Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de bumper van een Land Rover Range Rover verwijderen?

Als je een beetje een doe-het-zelver bent, ben je zeker staat te popelen om bijna alle service te verlenen die aan uw Land Rover Range Rover moet worden gedaan, maar sommige zijn uitdagender dan andere en vereisen het verwijderen van lichaamsdelen of elementen om toegang te krijgen tot het deel dat u wilt opereren. We willen je echt helpen bij deze taak. Daarom gaan we in dit artikel kijken hoe de bumper van een Land Rover Range Rover te verwijderen. Deze taak is niet erg uitdagend en je zou het met weinig apparatuur moeten kunnen doen. Om dit te bereiken, zullen we eerst kijken hoe u de voorbumper van uw Land Rover Range Rover verwijdert en vervolgens hoe u de achterbumper van deze verwijdert.

Hoe de voorbumper van een Land Rover Range Rover te verwijderen

Dus laten we onze inhoud beginnen met de voorbumper van uw Land Rover Range Rover. Om het te verwijderen, heb je alleen een set ratelsleutels, enkele schroevendraaiers en torx-bits nodig. Hier zijn de stappen die u moet volgen om de bumper van uw Land Rover Range Rover in goede staat te kunnen demonteren:

 • Als u comfortabeler wilt zijn, raden we u aan om uw Land Rover Range Rover op te tillen en de voorwielen te verwijderen om een ​​optimale toegang tot de hele voorbumper te krijgen.
 • Open de motorkap van uw voertuig: Lijkt duidelijk, maar u moet toegang hebben tot de bumperbevestiging in uw motorcompartiment.
 • Haal de wielkasten eruit: ze worden ook geïdentificeerd als spatborden, maar dat zullen ze wel in de weg zitten en voorkomen dat u toegang krijgt tot alle schroeven op de voorbumper van uw Land Rover Range Rover. Afhankelijk van uw voertuigkenmerken en het jaar van uw model, zult u ook de mogelijkheid hebben om nietjes te vinden, om dit te bereiken, hoeft u alleen maar een nietmachine te gebruiken of voorzichtig te doen met een grote platte schroevendraaier en een hendel te gebruiken om het nietje te openen.
 • Vervolgens moet u de schroeven losdraaien die zich aan de achterkant van uw spatbord bevinden en die de voorbumper van uw Land Rover Range Rover aan de zijkanten vastmaakt.
 • Draai de schroeven los of verwijder de clips aan de bovenkant van de bumper in de motorruimte.
 • Nu is het tijd om onder uw Land Rover Range Rover te gaan om de bouten los te draaien die zich op het chassis van het voertuig bevinden, u zult wat vinden in het midden van de bumper en aan de zijkanten.
 • Zorg ervoor ontkoppel de aansluiting van de plaatverlichting en de afstandssensor als je het hebt.
 • Voorzichtig verwijder de voorbumper door eerst de zijkanten los te klikken. Als het niet loskomt, ben je waarschijnlijk een schroef of een clip vergeten. Denk eraan om met een tapijt of iets anders te werken om te voorkomen dat het bekrast raakt door de grond te raken.
Weiterlesen:
Het lampje van de Land Rover Range Rover Sport blijft branden

Dat is het, je hebt alle stappen van gezien hoe u de voorbumper van uw Land Rover Range Rover kunt verwijderen, om het terug op zijn plaats te zetten, volg de stappen op de tegenovergestelde manier.

Hoe de achterbumper van een Land Rover Range Rover te verwijderen

En nu, ongeacht of de procedure vrij identiek is, zullen we kijken naar het geval van het verwijderen van de achterbumper van uw Land Rover Range Rover. Voor elke fase om herhaling te voorkomen, geven we u eenvoudig de grote lijnen, raadpleeg deel 1 als u twijfels of vragen heeft voor meer informatie.

 • Begin met het uitvoeren van dezelfde eerste fase, dat wil zeggen, hef uw Land Rover Range Rover op en verwijder uw achterwielen om een ​​optimale werkruimte te hebben om de bumper van uw Land Rover Range Rover zonder problemen te verwijderen
 • Verwijder de achterste wielkasten van uw Land Rover Range Rover om toegang te krijgen tot de zijsteunen van de zijbumper
 • Open je kofferbak
 • Verwijder de zijbeugels in uw wielkasten om het veel gemakkelijker te maken om de bumper van uw Land Rover Range Rover te verwijderen.
 • Verwijder de onderste bindingen onder uw Land Rover Range Rover.
 • Vergeet daarbij niet om de achterste kentekenplaatverlichting en de achteruitradarsensoren los te koppelen als u daarmee bent uitgerust.
 • Schroef de bovenste beugels los van de bovenkant van de kofferbak.
 • Nu hoef je alleen nog maar te doen verwijder de achterbumper van uw Land Rover Range Rover, volg dezelfde techniek als voor de voorbumper

Hier heb je via deze twee delen geleerd, hoe de bumper van een Land Rover Range Rover te verwijderen, of het nu de voorste of de achterste is de oplossingen zijn in wezen hetzelfde en het is voldoende om ervoor te zorgen dat alles goed gaat.

Weiterlesen:
De airconditioning in mijn Land Rover Range Rover Sport is niet meer koud

Voor meer tips over de Land Rover Range Rover kunt u een kijkje nemen in de categorie Land Rover Range Rover.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector