Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe Android Auto verbinden met Lincoln MKS?

Je hebt nog niet zo lang geleden een nieuwe auto gekocht of je hebt net kennis gemaakt met Android Auto en ook jij wilt het ervaren. Dit is heel gebruikelijk, waarom zou u uzelf gratis en effectieve diensten onthouden, of u nu naar uw muziek luistert, de gps gebruikt of belt, de applicatie is perfect. In dit document zullen we beschrijven hoe u Android Auto kunt verbinden met uw Lincoln MKS. Om dit te bereiken, zullen we in eerste instantie onderzoeken wat Android Auto is en waarvoor het wordt gebruikt, daarna gaan we verder met het installeren van Android Auto en het verbinden met uw Lincoln MKS, en tot slot welk alternatief is er voor u beschikbaar als uw Lincoln MKS is niet gebouwd met Android Auto-compatibele apparaten.

Android Auto op Lincoln MKS, wat is dat?

Je hebt al gelezen over Android Auto, maar je weet niet echt waar het allemaal over gaat? We zullen alleen het doel van deze applicatie demonstreren en welke positieve aspecten er kunnen zijn bij het installeren van uw Lincoln MKS. Android Auto is een Google-programma, het is bedoeld om al uw mobiele telefoons in uw auto op te nemen. Google heeft zelfs begrepen dat de huidige auto’s geen ingebouwde technologie hebben. Ze hebben daarom nagedacht over de beste techniek om hun besturingssysteem in uw auto te integreren. Hun service biedt enkele nuttige voordelen die uw auto-ervaring zullen verbeteren. Bovendien kunt u tijdens het rijden verbonden blijven zonder risico’s te nemen. het activeren van Android Auto op Lincoln MKS geeft u toegang tot een aantal voordelen, voicis:

 • Bewaar het beste van uw mobiele telefoon op het scherm van uw Lincoln MKS
 • Om te kunnen bellen met de luidsprekers van uw auto
 • Luister naar uw favoriete muziek met Google Music of uw klassieke softwareprogramma’s zoals Spotify of Deezer
 • Controleer uw mobiele telefoon met uw stem
 • Laat uw berichten voorlezen, dicteer uw antwoorden aan Android Auto, die ze zal omzetten in een sms

Weiterlesen:
Hoe verander ik de zijspiegel op mijn Lincoln MKS?

Hoe Android Auto verbinden op Lincoln MKS?

In dit tweede deel gaan we in op de te doen methode Android Auto instellen op Lincoln MKS. Ongeacht of u een compatibel scherm heeft of niet, er is een manier om van deze service te profiteren die uw autoritten aangenamer zal maken.

Tutorial: Android Auto activeren op uw Lincoln MKS

Nu is het tijd om installeer Android Auto op uw Lincoln MKS. Dankzij dit artikel zullen we de verschillende stappen van deze techniek beschrijven en u alert maken op de punten die zorgen kunnen baren, hier gaan we:

 • Controleer de compatibiliteit van uw telefoon met Android Auto (minimumversie 5.1 Lollipop), vergeet niet uw mobiele telefoon bij te werken als deze niet up-to-date is.
 • Download de Android Auto-applicatie van uw Google Play
 • Start de Android Auto-applicatie, het zal bij de eerste opening onderzoeken of alle benodigde applicaties up-to-date zijn.
 • Zodra alle autorisaties en gebruiksvoorwaarden zijn goedgekeurd, kunt u de activering van Android Auto op uw Lincoln MKS voltooien
 • Verbind uw telefoon met Bluetooth op uw auto, if you don’t know how to do it, see our article on to connect or activate Android Auto on your Lincoln MKS to find out how to do it.
 • Zodra uw telefoon via Bluetooth op uw auto is verbonden, moet het starten van de applicatie Android auto verbinden met uw Lincoln MKS.
 • Als deze verbinding niet werkt, probeer deze dan eerst via USB aan te sluiten (contact aan) en daarna Bluetooth te activeren

Ik heb geen compatibel scherm op mijn Lincoln MKS, maar ik wil toch profiteren van Android Auto:

In het geval dat, na controle, uw Lincoln MKS niet compatibel is met Android Auto, heeft u nog steeds de keuze om deze service op een andere manier te gebruiken. In feite kunt u het scherm van uw telefoon gebruiken als een Android Auto-interface. Daarvoor is niets eenvoudiger:

Weiterlesen:
Hoe de katalysator Lincoln MKS reinigen?
 • Download Android Auto naar uw mobiele telefoon
 • Stel de applicatie in zoals uitgelegd in (autorisaties, gebruiksvoorwaarden)
 • Start de applicatie en je hebt toegang tot de interface en je kunt nu genieten van alle voordelen van Android Auto in je Lincoln MKS zonder een compatibel scherm te hebben.

  Kijk voor meer tips over de Lincoln MKS in de categorie Lincoln MKS.

 • Ссылка на основную публикацию
  Adblock
  detector