Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de achterbank Lincoln MKS verwijderen?

De kleine reparaties aan uw motorvoertuig willen afhandelen, wordt steeds regelmatiger. In werkelijkheid is het jaarlijkse budget dat in een auto wordt geïnvesteerd aanzienlijk, dus het lijkt een verstandige optie om deze zelf te repareren. Of het nu gaat om toegang tot uw brandstofpomp, het vervangen van uw stoel, het wassen van een vlek of het uitzonderlijk vervoeren van zware voorwerpen, sommigen van u willen het weten hoe de achterbank van de Lincoln MKS te verwijderen. We zullen in de volgende paragrafen proberen u de verschillende oplossingen te vertellen, afhankelijk van het jaar en de serie van uw Lincoln MKS.

Het verwijderen van de achterbank van Lincoln MKS met boutsysteem

Laten we beginnen met het eerste scenario. Als u een manier probeert te vinden om de achterbank van uw Lincoln MKS te verwijderen, die slechts met 4 bouten is bevestigd, is de oplossing waarschijnlijk de gemakkelijkste. Om dit te bereiken, hoeft u alleen maar de twee moeren aan de achterkant van uw stoel los te draaien, toegankelijk vanuit uw kofferbak, met een Torx-bit. Draai vervolgens de twee moeren aan de voorkant van de stoel los die zich onder de stoel bevinden ter hoogte van de voetenruimte van de passagier. Hierdoor kunt u het volledig uit de bevestigingen verwijderen en verwijderen.

Hoe de achterbank Lincoln MKS met clipsysteem te verwijderen

Methodologie is nu een beetje moeilijker omdat we de neiging hebben voorzichtig te zijn met vaststaande banden, meestal bang om te sterk te trekken en er een te vernietigen. Hoe verwijder ik de achterbank van mijn Lincoln MKS met een clipsysteem? Algemeen deze clips bevinden zich onder de stoel, je zult ze zien als je de zitting van de bank optilt. Deze clips zijn vaak samengesteld uit een plastic deel en een metalen strijkijzer dat erin vastklikt, om ze los te maken moet je met een schroevendraaier op het plastic deel drukken en aan het metalen deel trekken. Als deze aanpak bij sommige series niet werkt, zal in het algemeen trekken voldoende zijn om ze los te laten.

Weiterlesen:
Beste motorolie voor Lincoln MKS

Hoe de achterbank Lincoln MKS met vouwsysteem met bouten alleen aan de voorkant te verwijderen

Eindelijk, de laatste oplossing om de achterbank van uw Lincoln MKS te verwijderen, sommige jaren hebben een opklapbare stoel die niet aan de achterkant is bevestigd, in dit geval is dit de eenvoudigste oplossing die u kunt uitvoeren. U hoeft alleen maar Kantel de stoel naar voren en je hebt toegang tot de Torx-moeren waarmee hij aan het chassis van het voertuig is bevestigd. Zodra deze moeren zijn losgeschroefd, zou u de achterbank van uw Lincoln MKS moeten kunnen verwijderen.

Dat is alles, nu zou u alle details moeten hebben die u nodig hebt om de achterbank van uw auto op een serene manier te verwijderen. Als u van plan bent om andere onderdelen, zoals de bumper van uw Lincoln MKS, te demonteren, hebben we ook enkele handleidingen geschreven om u bij deze taken te helpen.

Kijk voor meer tips over de Lincoln MKS in de categorie Lincoln MKS.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector