Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe Android Auto verbinden met Land Rover Range Rover?

Je hebt net een nieuwe auto gekocht, of je hebt net gehoord van Android Auto en je wilt het ook ervaren. Dit is heel gebruikelijk, waarom zou u uzelf 100% gratis en krachtige service onthouden, of u nu naar uw muziek luistert, de gps gebruikt of belt, de applicatie is vol. In deze tutorial leggen we uit hoe u Android Auto kunt verbinden met uw Land Rover Range Rover. Om dit te bereiken, zullen we eerst kijken naar wat Android Auto is en waarvoor het wordt gebruikt, daarna gaan we verder met het installeren van Android Auto en het verbinden met uw Land Rover Range Rover, en tot slot welk alternatief is er voor u als uw Land Rover Range Rover is niet gebouwd met systemen die compatibel zijn met Android Auto.

Android Auto op Land Rover Range Rover, wat is dat?

U kent Android Auto al, maar weet je niet precies waar het allemaal over gaat? We zullen alleen de bedoeling van deze applicatie uitleggen en welke functies er mogelijk zijn bij het instellen van uw Land Rover Range Rover. Android Auto is een Google-applicatie, die is ontworpen om al uw mobiele telefoons in uw auto op te nemen. Google heeft zich zelfs gerealiseerd dat de huidige voertuigen geen ingebouwde technologie hebben. Ze hebben daarom nagedacht over de beste optie om hun besturingssysteem in uw auto te integreren. Hun service biedt enkele handige functies die uw voertuigervaring zullen verbeteren. Bovendien kunt u hiermee verbonden blijven zonder risico’s te nemen tijdens het rijden. het activeren van Android Auto op Land Rover Range Rover geeft u toegang tot een aantal voordelen, voicis:

 • Bewaar het beste van uw telefoon op het scherm van uw Land Rover Range Rover
 • Om iemand te kunnen bellen via de luidsprekers van uw voertuig
 • Luister naar je favoriete muziek met Google Music of je klassieke applicaties zoals Spotify of Deezer
 • Controleer uw mobiele telefoon met uw stem
 • Laat je sms-berichten voorlezen, dicteer je antwoorden aan Android Auto, die ze zal transformeren in een sms-bericht

Weiterlesen:
Hoe een Land Rover Range Rover te vergrendelen met een lege batterij?

Hoe Android Auto verbinden op Land Rover Range Rover?

In dit tweede deel bekijken we de methode die we moeten doen Android Auto instellen op Land Rover Range Rover. Of u nu een compatibel scherm heeft of niet, er is een kans om te profiteren van deze service die uw autoritten aangenamer zal maken.

Tutorial: Android Auto activeren op uw Land Rover Range Rover

Nu is het tijd om installeer Android Auto op uw Land Rover Range Rover. Dankzij deze gids zullen we de verschillende stappen van deze methode gedetailleerd beschrijven en u alert maken op de punten die complicaties kunnen veroorzaken, hier gaan we:

 • Onderzoek de compatibiliteit van uw mobiele telefoon met Android Auto (minimale versie 5.1 Lollipop), zorg ervoor dat u uw mobiele telefoon bijwerkt als deze niet up-to-date is.
 • Download de Android Auto-applicatie van uw Google Play
 • Start de Android Auto-applicatie, het zal bij de eerste opening onderzoeken of alle benodigde applicaties up-to-date zijn.
 • Zodra alle autorisaties en gebruiksvoorwaarden zijn geaccepteerd, kunt u de activering van Android Auto op uw Land Rover Range Rover voltooien.
 • Verbind uw telefoon met Bluetooth in uw auto, als u niet weet hoe u dit moet doen, bekijk dan onze inhoud over Android Auto verbinden of activeren op uw Land Rover Range Rover om erachter te komen hoe u dit moet doen.
 • Zodra uw telefoon via Bluetooth op uw auto is verbonden, moet het starten van de applicatie Android auto verbinden met uw Land Rover Range Rover.
 • Als deze verbinding niet werkt, probeer deze dan eerst via USB aan te sluiten (contact aan) en daarna Bluetooth te activeren

Weiterlesen:
Waar vind ik een zekering voor de parkeerlichten op de Land Rover Range Rover?

Ik heb geen compatibel scherm op mijn Land Rover Range Rover, maar ik wil toch profiteren van Android Auto:

Als dit gebeurt en uw Land Rover Range Rover na verificatie niet compatibel is met Android Auto, heeft u nog steeds het alternatief om deze service op een andere manier te gebruiken. In feite kunt u het scherm van uw telefoon gebruiken als een Android Auto-interface. Daarvoor is niets minder moeilijk:

 • Download Android Auto naar uw mobiele telefoon
 • Stel de applicatie in zoals uitgelegd in (autorisaties, gebruiksvoorwaarden)
 • Start de applicatie en u krijgt toegang tot de interface en u kunt nu genieten van alle positieve aspecten van Android Auto in uw Land Rover Range Rover zonder een compatibel scherm te hebben.

  Voor meer tips over de Land Rover Range Rover kunt u een kijkje nemen in de categorie Land Rover Range Rover.

 • Ссылка на основную публикацию
  Adblock
  detector