Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de bumper van een Land Rover Range Rover Sport verwijderen?

Als je een beetje een doe-het-zelver bent, ben je waarschijnlijk die het overgrote deel van het werk aan uw Land Rover Range Rover Sport wil afhandelen, maar sommige zijn ingewikkelder dan andere en vereisen het verwijderen van lichaamsdelen of elementen om toegang te krijgen tot het deel dat u wilt opereren. Wij willen u helpen bij deze taak. Daarom gaan we vandaag ontdekken hoe de bumper van een Land Rover Range Rover Sport te verwijderen. Dit proces is niet erg ingewikkeld en je zou het met weinig tools moeten kunnen doen. Daarvoor zullen we eerst ontdekken hoe u de voorbumper van uw Land Rover Range Rover Sport kunt verwijderen en vervolgens hoe u de achterbumper van deze verwijdert.

Hoe de voorbumper van een Land Rover Range Rover Sport te verwijderen

Dus laten we beginnen met onze inhoud met de voorbumper van uw Land Rover Range Rover Sport. Om het te verwijderen, heb je alleen een set ratelsleutels, enkele schroevendraaiers en torx-bits nodig. Hier zijn de eenvoudige stappen die u moet volgen om de bumper van uw Land Rover Range Rover Sport in goede staat te kunnen demonteren:

 • Als u comfortabeler wilt zijn, raden we u aan uw Land Rover Range Rover Sport op standaards te zetten en de voorwielen te verwijderen om een ​​goede toegang tot de hele voorbumper te krijgen.
 • Open de motorkap van uw voertuig: Het lijkt voor de hand liggend, maar u moet toegang hebben tot de bumperbevestiging in uw motorruimte.
 • Verwijder de wielkasten: ze worden ook geïdentificeerd als spatborden, maar dat zullen ze doen in de weg zitten en voorkomen dat u toegang krijgt tot alle schroeven op de voorbumper van uw Land Rover Range Rover Sport. Afhankelijk van de kenmerken van je auto en het jaar van je model, heb je ook de mogelijkheid om nietjes te vinden.Om dit voor elkaar te krijgen, hoef je alleen een nietmachine te gebruiken of voorzichtig te doen met een grote platte schroevendraaier en een hendel om het nietje te openen.
 • Vervolgens moet u de schroeven losdraaien die zich achter uw spatbord bevinden en die de voorbumper van uw Land Rover Range Rover Sport aan de zijkanten vergrendelt.
 • Draai de schroeven los of verwijder de clips aan de bovenkant van de bumper in de motorruimte.
 • Nu is het tijd om onder uw Land Rover Range Rover Sport te gaan om de bouten los te draaien die zich op het chassis van de auto bevinden, u zult wat vinden in het midden van de bumper en aan de zijkanten.
 • Zeker ben je ontkoppel de aansluiting van de plaatverlichting en de afstandssensor als je het hebt.
 • Voorzichtig verwijder de voorbumper door eerst de zijkanten los te klikken. Als het niet loskomt, ben je waarschijnlijk een schroef of een clip vergeten. Denk aan het gebruik van een tapijt of iets anders om te voorkomen dat het bekrast raakt door de grond te raken.
Weiterlesen:
Waar vind ik de zekering van de airconditioning op de Land Rover Range Rover Sport?

Dat is het, je hebt alle stappen van gezien hoe u de voorbumper van uw Land Rover Range Rover Sport kunt verwijderen, volg de stappen in de tegenovergestelde richting om het terug te plaatsen.

Hoe de achterbumper van een Land Rover Range Rover Sport te verwijderen

En tot slot, zelfs als de procedure vrij gelijkaardig is, zullen we kijken naar het geval van het verwijderen van de achterbumper van uw Land Rover Range Rover Sport. Om elke fase te vermijden om onszelf niet te herhalen, geven we je alleen de grote lijnen, lees deel 1 als je twijfels of vragen hebt voor meer informatie.

 • Begin met het uitvoeren van dezelfde eerste fase, dat wil zeggen, til uw Land Rover Range Rover Sport op en verwijder uw achterwielen om een ​​optimaal werkgebied te hebben om de bumper van uw Land Rover Range Rover Sport probleemloos te verwijderen
 • Verwijder de achterste wielkasten van uw Land Rover Range Rover Sport om toegang te krijgen tot de zijbumper zijbeugels
 • Open je kofferbak
 • Verwijder de zijbeugels in uw wielkasten om het gemakkelijker te maken om de bumper van uw Land Rover Range Rover Sport te verwijderen.
 • Verwijder de onderste bindingen onder uw Land Rover Range Rover Sport.
 • Denk er tegelijkertijd aan om de achterplaatverlichting en de achteruitradarsensoren los te koppelen als u daarmee bent uitgerust.
 • Schroef de bovenste beugels los van de bovenkant van de kofferbak.
 • Nu hoef je alleen nog maar te doen verwijder de achterbumper van uw Land Rover Range Rover Sport, volg dezelfde techniek als voor de voorbumper
Weiterlesen:
Welke brandstof voor Land Rover Range Rover Sport?

Hier heb je ontdekt door deze twee delen, hoe de bumper van een Land Rover Range Rover Sport te verwijderen, of het nu de voorste of de achterste is de benaderingen zijn vrijwel hetzelfde en het is voldoende om alles nauwkeurig te laten verlopen.

Voor meer tips over de Land Rover Range Rover Sport kunt u een kijkje nemen in de categorie Land Rover Range Rover Sport.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector