Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de airconditioning van Land Rover Evoque schoonmaken?

Airconditioning is verreweg de meest gevraagde optie op recente auto’s. Hoewel het in het verleden was gereserveerd voor high-end versies, is het tegenwoordig voor een groot deel van de auto’s gedemocratiseerd. Deze dure en uitgebreide apparatuur heeft echter speciale zorg nodig, en of het nu voor onderhoud is of vanwege geurtjes, het is absoluut cruciaal om na te denken over het reinigen van de airconditioning van uw Land Rover Evoque. Dit is precies wat we in dit artikel meer in detail zullen uitleggen. Eerst zullen we in detail kijken naar de techniek om de airconditioning van uw Land Rover Evoque schoon te maken, dan zullen we in een volgende stap meer in het algemeen naar kijken het onderhoud van de airconditioning van uw Land Rover Evoque.

Hoe kan ik mijn Land Rover Evoque-airconditioning schoonmaken?

Laten we onze artikelinhoud beginnen met de het reinigen van het airco-circuit van uw Land Rover Evoque. De enige oplossing om dit circuit volledig te reinigen, is door te gebruiken bacteriedodende en fungicide spraysin feite maakt uw airconditioning veel vocht dat in het circuit blijft en de uitzetting van allerlei soorten bacteriën en bacteriën activeert. U vindt deze artikelen op internet of in autocentra. Hier zijn twee oplossingen voor, hier zijn ze

Reinig het airconditioningcircuit van uw Land Rover Evoque op een eenvoudige manier

Als u eenmaal een desinfecterende spray heeft, kunt u het airconditioningcircuit van uw auto heel gemakkelijk reinigen.

Het proces is vrij eenvoudig, maar deze behandeling kan de binnenkant van uw Land Rover Evoque vuil maken.

 • Haal het cabinefilter weg.
 • Installeer de desinfecterende spray op de vloer van uw auto (indien mogelijk aan de passagierszijde).
 • Start de ventilatie en airconditioning van uw auto (met draaiende motor) met luchtrecycling
 • Druk met de ramen dicht op de knop van de bom om hem langzaam maar zeker te legen en sluit de autodeuren en laat hem ongeveer tien minuten aanstaan.
 • Zodra deze tijd is verstreken, opent u de deuren van uw Land Rover Evoque, staat de ventilatie nog aan en laat u de passagiersruimte ongeveer 20 minuten luchten.
Weiterlesen:
Motorkap zit vast op mijn Land Rover Evoque, wat kan ik doen?

Met deze techniek kunt u het airconditioningsysteem van uw Land Rover Evoque snel reinigen, maar als u slechte airconditioningsgeuren op uw Land Rover Evoque heeft die aanhoudend zijn, raden we u aan de tweede techniek te gebruiken.

Maak het airconditioningsysteem van uw Land Rover Evoque grondig schoon

.

Laten we nu verder gaan met de meer belangrijke tactiek van het uitvoeren van een grondige reiniging van uw ventilatiecircuit. U moet worden uitgerust met dezelfde bacteriedodende en schimmeldodende spray, alleen de toepassing zal anders zijn. Hier is het proces om aan vast te houden:

 • Haal uw cabinefilter weg.
 • Door de externe luchtinlaat van uw Land Rover Evoque (tussen de motorkap en de voorruit), met de motor aan en de ventilatie aan, spuit u een paar keer 5 seconden lang en laat u alle ramen en deuren 5 minuten gesloten.
 • Zodra deze eerste stap is voltooid, kunt u het binnenste deel van uw airconditioningsysteem aanpakken en hetzelfde doen, maar niet de binnenste luchtinlaat die u normaal gesproken onder het handschoenenkastje vindt.
 • Ten slotte kunt u tot slot nog een paar sprays in de ventilatieopeningen van uw Land Rover Evoque spuiten.
 • Het enige dat u hoeft te doen, is uw auto luchten terwijl het product verdwijnt voordat u het weer kunt gebruiken.

Onderhoud van de airconditioning van zijn Land Rover Evoque

Om tot slot onze artikelinhoud te beëindigen, geven we u de belangrijkste aanbevelingen die u moet respecteren, als u de levensduur van uw airconditioningcircuit op Land Rover Evoque wilt maximaliseren en onvoorziene kosten wilt beperken.

 • Laat uw airconditioning jaarlijks onderhouden
 • Vervang uw cabinefilter elke twee jaar.
 • Laat uw FREON-gas elke twee jaar opladen.
 • leun elk jaar de airconditioning op uw Land Rover Evoque.

  Als je meer tutorials over de Land Rover Evoque nodig hebt, ga dan naar onze Land Rover Evoque-categorie.

Weiterlesen:
Hoe Start Stop op Land Rover Evoque uit te schakelen
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector