Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de bumper van een Land Rover Discovery verwijderen?

Als je een beetje een handig persoon bent, ben je dat waarschijnlijk enthousiast om bijna al het werk aan uw Land Rover Discovery te doen, maar sommige zijn complexer dan andere en vereisen de verwijdering van lichaamsdelen of delen om toegang te krijgen tot het deel dat u wilt opereren. We willen je echt helpen in dit proces. Daarom gaan we in dit artikel kijken hoe de bumper van een Land Rover Discovery te verwijderen. Dit proces is niet erg ingewikkeld en je zou het met weinig apparatuur moeten kunnen doen. Om dit te doen, zullen we eerst ontdekken hoe u de voorbumper van uw Land Rover Discovery verwijdert en vervolgens hoe u de achterbumper van deze verwijdert.

Hoe de voorbumper van een Land Rover Discovery te verwijderen

Laten we daarom onze inhoudspagina beginnen met de voorbumper van uw Land Rover Discovery. Om het te verwijderen, hebt u alleen een set ratelsleutels, enkele schroevendraaiers en torx-bits nodig. Hier zijn de richtlijnen die u moet volgen om de bumper van uw Land Rover Discovery in goede staat te demonteren:

 • Als u meer comfort wilt, raden we u aan uw Land Rover Discovery op te tillen en de voorwielen te verwijderen om een ​​perfecte toegang tot de hele voorbumper te krijgen.
 • Open de motorkap van uw motorvoertuig: Het lijkt vanzelfsprekend, maar u moet toegang hebben tot de bumperbevestiging in uw motorcompartiment.
 • Verwijder de wielkasten: ze worden ook wel spatborden genoemd, maar dat zullen ze wel doen in de weg zitten en voorkomen dat u toegang krijgt tot alle schroeven op de voorbumper van uw Land Rover Discovery. Afhankelijk van de kenmerken van uw voertuig en het jaar van uw model, kunt u ook nietjes vinden. Om dit voor elkaar te krijgen, hoeft u alleen maar een nietjestrekker te gebruiken of voorzichtig te doen met een grote platte schroevendraaier en een hendel om het nietje te openen.
 • Dan zul je de schroeven moeten losdraaien die van achter je spatbord zitten en die de voorbumper van je Land Rover Discovery aan de zijkanten afdichten.
 • Draai de schroeven los of verwijder de clips aan de bovenkant van de bumper in de motorruimte.
 • Nu is het tijd om onder uw Land Rover Discovery te gaan om de bouten los te draaien die zich op het chassis van het voertuig bevinden, u vindt enkele in het midden van de bumper en aan de zijkanten.
 • Zorg ervoor ontkoppel de verbinding van de plaatverlichting en de afstandsbedieningssensor als je het hebt.
 • Voorzichtig verwijder de voorbumper door eerst de zijkanten los te klikken. Als het niet loskomt, bent u misschien een schroef of een clip vergeten. Denk eraan om een ​​tapijt of iets anders te gebruiken om te voorkomen dat het bekrast raakt door de grond aan te raken.
Weiterlesen:
Koppeling slipt op mijn Land Rover Discovery Sport, wat te doen?

Dat is het, je hebt alle stappen van gezien hoe de voorbumper van uw Land Rover Discovery te verwijderen, volg de stappen in omgekeerde volgorde om het terug te plaatsen.

Hoe de achterbumper van een Land Rover Discovery te verwijderen

En om af te sluiten, ongeacht of de bediening redelijk gelijkwaardig is, zullen we het geval bekijken van het verwijderen van de achterbumper van uw Land Rover Discovery. Om herhaling van onszelf te voorkomen, zullen we u voor elke fase uitsluitend de algemene hoogtepunten geven, raadpleeg deel 1 als u zich zorgen maakt of vragen heeft voor meer details.

 • Begin met het uitvoeren van dezelfde eerste fase, dat wil zeggen, til uw Land Rover Discovery op en haal uw achterwielen eruit om een ​​optimaal werkgebied te hebben om de bumper van uw Land Rover Discovery zonder problemen te verwijderen
 • Verwijder de achterste wielkasten van uw Land Rover Discovery om toegang te krijgen tot de zijsteunen van de zijbumper
 • Open je kofferbak
 • Verwijder de zijbeugels in uw wielkasten om het verwijderen van de bumper van uw Land Rover Discovery minder moeilijk te maken.
 • Haal de onderste bindingen onder uw Land Rover Discovery eruit.
 • Zorg er tegelijkertijd voor dat u het achterste kentekenplaatlicht en de achteruitradarsensoren loskoppelt als u daarmee bent uitgerust.
 • Schroef de bovenste beugels los van de bovenkant van de kofferbak.
 • Nu hoef je alleen nog maar te doen verwijder de achterbumper van uw Land Rover Discoveryvolg dezelfde handeling als voor de voorbumper

Hier heb je ontdekt door deze twee delen, hoe de bumper van een Land Rover Discovery te verwijderen, of het nu de voorste of de achterste is? de oplossingen zijn bijna hetzelfde en het is voldoende om voorzichtig te zijn om alles goed te laten verlopen.

Weiterlesen:
Waar is de zekering van de autoradio op de Land Rover Discovery Sport?

Als u nog vragen heeft over de Land Rover Discovery, aarzel dan niet om onze categorie Land Rover Discovery te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector