Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe Bluetooth activeren op Land Rover Range Rover?

U heeft een nieuwe gsm ontvangen, een nieuw voertuig of u hebt net van autoradio gewisseld. Elk van deze motieven kan een goede reden zijn om te leren uw mobiele telefoon via Bluetooth met uw auto te verbinden. Om dit te bereiken, vraag je je af hoe Bluetooth op Land Rover Range Rover te activeren, weet dat u op de juiste plaats bent. Onze medewerkers hebben deze inhoudspagina gemaakt om u te helpen deze taak uit te voeren en u in staat te stellen om in de auto te bellen of je Android- of Apple-telefoon aan te sluiten aan. Om dit te bereiken, zullen we eerst kijken naar het voordeel dat uw Bluetooth-autoradio u kan bieden, vervolgens hoe u Bluetooth op Land Rover Range Rover activeert en tot slot hoe u Bluetooth handsfree-kit op Land Rover Range activeert Rover.

Bluetooth autoradio op Land Rover Range Rover: hoe werkt het?

Bluetooth-technologie: wat is het?

Om dit artikel te beginnen, zullen we ons richten bluetooth technologie, en meer in het bijzonder op het begin en hoe bluetooth werkt op Land Rover Range Rover. Bluetooth-technologie werd in 1994 gecreëerd door het merk Ericsson voor mobiele telefoons en in 1999 werd een belangenvereniging opgericht die verschillende technologiebedrijven samenbracht en werd Bluetooth-technologie opgenomen in de eerste producten. Het doel is vervang de infraroodtechnologie die al draadloos informatie kon uitwisselen tussen twee apparaten, maar moest dichtbij zijn en geen obstakel hebben tussen de zender en de ontvanger van informatie. In tegenstelling tot infrarood (IrDA) dat lichtgolven gebruikte, Bluetooth-functies met 2.4 Ghz radiogolven, waardoor het door objecten kan circuleren. Over het algemeen zal het zendvermogen het mogelijk maken gegevens over een afstand van ongeveer tien meter over te dragen. Wat betreft de Bluetooth-bediening op Land Rover Range Rover, waarmee u uw smartphone kunt koppelen aan de autoradio van uw auto en profiteer van de basiskenmerken van de handsfree-kit van uw voertuig. Dit is een groot voordeel, vooral omdat sinds kort het gebruik van Bluetooth-headsets in auto’s verboden is.

Weiterlesen:
Hoe de Land Rover Range Rover Sport achterbank te verwijderen?

Bluetooth-functies op de Land Rover Range Rover

Laten we de kenmerken van Bluetooth op Land Rover Range Rover eens nader bekijken. Bluetooth heeft, zoals we eerder hebben gezien, de basisfunctie van het verzenden van gegevens tussen twee producten. De functies zijn echter vrij beperkt. In feite zullen we Bluetooth voornamelijk op voertuigen gebruiken om:

 • Bel handsfree met het geluid uit de luidsprekers van uw Land Rover Range Rover.
 • Zet je muziek over via bluetooth en luister ernaar via het geluidssysteem van je Land Rover Range Rover.
 • Haal de contacten van uw telefoon op via de autoradio van uw Land Rover Range Rover
 • Bestel uw smartphone met uw stem (bijvoorbeeld: bel iemand of verander muziek)

Al deze functionaliteiten komen dicht in de buurt van wat je nu zou kunnen krijgen met een USB-verbinding van je mobiel naar je Land Rover Range Rover, maar niet alle Land Rover Range Rover-modellen zijn uitgerust met een USB-poort en Bluetooth-technologie blijkt de norm. Zo kunt u voorkomen dat u uw mobiele telefoon op uw Land Rover Range Rover hoeft aan te sluiten om van deze functies te profiteren.

Hoe Bluetooth op Land Rover Range Rover te activeren

Laten we ons nu concentreren op het deel dat waarschijnlijk het belangrijkst voor u is. Hoe activeer je Bluetooth op Land Rover Range Rover? Het is geweldig om te weten dat uw auto over deze technologie beschikt, maar hoe doet u dat concreet als u Bluetooth moet bellen met uw Land Rover Range Rover? Het proces is vrij eenvoudig en we zullen u in een paar stappen laten zien hoe u uw Bluetooth activeert en hoe u uw telefoon koppelt aan uw Land Rover Range Rover:

 • Ga naar uw telefoonconfiguraties, selecteer vervolgens Bluetooth in het tabblad «netwerk» en zoek naar apparaten waarmee u wilt koppelen.
 • Zodra de zoekopdracht is voltooid, start u de verbinding met uw auto, er zou een code in de naam van de Bluetooth «Land Rover Range Rover» moeten staan, een code zou op het scherm van uw auto moeten verschijnen, het is aan u om dat te verifiëren het is hetzelfde aan de telefoon en valideer de verbinding met de radio van uw Land Rover Range Rover
Weiterlesen:
Wanneer schokdempers vervangen Land Rover Range Rover Evoque?

Tweede alternatief, u kunt de manipulatie ook rechtstreeks via de autoradio van uw auto uitvoeren:

  • Ga naar de configuraties van uw autoradio, tabblad «verbinding»
  • Kies de optie «zoeken naar een apparaat»
  • Selecteer uw mobiele telefoon uit de lijst en zorg ervoor dat u de Bluetooth-verbinding erop activeert voordat u deze gebruikt
  • Om de verbinding te voltooien, hoeft u alleen maar te controleren of de twee codes die op uw twee apparaten worden weergegeven, hetzelfde zijn.

Nu weet u hoe u Bluetooth op Land Rover Range Rover activeert. Het enige dat u nu hoeft te doen, is profiteren van alle functies die u met deze technologie kunt doen, zoals bellen met Bluetooth op de Land Rover Range Rover of naar uw muziek luisteren met Bluetooth op de Land Rover Range Rover. Als u Android Auto wilt koppelen of activeren op uw Land Rover Range Rover, hebben we een compleet artikel gemaakt waarmee u dit proces probleemloos kunt uitvoeren.

Hoe Bluetooth handsfree carkit op Land Rover Range Rover te activeren

Eindelijk, laatste deel van onze inhoudspagina, hoe activeer je de Bluetooth handsfree kit op Land Rover Range Rover? Deze actie is alleen het gevolg van de techniek die we zojuist hebben uitgevoerd. Als u eenmaal de vorige acties heeft uitgevoerd, zou het activeren van de handsfreeset een formaliteit moeten zijn. In feite moet de autoradio van uw Land Rover Range Rover klaar zijn om oproepen naar de luidsprekers van uw auto te verwerken en u de mogelijkheid te bieden om de ingebouwde microfoon te gebruiken om te communiceren. Probeer te bellen om te controleren of hij actief is, anders moet u naar de Bluetooth-configuraties van uw Land Rover Range Rover gaan en de optie «handsfree bellen» activeren. Als u zich zorgen maakt over de Bluetooth-verbinding van uw Land Rover Range Rover, aarzel dan niet om dit artikel te lezen dat u zal helpen deze op te lossen.

Weiterlesen:
Waar is de autoradiozekering op de Land Rover Range Rover Sport?

Als je meer handleidingen over de Land Rover Range Rover nodig hebt, ga dan naar onze Land Rover Range Rover-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector