Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de achterbank Land Rover Range Rover Evoque verwijderen?

De kleine reparaties aan uw auto willen regelen, wordt een stuk eenvoudiger. Het jaarlijkse budget dat in een auto wordt geïnvesteerd is inderdaad aanzienlijk, dus het zonder hulp willen onderhouden lijkt een verstandige optie. Of het nu gaat om toegang tot uw tankstation, een andere stoel, een vlek wassen of uitzonderlijk zware dingen vervoeren, sommigen van u willen weten hoe de achterbank van de Land Rover Range Rover Evoque te verwijderen. We zullen in dit bericht proberen u de verschillende manieren te presenteren, afhankelijk van het jaar en de serie van uw Land Rover Range Rover Evoque.

Hoe de achterbank van een Land Rover Range Rover Evoque met boutsysteem te verwijderen?

Laten we beginnen met het eerste scenario. Als u op zoek bent naar een methode om de achterbank van uw Land Rover Range Rover Evoque te verwijderen die slechts met 4 bouten is bevestigd, is de oplossing misschien wel de eenvoudigste. Om dit te bereiken, hoeft u alleen maar de twee moeren aan de achterkant van uw stoel los te draaien, toegankelijk vanuit uw kofferbak, met behulp van een Torx-bit. Draai vervolgens de twee moeren aan de voorzijde van de stoel los, deze bevinden zich onder de stoel ter hoogte van de voetenruimte van de passagier. Hierdoor kunt u hem volledig losmaken van de bevestigingsmiddelen en verwijderen.

Hoe de achterbank te verwijderen Land Rover Range Rover Evoque met clipsysteem

Procedure nu een beetje vervelender omdat we de neiging hebben om op onze hoede te zijn voor banden die van kracht zijn, over het algemeen bang om te sterk te trekken en er een te verbreken. Hoe verwijder ik de achterbank van mijn Land Rover Range Rover Evoque met clipsysteem? In de meeste gevallen deze clips bevinden zich onder de stoel, je ziet ze als je de zitting van de bank optilt. Deze clips bestaan ​​vaak uit een plastic deel en een metalen ijzer die erin vastklikt, om ze los te maken zul je met een schroevendraaier op het plastic deel moeten drukken en aan het metalen deel trekken. Als deze aanpak bij sommige series niet werkt, is normaal trekken voldoende om ze los te laten.

Weiterlesen:
Hoe de kentekenplaatlamp Land Rover Range Rover Evoque vervangen?

Hoe de achterbank te verwijderen Land Rover Range Rover Evoque met opklapsysteem met bouten alleen aan de voorkant

Eindelijk, de laatste manier om de achterbank van uw Land Rover Range Rover Evoque te verwijderen, sommige jaren hebben een opklapbare stoel die niet aan de achterkant is bevestigd, in dit geval is dit de eenvoudigste methode die u kunt hebben. Je hoeft alleen maar Kantel de stoel naar voren en je hebt toegang tot de Torx-moeren waarmee hij aan het chassis van het voertuig is bevestigd. Zodra deze moeren zijn losgedraaid, zou u de achterbank van uw Land Rover Range Rover Evoque moeten kunnen verwijderen.

Dat is het, nu zou u alle informatie moeten hebben die u nodig hebt om de achterbank van uw auto probleemloos te verwijderen. Als u andere onderdelen probeert te demonteren, zoals de bumper van uw Land Rover Range Rover Evoque, hebben we ook enkele tutorials geschreven om u bij deze taken te helpen.

Als je meer handleidingen over de Land Rover Range Rover Evoque wilt, ga dan naar onze categorie Land Rover Range Rover Evoque.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector