Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe Android Auto verbinden met Lincoln MKC?

U heeft nog niet zo lang geleden een nieuwe auto aangeschaft of u heeft net kennis gemaakt met Android Auto en u wilt het ook proberen. Dit is heel gebruikelijk, waarom zou u uzelf een 100% gratis en efficiënt programma onthouden, of u nu naar uw muziek luistert, de gps gebruikt of belt, de applicatie is vol. In deze inhoud zullen we beschrijven hoe u Android Auto kunt verbinden met uw Lincoln MKC. Om dit te doen, zullen we in eerste instantie onderzoeken wat Android Auto is en waarvoor het wordt gebruikt, daarna gaan we verder met het installeren van Android Auto en het verbinden met uw Lincoln MKC, en om te voltooien welke oplossing voor u beschikbaar is als uw Lincoln MKC is niet uitgerust met systemen die compatibel zijn met Android Auto.

Android Auto op Lincoln MKC, wat is het?

Je hebt al gelezen over Android Auto, maar je begrijpt niet echt waar het allemaal over gaat? We zullen eenvoudig het doel van deze applicatie beschrijven en welke voordelen het kan hebben om het op uw Lincoln MKC in te stellen. Android Auto is een Google-applicatie, het is bedoeld om al uw smartphones in uw voertuig op te nemen. Google heeft zelfs ontdekt dat de huidige auto’s geen geïntegreerde technologie hebben. Ze hebben daarom nagedacht over de beste strategie om hun besturingssysteem in uw auto te integreren. Hun service biedt enkele opmerkelijke functies die uw voertuigervaring zullen verbeteren. Bovendien geeft het u de mogelijkheid om tijdens het rijden verbonden te blijven zonder risico’s te nemen. het activeren van Android Auto op Lincoln MKC geeft u toegang tot een aantal positieve aspecten, voicis:

 • Bewaar het beste van uw telefoon op het scherm van uw Lincoln MKC
 • Om te kunnen bellen naar de speakers van je auto
 • Luister naar je favoriete muziek met Google Music of je klassieke applicaties zoals Spotify of Deezer
 • Bedien uw smartphone met uw stem
 • Laat uw berichten voorlezen, dicteer uw antwoorden aan Android Auto, die ze zal omzetten in een geschreven bericht

Weiterlesen:
Hoe stel je je dimlichtkoplampen in op Lincoln MKC?

Hoe Android Auto verbinden op Lincoln MKC?

In dit tweede deel bekijken we het te doen proces Android Auto instellen op Lincoln MKC. Ongeacht of u een compatibel scherm heeft of niet, er is een kans om te profiteren van deze service die uw autoritten aangenamer zal maken.

Tutorial: Android Auto activeren op uw Lincoln MKC

Nu is het tijd om installeer Android Auto op uw Lincoln MKC. Dankzij deze gids zullen we de verschillende stappen van deze procedure beschrijven en u alert maken op de punten die zorgen kunnen baren, hier gaan we:

 • Controleer de compatibiliteit van uw mobiele telefoon met Android Auto (minimale versie 5.1 Lollipop), zorg ervoor dat u uw smartphone bijwerkt als deze niet up-to-date is.
 • Download de Android Auto-applicatie van uw Google Play
 • Start de Android Auto-applicatie, deze zal bij de eerste opening controleren of alle benodigde applicaties up-to-date zijn.
 • Zodra alle autorisaties en gebruiksvoorwaarden zijn geaccepteerd, kunt u de activering van Android Auto op uw Lincoln MKC voltooien
 • Verbind uw telefoon met Bluetooth in uw auto, als je niet weet hoe je dit moet doen, lees dan ons artikel over Android Auto verbinden of activeren op je Lincoln MKC om erachter te komen hoe je dit moet doen.
 • Zodra uw telefoon via Bluetooth op uw auto is verbonden, moet het starten van de applicatie Android auto verbinden met uw Lincoln MKC.
 • Als deze verbinding niet werkt, probeer deze dan eerst via USB aan te sluiten (contact aan) en daarna Bluetooth te activeren

Ik heb geen compatibel scherm op mijn Lincoln MKC, maar ik wil toch profiteren van Android Auto:

In het geval dat uw Lincoln MKC na controle niet compatibel is met Android Auto, heeft u nog steeds de mogelijkheid om deze service op een andere manier te gebruiken. U kunt het scherm van uw telefoon zelfs gebruiken als een Android Auto-interface. Daarvoor is niets minder moeilijk:

Weiterlesen:
Waar vind ik een zekering voor een elektrisch raam op de Lincoln MKC?
 • Download Android Auto naar uw smartphone
 • Configureer de applicatie zoals hierboven vermeld (autorisaties, gebruiksvoorwaarden)
 • Start de applicatie en je hebt toegang tot de interface en je kunt nu genieten van alle positieve aspecten van Android Auto in je Lincoln MKC zonder een compatibel scherm te hebben.

  Mocht u nog vragen hebben over de Lincoln MKC, aarzel dan niet om onze Lincoln MKC categorie te raadplegen.

 • Ссылка на основную публикацию
  Adblock
  detector