Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de airconditioning op een Land Rover Range Rover Evoque aan te zetten?

Het is waarschijnlijk zomer, u heeft net een nieuwe auto aangeschaft en u wilt een van de beste mogelijkheden van uw Land Rover Range Rover Evoque gebruiken: airconditioning!

Bij de meeste auto’s is het inschakelen van de airconditioning geen lastige taak om uit te voeren, maar vandaag gaan we deze actie bekijken, die, hoewel eenvoudig, voor beginners een beetje ingewikkeld kan zijn. Dus we zullen zien hoe de airconditioning op een Land Rover Range Rover Evoque aan te zetten? Eerst zullen we zien hoe het werkt, vervolgens hoe u de airconditioning op uw Land Rover Range Rover Evoque inschakelt en tot slot geven we u enkele aanbevelingen voor het gebruik ervan.

Hoe werkt de airconditioning op de Land Rover Range Rover Evoque?

De airconditioning van uw Land Rover Range Rover Evoque werkt op dezelfde manier als die van uw koelkast, het is een feit dat hij werkt met een compressor en koelgassysteem die, afhankelijk van zijn toestand (vloeistof of gas) koude zal produceren. Dit systeem werkt in een gesloten circuit. Dit zijn de belangrijkste elementen die ervoor zorgen dat de airconditioning van uw Land Rover Range Rover Evoque correct werkt:

 • De compressor: Het is het belangrijkste onderdeel van uw airconditioning unit, het regelt de druk in uw circuit en regelt de circulatie van vloeistoffen in het circuit.
 • De condensor: Deze kleine spoel heeft als doel, net als een radiator, het gas in staat te stellen de temperatuur te verlagen en terug te keren naar een vloeibare toestand (55 graden).
 • De luchtblazer en de verdamper: De verwarmingsventilator zal de onder druk staande vloeistof onderwerpen aan een hoge temperatuur waardoor deze in gas zal veranderen en tijdens deze overgang zal koude ontstaan ​​die door de verdamper naar het passagierscompartiment wordt geleid.
Weiterlesen:
Versnellingstrillingen op Land Rover Range Rover Evoque, wat te doen ?

In de praktijk werkt dit apparaat in een gesloten circuit en door variaties in temperatuur en druk te veroorzaken, zal het koelgas in staat worden gesteld om van toestand te veranderen, wat resulteert in de productie van warmte of koude. Jij nu weet hoe de airconditioning van uw Land Rover Range Rover Evoque werkt.

Hoe zet je de airconditioning op Land Rover Range Rover Evoque aan?

Laten we nu doorgaan naar de sectie die u het meest interesseert, hoe de airconditioning op Land Rover Range Rover Evoque aan te zetten? Hoewel dit proces voor velen van jullie gemakkelijker is dan je denkt, zou het zonde zijn om er niet het beste van te maken, omdat je niet weet hoe je het aan moet zetten.

Schakel de airconditioning handmatig in op de Land Rover Range Rover Evoque

Er zijn twee soorten airconditioning op de Land Rover Range Rover Evoque, de handmatige airconditioning en de automatische airconditioning, we zullen beginnen met de meest voorkomende van de twee, de handmatige airconditioning, dit type airconditioning op de Land Rover Range Rover Evoque is wat we het instapniveau zouden kunnen noemen. In werkelijkheid geeft het je geen toegang tot veel instellingen, maar je hebt al de mogelijkheid om de lucht in je auto te koelen. Je kiest gewoon de ventilatiesterkte en de temperatuur van de lucht die je systeem blaast. Om de airconditioning van uw Land Rover Range Rover Evoque in te schakelen, moet u de A/C-knop van uw Land Rover Range Rover Evoque inschakelen en vervolgens de ventilatie en temperatuur van uw Land Rover Range Rover Evoque instellen.

Weiterlesen:
Slechte geur in de airconditioning Land Rover Range Rover Evoque

Schakel de automatische klimaatregeling in op een Land Rover Range Rover Evoque

Tot slot zullen we zien hoe de automatische airconditioning op de Land Rover Range Rover Evoque in te schakelen. Hoewel de methode erg lijkt op handmatige airconditioning, zijn er enkele aanvullende mogelijkheden waarmee u koude lucht met veel meer gemak kunt waarderen. In tegenstelling tot handmatige airconditioning, stelt automatische airconditioning u in staat om de gewenste temperatuur in de cabine te selecteren en het systeem zal zichzelf reguleren om deze te bereiken. Naast de automatische klimaatregeling heeft u in veel gevallen de keuze om de optie «Bi-Zone» te gebruiken, die u de mogelijkheid biedt om verschillende temperaturen te selecteren, afhankelijk van de zones van uw Land Rover Range Rover Evoque. Om de automatische airconditioning van uw Land Rover Range Rover Evoque in te schakelen, hoeft u alleen maar de A/C-knop van uw ventilatieapparaat in te schakelen, vervolgens de gewenste temperatuur te selecteren en de airconditioning op uw Land Rover Range in te schakelen. Rover Evoque.

Enkele aanbevelingen voor het gebruik van de airconditioning van uw Land Rover Range Rover Evoque

Tot slot, het laatste deel van onze inhoudspagina, nu u hebt geleerd hoe u de airconditioning op uw Land Rover Range Rover Evoque inschakelt, zullen we u enkele praktische aanbevelingen doen om het gebruik van uw airconditioning te verbeteren en te onderhouden:

  • Wanneer u in uw Land Rover Range Rover Evoque stapt die in de zon heeft gestaan, open dan eerst uw ramen terwijl u dit doet omdat de airconditioning het teveel aan warme lucht verdrijft voordat u ze weer sluit om uw airconditioning te laten werken.
  • Tijdens de koude maanden kunt u uw airconditioner gebruiken om de mist van de tegels te verwijderen, dankzij de luchtontvochtiger is dit nuttiger dan uw verwarmingssysteem.
  • Schakel de airconditioning in uw Land Rover Range Rover Evoque 5 minuten voordat u de motor uitzet uit om uw airconditioningcompressor te behouden en vochtgeuren in het passagierscompartiment te voorkomen. Als u een onaangename geur heeft waargenomen die afkomstig is van de airconditioning in uw Land Rover Range Rover Evoque, aarzel dan niet om ons document over dit onderwerp te lezen
Weiterlesen:
Hoe kan ik de GPS op mijn Land Rover Range Rover Evoque updaten?

.

 • Zet de airconditioning van uw Land Rover Range Rover Evoque vaak aan, ook in de winter, om hem goed te laten werken.
 • Stel uw airconditioning niet in op een temperatuur die te verschillend is van de buitentemperatuur, anders kunt u ziek worden. Projecteer de luchtstroom bovendien niet rechtstreeks op uw gezicht, maar op uw armen of borst.

Kijk voor meer tips over de Land Rover Range Rover Evoque in de categorie Land Rover Range Rover Evoque.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector