Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de achterbank Lincoln MKC verwijderen?

Het kleine onderhoud aan uw auto willen afhandelen, wordt een stuk regelmatiger. In werkelijkheid is het jaarlijkse budget dat in een auto wordt geïnvesteerd aanzienlijk, dus het lijkt een slim idee om deze zonder hulp te willen repareren. Het maakt niet uit of het gaat om toegang tot uw brandstofpomp, van stoel wisselen, een vlek wassen of buitengewoon grote voorwerpen vervoeren, sommigen van u denken eraan hoe de achterbank van Lincoln MKC te verwijderen. We zullen in dit artikel proberen om u de verschillende methoden te bieden, afhankelijk van het jaar en de serie van uw Lincoln MKC.

Hoe de achterbank van Lincoln MKC met boutsysteem te verwijderen

Laten we beginnen met de eerste situatie. Als u een methode probeert te vinden om de achterbank van uw Lincoln MKC te verwijderen die slechts met 4 bouten is bevestigd, is deze techniek waarschijnlijk de meest eenvoudige. Om dit te doen, hoeft u alleen maar de twee moeren aan de achterkant van uw stoel los te draaien, toegankelijk vanuit uw kofferbak, met een Torx-bit. Draai vervolgens de twee moeren aan de voorkant van de stoel los, deze bevinden zich onder de stoel ter hoogte van de voetenruimte van de passagier. Hiermee kunt u het volledig uit de bevestigingen halen en wegnemen.

Hoe de achterbank Lincoln MKC met clipsysteem te verwijderen

Procedure is nu een beetje vervelender omdat we de neiging hebben voorzichtig te zijn met vastgemaakte banden, vaak bang om te hard te trekken en er een te breken. Hoe verwijder ik de achterbank van mijn Lincoln MKC met een clipsysteem? In het algemeen deze clips bevinden zich onder de stoel, u zult ze zien wanneer u de zitting van de bank optilt. Deze clips bestaan ​​vaak uit een plastic gedeelte en een metalen strijkijzer dat erin klikt, om ze los te maken moet je met een schroevendraaier op het plastic gedeelte drukken en aan het metalen gedeelte trekken. Als bij sommige series deze techniek niet werkt, is trekken in het algemeen voldoende om ze los te laten.

Weiterlesen:
Hoe de luchtmassameter op de Lincoln MKS reinigen?

Het verwijderen van de achterbank Lincoln MKC met vouwsysteem met alleen bouten vooraan

Eindelijk, de laatste benadering om de achterbank van uw Lincoln MKC af te nemen, sommige jaren hebben een opklapbare stoel die niet aan de achterkant is bevestigd, in dit geval is dit de eenvoudigste optie die u kunt doen. U hoeft alleen maar Kantel de stoel naar voren en je hebt toegang tot de Torx-moeren waarmee hij aan het chassis van het voertuig is bevestigd. Zodra deze moeren zijn losgeschroefd, zou u de achterbank van uw Lincoln MKC moeten kunnen verwijderen.

Dat is alles, nu zou u alle details moeten hebben die u nodig hebt om de achterbank van uw motorvoertuig probleemloos te verwijderen. Als u andere onderdelen zoals de bumper van uw Lincoln MKC wilt demonteren, hebben we ook enkele handleidingen geschreven om u bij deze taken te helpen.

Als je meer handleidingen over de Lincoln MKC nodig hebt, ga dan naar onze categorie Lincoln MKC.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector