Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de airconditioning van Land Rover Discovery Sport schoonmaken?

Airconditioning is verreweg de belangrijkste specificatie van nieuwere auto’s. Hoewel het historisch beperkt was tot hoogwaardige varianten, is het nu voor de overgrote meerderheid van de voertuigen gedemocratiseerd. Desalniettemin vereist deze dure en geavanceerde technologie een speciale behandeling, en of het nu voor onderhoud of vanwege geuren is, het is absoluut noodzakelijk om na te denken over het reinigen van de airconditioning van uw Land Rover Discovery Sport. Dit is specifiek wat we u in dit artikel meer in detail zullen leren. Eerst gaan we in detail kijken naar de techniek om de airconditioning van uw Land Rover Discovery Sport schoon te maken, dan zullen we in een ander deel meer in het algemeen naar kijken het onderhoud van de airconditioning van uw Land Rover Discovery Sport.

Hoe kan ik mijn Land Rover Discovery Sport-airconditioning schoonmaken?

Laten we onze artikelinhoud beginnen met de het reinigen van de airconditioning van uw Land Rover Discovery Sport. De enige methode om een ​​volledige reiniging van dit systeem uit te voeren, is door te gebruiken bacteriedodende en fungicide sprays, eigenlijk produceert uw airconditioning veel vocht dat in het systeem blijft en de verspreiding van allerlei soorten bacteriën en bacteriën bevordert. U vindt deze producten op internet of in autocentra. Er zijn twee methoden om dit te bereiken, hier zijn ze

Reinig het airconditioningssysteem van uw Land Rover Discovery Sport op een gemakkelijke manier

Als u eenmaal een desinfecterende spray heeft, kunt u de airconditioning van uw auto eenvoudig reinigen.

Weiterlesen:
Waar is de startzekering van Land Rover Discovery Sport?

Het proces is heel eenvoudig, maar toch kan deze behandeling de binnenkant van uw Land Rover Discovery Sport vuil maken.

 • Verwijder het cabinefilter.
 • Doe de desinfecterende spray op de vloer van uw auto (indien mogelijk aan passagierszijde).
 • Start de ventilatie en airconditioning van uw auto (met draaiende motor) met luchtrecycling
 • Druk, terwijl de ramen zijn gesloten, op de knop van de bom om deze langzaam maar zeker te legen en sluit de deuren van het motorvoertuig en laat hem ongeveer tien minuten aanstaan.
 • Zodra deze tijd is verstreken, opent u de deuren van uw Land Rover Discovery Sport, staat de ventilatie nog aan en laat u de passagiersruimte ongeveer 20 minuten luchten.

Met deze methodologie kunt u het airconditioningsysteem van uw Land Rover Discovery Sport vrij snel reinigen, maar als u slechte airconditioningsgeuren op uw Land Rover Discovery Sport heeft die aanhoudend zijn, raden we u aan het tweede proces uit te voeren.

Maak het airconditioningsysteem van uw Land Rover Discovery Sport grondig schoon

.

Laten we nu verder gaan met de meer belangrijke tactiek van het uitvoeren van een grondige reiniging van uw ventilatiesysteem. U moet worden uitgerust met dezelfde bacteriedodende en fungicide spray, alleen de toepassing zal anders zijn. Hier is de te volgen procedure:

 • Verwijder uw cabinefilter.
 • Door de externe luchtinlaat van uw Land Rover Discovery Sport (tussen de motorkap en de voorruit), met de motor aan en de ventilatie aan, spuit u een paar keer gedurende 5 seconden en laat u alle ramen en deuren gedurende 5 minuten uitgeschakeld.
 • Zodra dit eerste deel is voltooid, kunt u het binnenste deel van uw airconditioningsysteem aanpakken en hetzelfde doen, maar niet de binnenste luchtinlaat, die zich meestal onder het handschoenenkastje bevindt.
 • Ten slotte kunt u tot slot nog een paar sprays in de ventilatieopeningen van uw Land Rover Discovery Sport spuiten.
 • Het enige dat u hoeft te doen, is uw auto luchten terwijl het product verdwijnt voordat u het weer kunt gebruiken.
Weiterlesen:
Trilling van het rempedaal op Land Rover Discovery Sport?

Onderhoud van de airconditioning van zijn Land Rover Discovery Sport

Tot slot geven we u, om de inhoud van ons artikel te beëindigen, de belangrijkste tips die u moet respecteren, als u de levensduur van uw airconditioningsysteem op Land Rover Discovery Sport wilt maximaliseren en onvoorziene kosten wilt beperken.

 • Laat uw airconditioning jaarlijks onderhouden
 • Vervang uw cabinefilter elke twee jaar.
 • Laat uw FREON-gas elke twee jaar opladen.
 • laat de airconditioning elk jaar op uw Land Rover Discovery Sport rusten.

  Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Discovery Sport, aarzel dan niet om onze Land Rover Discovery Sport categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector