Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de achterbank Lexus UX verwijderen?

Het komt steeds vaker voor dat u de kleine problemen aan uw voertuig wilt oplossen. In feite is het jaarlijkse budget dat aan een auto wordt toegewezen aanzienlijk, dus het lijkt een slimme keuze om hem zonder hulp te onderhouden. Of het nu is om toegang te krijgen tot uw brandstofpomp, uw stoel te verwisselen, een vlek te wassen of uitzonderlijk zware voorwerpen te vervoeren, sommigen van u denken aan hoe de achterbank op Lexus UX te verwijderen. We zullen in dit bericht proberen u de verschillende manieren te bieden, afhankelijk van het jaar en de serie van uw Lexus UX.

Hoe de achterbank te verwijderen op Lexus UX met boutsysteem

Laten we beginnen met de eerste situatie. Als u een manier probeert te vinden om de achterbank van uw Lexus UX, die slechts met 4 bouten is bevestigd, te verwijderen, is dit waarschijnlijk de meest eenvoudige procedure. Om dit te doen, hoeft u alleen maar de twee moeren los te draaien aan de achterkant van uw stoel, toegankelijk vanuit uw kofferbak, met behulp van een Torx-bit. Draai vervolgens de twee moeren aan de voorkant van de stoel los, die zich onder de stoel ter hoogte van de voetenruimte van de passagier bevinden. Hierdoor kunt u hem volledig losmaken van de bevestigingsmiddelen en eruit halen.

Hoe de achterbank te verwijderen Lexus UX met clipsysteem

Methodologie nu een beetje moeilijker omdat we de neiging hebben om sceptisch te zijn over banden die van kracht zijn, over het algemeen bang om te hard te trekken en er een te verbreken. Hoe verwijder ik de achterbank van mijn Lexus UX met clipsysteem? Algemeen deze clips bevinden zich onder de stoel, je ziet ze als je de zitting van de bank optilt. Deze clips zijn vaak samengesteld uit een plastic gedeelte en een metalen strijkijzer dat erin vastklikt. Om ze los te maken, moet u met een schroevendraaier op het plastic gedeelte drukken en aan het metalen gedeelte trekken. Als deze techniek bij sommige series niet werkt, is trekken in de meeste gevallen voldoende om ze los te laten.

Weiterlesen:
Start Stop uitschakelen op Lexus UX

Hoe de achterbank te verwijderen Lexus UX met opklapsysteem met bouten alleen aan de voorkant

Eindelijk, de laatste manier om de achterbank van uw Lexus UX te verwijderen, sommige jaren hebben een opklapbare stoel die niet aan het achterste deel is bevestigd, in dit geval is dit de gemakkelijkste methode die u kunt hebben. Je hoeft alleen maar Kantel de stoel naar voren en je hebt toegang tot de Torx-moeren waarmee hij aan het chassis van het voertuig is bevestigd. Zodra deze moeren zijn losgedraaid, zou u de achterbank van uw Lexus UX moeten kunnen verwijderen.

Dat is het, nu zou u alle informatie moeten hebben die u nodig heeft om de achterbank van uw motorvoertuig probleemloos te verwijderen. Als u andere onderdelen wilt demonteren, zoals de bumper van uw Lexus UX, hebben we ook enkele artikelen geschreven om u bij deze taken te helpen.

Kijk voor meer tips over de Lexus UX in de categorie Lexus UX.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector