Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de airconditioning van Land Rover Range Rover Sport schoonmaken?

Airconditioning is verreweg de meest interessante optie op moderne auto’s. Hoewel het in het verleden was gereserveerd voor high-end versies, is het nu gedemocratiseerd voor de meeste auto’s. Dit kostbare en geavanceerde apparaat vereist echter speciale zorg, en of het nu voor onderhoud is of vanwege geurtjes, het is absoluut cruciaal om na te denken over het reinigen van de airconditioning van uw Land Rover Range Rover Sport. Dit is precies wat we in dit document in meer detail zullen demonstreren. We gaan eerst in detail in op de proces om de airconditioning van uw Land Rover Range Rover Sport te reinigen, dan zullen we in een volgende stap meer in het algemeen naar kijken het onderhoud van de airconditioning van uw Land Rover Range Rover Sport.

Hoe kan ik mijn Land Rover Range Rover Sport-airconditioning schoonmaken?

Laten we ons document beginnen met de het reinigen van het airconditioningssysteem van uw Land Rover Range Rover Sport. De enige techniek om dit systeem volledig te reinigen, is het gebruik bacteriedodende en fungicide sprays, in werkelijkheid produceert uw airconditioning veel vocht dat in het systeem blijft en de ontwikkeling van allerlei soorten bacteriën en bacteriën bevordert. U vindt deze artikelen op internet of in autocentra. Er zijn twee manieren om dit te bereiken, hier zijn ze

Onderhoud het airconditioningsysteem van uw Land Rover Range Rover Sport op een eenvoudige manier

Zodra u een desinfecterende spray heeft, kunt u het airconditioningsysteem van uw auto onmiddellijk reinigen.

Weiterlesen:
Waar is de startzekering van Land Rover Range Rover Sport?

De techniek is heel eenvoudig, maar toch kan deze behandeling de binnenkant van uw Land Rover Range Rover Sport vuil maken.

 • Verwijder het cabinefilter.
 • Installeer de desinfecterende spray op de vloer van uw auto (indien mogelijk aan de passagierszijde).
 • Start de ventilatie en airconditioning van uw auto (met de motor aan) met luchtrecycling
 • Druk met de ramen dicht op de knop van de bom om hem geleidelijk te legen en sluit de autodeuren en laat hem ongeveer tien minuten aanstaan.
 • Zodra deze tijd is verstreken, opent u de deuren van uw Land Rover Range Rover Sport, staat de ventilatie nog aan en laat u de passagiersruimte ongeveer 20 minuten luchten.

Met deze aanpak kunt u het airconditioningsysteem van uw Land Rover Range Rover Sport vrij snel reinigen, maar als u slechte airconditioningsgeuren op uw Land Rover Range Rover Sport heeft die aanhoudend zijn, raden we u aan de tweede techniek toe te passen .

Maak het airconditioningsysteem van uw Land Rover Range Rover Sport grondig schoon

.

Laten we nu verder gaan met de meer significante benadering van het uitvoeren van een grondige reiniging van uw ventilatiesysteem. U moet hetzelfde bacteriedodende en fungicide product kopen, alleen de toepassing zal anders zijn. Hier is de bewerking waaraan u zich moet houden:

 • Doe je cabinefilter uit.
 • Door de externe luchtinlaat van uw Land Rover Range Rover Sport (tussen de motorkap en de voorruit), met de motor aan en de ventilatie aan, spuit u een paar keer 5 seconden lang en laat u alle ramen en deuren een klein beetje dicht.
 • Zodra deze eerste fase is voltooid, kunt u het binnenste deel van uw airconditioningsysteem aanpakken en hetzelfde doen, maar niet de binnenste luchtinlaat, die meestal onder het handschoenenkastje wordt geplaatst.
 • Ten slotte kunt u tot slot een paar sprays in de ventilatieopeningen van uw Land Rover Range Rover Sport spuiten.
 • Het enige dat u hoeft te doen, is uw auto luchten terwijl het product verdwijnt voordat u het weer kunt gebruiken.
Weiterlesen:
Lekkende injector op mijn Land Rover Range Rover, wat te doen?

Onderhoud van de airconditioning van zijn Land Rover Range Rover Sport

Tot slot, om ons document af te sluiten, geven we u de belangrijkste suggesties die u moet respecteren, als u de levensduur van uw airconditioningsysteem op Land Rover Range Rover Sport wilt maximaliseren en onvoorziene kosten wilt beperken.

 • Laat uw airconditioning jaarlijks onderhouden
 • Vervang uw cabinefilter elke twee jaar.
 • Laat uw FREON-gas elke twee jaar opladen.
 • leun elk jaar de airconditioning op uw Land Rover Range Rover Sport.

  Als u meer handleidingen over de Land Rover Range Rover Sport wilt, ga dan naar onze categorie Land Rover Range Rover Sport.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector