Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe bouw je een 2-zits Land Rover Range Rover Evoque om in een 5-zits?

U bent waarschijnlijk klaar om uw eerste auto te kopen, of u wilt een nieuwe auto kopen, maar u weet niet precies voor welk model u moet gaan. Tijdens het zoeken naar gebruikte auto’s ben je er waarschijnlijk achter gekomen dat de Land Rover Range Rover Evoque van ‘bedrijven’ veel goedkoper in aanschaf is en een aantrekkelijke optie lijkt. Deze Land Rover Range Rover Evoque heeft echter maar 2 zitplaatsen en zal dus een ombouw met zich meebrengen zodat u er als een oldtimer van kunt genieten. We gaan het ontdekken in dit artikel hoe een 2-zits Land Rover Range Rover Evoque om te bouwen naar een 5-zits , om dit te doen, zullen we eerst een korte uitleg geven van de essentiële essentiële stappen die moeten worden genomen, vervolgens zullen we uitzoeken wat de wijzigingen zijn die aan de auto moeten worden aangebracht, en in een tweede stap, wat zijn de administratieve stappen die moeten worden ondernomen om de ombouw van uw Land Rover Range Rover Evoque-bedrijf naar een 5-zitter te voltooien.

De belangrijkste stappen om een ​​Land Rover Range Rover Evoque 2-zitter om te bouwen naar een 5-zitter

.

Hier is de lijst met de belangrijkste regels die u moet volgen als u dat wilt om uw Land Rover Range Rover Evoque-bedrijf of commercial op 5 plaatsen te passeren:

 • Monteer de ontbrekende stoelen en veiligheidsgordels.
 • Vraag het conformiteitscertificaat aan bij het bedrijf
 • Neem zijn Land Rover Range Rover Evoque mee naar de technische keuring om de wijzigingen te laten controleren
 • Om zijn auto door de mijne te laten rijden.
 • Waarschuw uw verzekeringsmaatschappij over de wijziging van de auto.
Weiterlesen:
Motor schudt op Land Rover Range Rover Evoque, wat te doen ?

Aan het voertuig aan te brengen modificaties om een ​​Land Rover Range Rover Evoque 2-zits in een 5-zits te veranderen

We zullen zo beginnen met ons artikel over de transformatie van een Land Rover Range Rover Evoque 2-zits in een 5-zits met de aanpassingen die direct aan de auto moeten worden aangebracht om deze te laten accepteren als een Land Rover Range Rover Evoque 5 -zitplaats.

Converteer zijn Land Rover Range Rover Evoque naar 5-zits zonder hulp

Als u het grootste deel van het proces alleen wilt doen, moet u weten dat het ingewikkeld zal zijn. In feite maken de fabrikanten de transformatie van de zogenaamde «bedrijfs»/commerciële Land Rover Range Rover Evoque alleen gemakkelijk voor de fabrikanten, hier zijn de motieven:

 • Je moet een verklaring van overeenstemming, waarvoor een auto-bezoek door een specialist nodig is.
 • Koop een complete set om uw Land Rover Range Rover Evoque om te bouwen tot een 5-zits (gordels/stoelen)
 • Installeer de kit zoals aangegeven door de aanhaalnormen (koppel)

Door al deze factoren is het minder ingewikkeld om een ​​beroep te doen op een erkende automonteur die deze handelingen uitvoert conform de fabrieksnormen.

Als u de transformatie van uw nieuwe Land Rover Range Rover Evoque toch zelf wilt ondernemen, neem contact op met de autopech in uw regio om de benodigde onderdelen te verkrijgen en te zoeken naar informatie van de fabrikant met betrekking tot het vastmaken en aanbrengen van stoelen en veiligheidsgordels.

Laat de conversie uitvoeren door een specialist

Als u bij een specialist uw Land Rover Range Rover Evoque 2-zits wilt ombouwen naar een 5-zits, heeft u de minst moeilijke beslissing genomen. Hij zal inderdaad gemakkelijker toegang hebben tot de onderdelencatalogus en u het gelijkvormigheidsattest kunnen bezorgen en u in staat stellen om de volgende stappen zonder de minste stress uit te voeren.

Weiterlesen:
Prijs schokdemper vervangen voor Land Rover Range Rover Sport?

De administratieve stappen die genomen moeten worden om een ​​Land Rover Range Rover Evoque om te bouwen naar 5 plaatsen

Nu we de eerste technische stappen hebben gezien in de ombouw van een Land Rover Range Rover Evoque 2-zitter naar een 5-zitter, gaan we ons nu bezig houden met de administratieve handeling.

De verschillende stappen die moeten worden doorlopen om iemands Land Rover Range Rover Evoque 2 plaatsen te laten goedkeuren als 5 plaatsen

.

Hieronder vindt u de verschillende stappen die u moet volgen om in orde te zijn met de wet om met uw Land Rover Range Rover Evoque te rijden die is omgebouwd tot 5 zitplaatsen..:

 • Na de wijzigingen die zijn aangebracht op uw Land Rover Range Rover Evoque, heeft u één maand de tijd om uw autoregistratie te wijzigen , dus het is belangrijk om alle stappen zo snel mogelijk te volgen.
 • Je moet de auto meenemen om de technische controle te halen , wat verplicht is na een wijziging aan een auto.
 • Breng de auto naar de mijn zodat ze kunnen getuigen van de verandering in het aantal stoelen in uw Land Rover Range Rover Evoque li>
 • Zoek naar een nieuwe autoregistratiekaart in uw prefectuur

Prijs van de ombouw van een Land Rover Range Rover Evoque naar 5 plaatsen

Als laatste laatste deel, om u een idee te geven van de kosten die de doorgang van een Land Rover Range Rover Evoque 2 zitplaatsen naar 5 zitplaatsen kan genereren, is het noodzakelijk om te weten dat een kit stoelen plus montage u bij een dealer gemiddeld 2500 kost. tot 3500 euro en dat het cruciaal is om daar de technische controle, de doorgang naar de mijn en de nieuwe autoregistratie aan toe te voegen. Denk dus goed na voordat u uw Land Rover Range Rover Evoque bedrijfs- of bedrijfswagen koopt, of het financieel interessant voor u is.

Weiterlesen:
Hoeveel kilometer op laag brandstofverbruik met mijn Land Rover Range Rover Sport?

Kijk voor meer tips over de Land Rover Range Rover Evoque in de categorie Land Rover Range Rover Evoque.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector