Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de bumper van een Land Rover Range Rover Evoque verwijderen?

Als je een beetje een handig persoon bent, ben je vrijwel zeker staat te popelen om het grootste deel van het onderhoud aan uw Land Rover Range Rover Evoque op zich te nemen, maar sommige zijn complexer dan andere en vereisen de verwijdering van lichaamsdelen of elementen om toegang te krijgen tot het onderdeel waaraan u wilt werken. Wij helpen u graag bij deze taak. Daarom gaan we vandaag kijken hoe de bumper van een Land Rover Range Rover Evoque te verwijderen. Deze operatie is niet erg ingewikkeld en je zou het met weinig hulpmiddelen moeten kunnen doen. Om dit te bereiken, zullen we eerst ontdekken hoe u de voorbumper van uw Land Rover Range Rover Evoque verwijdert en vervolgens hoe u de achterbumper van deze verwijdert.

Hoe de voorbumper van een Land Rover Range Rover Evoque te verwijderen

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen met de voorbumper van uw Land Rover Range Rover Evoque. Om het te verwijderen, hebt u alleen een set ratelsleutels, enkele schroevendraaiers en torx-bits nodig. Dit zijn de stappen die u moet volgen om de bumper van uw Land Rover Range Rover Evoque in goede staat te demonteren:

 • Als je meer ontspannen wilt zijn, raden we je aan om je Land Rover Range Rover Evoque op standaards te zetten en de voorwielen te verwijderen om een ​​goede toegang tot de hele voorbumper te hebben.
 • Open de motorkap van uw voertuig: Het lijkt vanzelfsprekend, maar u moet toegang hebben tot de bumperbevestiging in uw motorcompartiment.
 • Verwijder de wielkasten: ze worden ook wel spatborden genoemd, maar dat zullen ze wel doen in de weg zitten en voorkomen dat u toegang krijgt tot alle schroeven op de voorbumper van uw Land Rover Range Rover Evoque. Afhankelijk van de kenmerken van uw motorvoertuig en het jaar van uw model, zult u ook de mogelijkheid hebben om nietjes te vinden, om dit te bereiken, hoeft u alleen maar een nietjestrekker te gebruiken of voorzichtig te doen met een grote platte schroevendraaier en een hendel om het nietje te openen.
 • Dan zul je de schroeven moeten losdraaien die zich achter je spatbord bevinden en waarmee de voorbumper van je Land Rover Range Rover Evoque aan de zijkanten wordt vergrendeld.
 • Draai de schroeven los of verwijder de clips aan de bovenkant van de bumper in de motorruimte.
 • Nu is het tijd om onder uw Land Rover Range Rover Evoque te gaan om de bouten los te draaien die op het chassis van het motorvoertuig zitten, u vindt er enkele in het midden van de bumper en aan de zijkanten.
 • Onthoud om ontkoppel de aansluiting van de plaatverlichting en de afstandssensor als je het hebt.
 • Voorzichtig verwijder de voorbumper door eerst de zijkanten los te klikken. Als het niet loskomt, ben je waarschijnlijk een schroef of een clip vergeten. Denk eraan om met een tapijt of iets anders te werken om te voorkomen dat het bekrast raakt door de grond te raken.
Weiterlesen:
Hoe verander ik de luidsprekers op de Land Rover Range Rover Sport?

Dat is het, je hebt alle stappen van gezien hoe de voorbumper van uw Land Rover Range Rover Evoque te verwijderen, om het weer op zijn plaats te houden, blijf bij de treden in de tegenovergestelde richting.

Hoe de achterbumper van een Land Rover Range Rover Evoque te verwijderen

En om af te sluiten, of het proces al dan niet gelijkwaardig is, zullen we het geval bekijken van het verwijderen van de achterbumper van uw Land Rover Range Rover Evoque. Om herhaling van onszelf te voorkomen, geven we u voor elke fase alleen de grote lijnen, raadpleeg deel 1 als u twijfels of vragen heeft voor meer informatie.

 • Begin met het uitvoeren van dezelfde eerste fase, dat wil zeggen, til uw Land Rover Range Rover Evoque op en verwijder uw achterwielen om een ​​ideale werkruimte te hebben om de bumper van uw Land Rover Range Rover Evoque sereen te verwijderen
 • Verwijder de achterste wielkasten van uw Land Rover Range Rover Evoque om toegang te krijgen tot de zijsteunen van de zijbumper
 • Open je kofferbak
 • Haal de zijbeugels in uw wielkasten weg om het veel gemakkelijker te maken om de bumper van uw Land Rover Range Rover Evoque te verwijderen.
 • Verwijder de onderste bindingen onder uw Land Rover Range Rover Evoque.
 • Zorg er tegelijkertijd voor dat u de achterste kentekenplaatverlichting en de achteruitradarsensoren loskoppelt als u daarmee bent uitgerust.
 • Schroef de bovenste beugels los van de bovenkant van de kofferbak.
 • Nu hoef je alleen nog maar te doen verwijder de achterbumper van uw Land Rover Range Rover Evoque, vasthouden aan dezelfde techniek als voor de voorbumper
Weiterlesen:
Wat veroorzaakt oververhitting van mijn Land Rover Range Rover Sport?

Hier heb je ontdekt door deze twee delen, hoe de bumper van een Land Rover Range Rover Evoque te verwijderen, of het nu de voorste of de achterste is? de technieken zijn bijna hetzelfde en het is voldoende om ervoor te zorgen dat alles goed gaat.

Als je meer tutorials over de Land Rover Range Rover Evoque nodig hebt, ga dan naar onze categorie Land Rover Range Rover Evoque.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector