Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe Bluetooth activeren op Land Rover Range Rover Sport?

U heeft zojuist een nieuwe smartphone, een nieuw voertuig gekocht of u hebt net van autoradio gewisseld. Elk van deze redenen kan een goede reden zijn om uw telefoon via Bluetooth met uw auto te willen verbinden. Om dit te doen, vraagt ​​u zich af hoe Bluetooth te activeren op Land Rover Range Rover Sport, weet dat u op de juiste plaats bent. Ons team heeft dit artikel gemaakt om u te helpen dit proces te voltooien en u toe te staan om in de auto te bellen of je Android- of Apple-telefoon aan te sluiten aan. Om dit te bereiken, zullen we eerst kijken naar de interesse die uw Bluetooth-autoradio u kan brengen, vervolgens hoe u Bluetooth op Land Rover Range Rover Sport activeert en tot slot hoe u Bluetooth handsfree-kit op Land Rover Range Rover activeert Sport.

Bluetooth autoradio op Land Rover Range Rover Sport: hoe werkt het?

Bluetooth-technologie: wat is het?

Om dit artikel te beginnen, zullen we ons concentreren op bluetooth technologie, en meer bepaald op het uitgangspunt en hoe bluetooth functioneert op Land Rover Range Rover Sport. Het Bluetooth-concept werd in 1994 gecreëerd door het merk Ericsson voor mobiele telefoons en in 1999 werd een belangengroep ontwikkeld die verschillende technologiebedrijven samenbracht en werd Bluetooth-technologie opgenomen in de eerste apparaten. Het doel is vervang de infraroodtechnologie die al draadloos gegevens kan overdragen tussen twee producten, maar dichtbij moet zijn en geen obstakel mag hebben tussen de zender en ontvanger van gegevens. In tegenstelling tot infrarood (IrDA) dat lichtgolven gebruikte, Bluetooth-functies met 2.4 Ghz radiogolven, waardoor het door objecten kan gaan. In de meeste gevallen zal het zendvermogen het mogelijk maken om informatie te verzenden over een afstand van ongeveer tien meter. Wat betreft de Bluetooth-bediening op Land Rover Range Rover Sport, hiermee kunt u uw telefoon koppelen aan de autoradio van uw auto en profiteer van de basisfuncties van de handsfree-kit van uw voertuig. Dit is een groot voordeel, simpelweg omdat sinds kort het gebruik van Bluetooth-headsets in auto’s is verboden.

Weiterlesen:
Probleem met automatische transmissie Land Rover Range Rover Sport?

Bluetooth-productfuncties op Land Rover Range Rover Sport

Laten we de kenmerken van Bluetooth op Land Rover Range Rover Sport eens nader bekijken. Bluetooth heeft, zoals we zojuist hebben gezien, de basisfunctie voor het overbrengen van gegevens tussen twee apparaten. De mogelijkheden zijn echter vrij beperkt. In feite zullen we Bluetooth voornamelijk op auto’s gebruiken om:

 • Bel handsfree met het geluid uit de luidsprekers van uw Land Rover Range Rover Sport.
 • Breng uw muziek over via bluetooth en luister ernaar via het geluidssysteem van uw Land Rover Range Rover Sport.
 • Haal de contacten van uw telefoon op via de autoradio van uw Land Rover Range Rover Sport
 • Beheer uw telefoon met uw stem (voorbeeld: iemand bellen of muziek wijzigen)

Al deze functies komen dicht in de buurt van wat je nu zou kunnen krijgen met een USB-verbinding van je telefoon naar je Land Rover Range Rover Sport, maar toch zijn niet alle Land Rover Range Rover Sport-modellen gebouwd met een USB-poort en Bluetooth-technologie komt uit om de norm te zijn. Hiermee kunt u voorkomen dat u uw telefoon op uw Land Rover Range Rover Sport hoeft aan te sluiten om van deze functies te profiteren.

Hoe Bluetooth te activeren op Land Rover Range Rover Sport

Laten we ons nu concentreren op het deel dat waarschijnlijk het belangrijkst voor u is. Hoe activeer je Bluetooth op Land Rover Range Rover Sport? Het is geweldig om te weten dat uw auto over deze technologie beschikt, maar hoe doet u dat concreet als u Bluetooth wilt bellen met uw Land Rover Range Rover Sport? De methode is vrij eenvoudig en we zullen u in een paar stappen leren hoe u uw Bluetooth activeert en hoe u uw smartphone verbindt met uw Land Rover Range Rover Sport:

 • Ga naar uw telefoonconfiguraties, selecteer vervolgens Bluetooth in het tabblad «netwerk» en zoek naar apparaten waarmee u wilt koppelen.
 • Zodra het zoeken is voltooid, start u de verbinding met uw auto, er moet een code in de naam van de Bluetooth «Land Rover Range Rover Sport» staan, een code moet op het scherm van uw auto verschijnen, het is aan u om controleer of het hetzelfde is aan de telefoon en bevestig de verbinding met de radio van uw Land Rover Range Rover Sport
Weiterlesen:
Probleem met automatische transmissie Land Rover Range Rover?

Tweede mogelijkheid, u kunt het proces ook rechtstreeks via de autoradio van uw auto uitvoeren:

  • Ga naar de configuraties van uw autoradio, tabblad «verbinding»
  • Kies de optie «zoeken naar een apparaat»
  • Selecteer uw telefoon in de lijst en zorg ervoor dat u de Bluetooth-verbinding erop inschakelt voordat u deze gebruikt
  • Om de verbinding te voltooien, hoeft u alleen maar te bevestigen dat de twee codes op uw twee apparaten identiek zijn.

Nu weet je hoe je Bluetooth activeert op de Land Rover Range Rover Sport. Het enige dat u nu hoeft te doen, is profiteren van alle functies die u met deze technologie kunt doen, zoals bellen met Bluetooth op de Land Rover Range Rover Sport of naar uw muziek luisteren met Bluetooth op de Land Rover Range Rover Sport . Als u Android Auto op uw Land Rover Range Rover Sport wilt aansluiten of activeren, hebben we een complete handleiding ontwikkeld waarmee u deze procedure probleemloos kunt uitvoeren.

Hoe de Bluetooth handsfree carkit op Land Rover Range Rover Sport te activeren

Tot slot, laatste deel van ons artikel, hoe activeer je de Bluetooth handsfreeset op Land Rover Range Rover Sport? Deze actie is alleen het gevolg van de techniek die we zojuist hebben uitgevoerd. Nadat u de vorige acties hebt voltooid, zou het activeren van de handsfreeset een formaliteit moeten zijn. In feite zou de autoradio van uw Land Rover Range Rover Sport klaar moeten zijn om oproepen naar de luidsprekers van uw auto te beheren en u de mogelijkheid te bieden om de ingebouwde microfoon te gebruiken om te communiceren. Probeer een oproep te simuleren om te zien of deze is ingeschakeld, anders moet u naar de Bluetooth-configuraties van uw Land Rover Range Rover Sport gaan en de optie «handsfree bellen» inschakelen. Als u zich zorgen maakt over de Bluetooth-verbinding van uw Land Rover Range Rover Sport, aarzel dan niet om dit artikel te raadplegen, zodat u ze kunt oplossen.

Weiterlesen:
Aarzeling tijdens het versnellen van de Land Rover Range Rover

Kijk voor meer tips over de Land Rover Range Rover Sport in de categorie Land Rover Range Rover Sport.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector