auto in uw Land Rover Range Rover Sport zonder een compatibel scherm te hebben.

  Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Range Rover Sport, aarzel dan niet om onze Land Rover Range Rover Sport categorie te raadplegen.

 • Ссылка на основную публикацию
  Adblock
  detector