Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
1 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de airconditioning van Land Rover Range Rover reinigen?

Airconditioning is een van de belangrijkste kenmerken van recente auto’s. Desalniettemin was het voorheen gereserveerd voor high-end varianten, is het vandaag gedemocratiseerd voor een groot deel van de auto’s. Deze kostbare en ingewikkelde unit vereist echter speciale zorg, en of het nu voor service is of vanwege geurtjes, het is beslist cruciaal om na te denken over het reinigen van de airconditioning van uw Land Rover Range Rover. Dit is specifiek wat we in detail zullen demonstreren op deze inhoudspagina. Eerst zullen we in detail kijken bij de proces om de airconditioning van uw Land Rover Range Rover te reinigen, dan zullen we in een tweede stap meer in het algemeen naar kijken de service van de airconditioning van uw Land Rover Range Rover.

Hoe maak ik de airconditioning van mijn Land Rover Range Rover schoon?

Laten we onze inhoudspagina beginnen met de het reinigen van het airconditioningcircuit van uw Land Rover Range Rover. De enige techniek om dit circuit volledig te reinigen, is door te gebruiken bacteriedodende en fungicide producten, eigenlijk genereert uw airconditioning veel vocht dat in het circuit blijft en de vorming van allerlei soorten bacteriën en bacteriën activeert. U vindt deze artikelen op internet of in autocentra. Er zijn twee methoden om dit te bereiken, hier zijn ze

Onderhoud het airconditioningcircuit van uw Land Rover Range Rover op een eenvoudige manier

Als u eenmaal een desinfecterende spray heeft, kunt u het airconditioningcircuit van uw auto heel gemakkelijk reinigen.

De techniek is heel eenvoudig, maar toch kan deze procedure de binnenkant van uw Land Rover Range Rover vuil maken.

 • Verwijder het cabinefilter.
 • Installeer de desinfecterende spray op de vloer van uw auto (bij voorkeur aan de passagierszijde).
 • Start de ventilatie en airconditioning van uw auto (met draaiende motor) met luchtrecycling
 • Druk met de ramen dicht op de knop van de bom om hem langzaam maar zeker te legen en sluit de autodeuren en laat hem ongeveer tien minuten aanstaan.
 • Zodra deze tijd is verstreken, opent u de deuren van uw Land Rover Range Rover, staat de ventilatie nog aan en laat u de passagiersruimte ongeveer 20 minuten luchten.
Weiterlesen:
Hoe open je de kofferbak van de Land Rover Range Rover Evoque van binnenuit?

Met deze procedure kunt u het airconditioningsysteem van uw Land Rover Range Rover vrij snel reinigen, maar als u slechte airconditioningsgeuren op uw Land Rover Range Rover heeft die aanhoudend zijn, raden we u aan de tweede aanpak te gebruiken.

Maak het airconditioningsysteem van uw Land Rover Range Rover grondig schoon

.

Laten we nu verder gaan met de meer radicale techniek van het uitvoeren van een reiniging van uw ventilatiecircuit compleet. U moet hetzelfde bacteriedodende en fungicide product kopen, alleen de toepassing zal anders zijn. Hier is de bewerking waaraan u zich moet houden:

 • Doe je cabinefilter uit.
 • Door de externe luchtinlaat van uw Land Rover Range Rover (tussen de motorkap en de voorruit), met de motor aan en de ventilatie aan, spuit u meerdere keren gedurende 5 seconden en laat u alle ramen en deuren 5 minuten gesloten.
 • Zodra deze eerste fase is voltooid, kunt u het binnenste deel van uw airconditioningsysteem aanpakken en hetzelfde doen, maar niet de binnenste luchtinlaat, die zich meestal onder het handschoenenkastje bevindt.
 • Ten slotte kunt u tot slot een paar sprays in de ventilatieopeningen van uw Land Rover Range Rover spuiten.
 • Het enige dat u hoeft te doen, is uw auto luchten terwijl het product verdwijnt voordat u het weer kunt gebruiken.

Onderhoud van de airconditioning van zijn Land Rover Range Rover

Om tot slot onze inhoudspagina af te sluiten, geven we u het belangrijkste advies dat u moet respecteren, als u de levensduur van uw airconditioningcircuit op de Land Rover Range Rover wilt maximaliseren en onvoorziene kosten wilt beperken.

 • Laat uw airconditioning jaarlijks onderhouden
 • Vervang uw cabinefilter elke twee jaar.
 • Laat uw FREON-gas elke twee jaar opladen.
 • leun de airconditioning elk jaar op uw Land Rover Range Rover.

  Als je meer handleidingen over de Land Rover Range Rover nodig hebt, ga dan naar onze Land Rover Range Rover-categorie.

Weiterlesen:
Hoe kan ik de voorste richtingaanwijzerlamp van mijn Land Rover Range Rover vervangen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector