Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de bumper van een Lexus NX verwijderen?

Als je een beetje een doe-het-zelver bent, ben je vrijwel zeker die het grootste deel van het werk aan uw Lexus NX wil verzorgen, maar sommige zijn moeilijker dan andere en vereisen het verwijderen van lichaamsdelen of onderdelen om toegang te krijgen tot het onderdeel waarop u zich wilt concentreren. Wij willen u graag helpen bij deze operatie. Daarom gaan we het in dit artikel uitzoeken hoe de bumper van een Lexus NX te verwijderen. Deze procedure is niet erg moeilijk en je zou de mogelijkheid moeten hebben om het met weinig tools te doen. Daarvoor zullen we eerst ontdekken hoe je de voorbumper van je Lexus NX verwijdert en vervolgens hoe je de achterbumper van deze verwijdert.

Hoe de voorbumper van een Lexus NX te verwijderen

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen met de voorbumper van uw Lexus NX. Om het te verwijderen, hebt u alleen een set ratelsleutels, enkele schroevendraaiers en torx-bits nodig. Hier zijn de eenvoudige stappen die u moet volgen om de bumper van uw Lexus NX in goede staat te demonteren:

 • Als u comfortabeler wilt zijn, raden we u aan uw Lexus NX op te tillen en de voorwielen te verwijderen om een ​​perfecte toegang tot de hele voorbumper te krijgen.
 • Open de motorkap van uw auto: Het lijkt voor de hand liggend, maar u moet toegang hebben tot de bumperbevestiging in uw motorruimte.
 • Verwijder de wielkasten: ze worden ook wel spatborden genoemd, maar dat zullen ze wel in de weg zitten en voorkomen dat u toegang krijgt tot alle schroeven op de voorbumper van uw Lexus NX. Afhankelijk van uw autofuncties en het jaar van uw model, zult u ook nietjes kunnen vinden, om dit te doen, hoeft u alleen een nietmachine te gebruiken of voorzichtig te doen met een grote platte schroevendraaier en een hendel te gebruiken om open het nietje.
 • Vervolgens moet u de schroeven losdraaien die zich achter uw spatbord bevinden en die de voorbumper van uw Lexus NX aan de zijkanten vergrendelt.
 • Draai de schroeven los of verwijder de clips aan de bovenkant van de bumper in de motorruimte.
 • Nu is het tijd om onder je Lexus NX te gaan om de bouten los te draaien die op het chassis van de auto zitten, je zult wat vinden in het midden van de bumper en aan de zijkanten.
 • Zorg ervoor ontkoppel de aansluiting van de plaatverlichting en de afstandssensor als je het hebt.
 • Voorzichtig verwijder de voorbumper door eerst de zijkanten los te klikken. Als het niet loskomt, ben je waarschijnlijk een schroef of een clip vergeten. Denk eraan om een ​​tapijt of iets anders te gebruiken om te voorkomen dat er krassen op komen door de grond aan te raken.
Weiterlesen:
Stoel zit vast Lexus NX in positie

Dat is het, je hebt alle stappen van gezien hoe u de voorbumper van uw Lexus NX verwijdert, om het weer op zijn plaats te houden, blijf bij de treden op de tegenovergestelde manier.

Hoe de achterbumper van een Lexus NX te verwijderen

En om te besluiten, of de procedure al dan niet helemaal identiek is, zullen we het geval bekijken van het verwijderen van de achterbumper van uw Lexus NX. Voor elke stap om te voorkomen dat we onszelf herhalen, geven we u alleen de grote lijnen, raadpleeg deel 1 als u zich zorgen maakt of vragen heeft voor meer informatie.

 • Begin met het uitvoeren van dezelfde eerste stap, dat wil zeggen, hef uw Lexus NX op en verwijder uw achterwielen om een ​​ideale werkruimte te hebben om de bumper van uw Lexus NX rustig te verwijderen
 • Verwijder de achterste wielkasten van uw Lexus NX om toegang te krijgen tot de zijsteunen van de zijbumper
 • Open je kofferbak
 • Haal de zijbeugels in uw wielkasten weg om het gemakkelijker te maken om de bumper van uw Lexus NX te verwijderen.
 • Verwijder de onderste bindingen onder uw Lexus NX.
 • Zorg er tegelijkertijd voor dat u de achterste kentekenplaatverlichting en de achteruitradarsensoren loskoppelt als u daarmee bent uitgerust.
 • Schroef de bovenste beugels los van de bovenkant van de kofferbak.
 • Nu hoef je alleen nog maar te doen verwijder de achterbumper van uw Lexus NX, vasthouden aan dezelfde methode als voor de voorbumper

Hier heb je deze twee delen doorgenomen, hoe de bumper van een Lexus NX te verwijderen, of het nu de voorste of de achterste is de methoden zijn ongeveer hetzelfde en het is voldoende om alles nauwkeurig te laten verlopen.

Weiterlesen:
Hete motor rammelt op mijn Lexus NX

Als u meer tutorials over de Lexus NX wenst, ga dan naar onze Lexus NX-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector