Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de bumper van een Lexus RX verwijderen?

Als je een beetje een doe-het-zelver bent, ben je waarschijnlijk bereid om het overgrote deel van het werk dat op uw Lexus RX moet worden gedaan te verzorgen, maar sommige zijn ingewikkelder dan andere en vereisen het verwijderen van lichaamsdelen of componenten om toegang te krijgen tot het onderdeel waaraan u wilt opereren. Wij willen u helpen bij deze operatie. Daarom gaan we in dit artikel ontdekken hoe de bumper van een Lexus RX te verwijderen. Dit proces is niet erg ingewikkeld en je zou het met weinig apparatuur moeten kunnen doen. Om dit te bereiken, zullen we eerst ontdekken hoe u de voorbumper van uw Lexus RX verwijdert en vervolgens hoe u de achterbumper van deze verwijdert.

Hoe de voorbumper van een Lexus RX te verwijderen

Dus laten we onze inhoud beginnen met de voorbumper van uw Lexus RX. Om het te verwijderen, heeft u alleen een set ratelsleutels, enkele schroevendraaiers en torx-bits nodig. Hier zijn de eenvoudige stappen die u moet volgen om de bumper van uw Lexus RX in goede staat te kunnen demonteren:

 • Als u comfortabeler wilt zijn, raden we u aan om uw Lexus RX op te tillen en de voorwielen te verwijderen, zodat u de hele voorbumper optimaal kunt bereiken.
 • Open de motorkap van uw auto: Het lijkt vanzelfsprekend, maar u moet toegang hebben tot de bumperbevestiging in uw motorcompartiment.
 • Haal de wielkasten eruit: ze worden ook wel spatborden genoemd, maar dat zullen ze wel in de weg zitten en voorkomen dat u toegang krijgt tot alle schroeven op de voorbumper van uw Lexus RX. Afhankelijk van uw auto-eigenschappen en het jaar van uw model, zult u ook de mogelijkheid hebben om nietjes te vinden, om dit te bereiken, hoeft u alleen een nietmachine te gebruiken of om het voorzichtig te doen met een grote platte schroevendraaier en een hendel te gebruiken om het nietje te openen.
 • Vervolgens moet je de schroeven losdraaien die achter je spatbord zitten en die de voorbumper van je Lexus RX aan de zijkanten vergrendelt.
 • Draai de schroeven los of verwijder de clips aan de bovenkant van de bumper in de motorruimte.
 • Nu is het tijd om onder uw Lexus RX te gaan om de bouten los te draaien die zich op het chassis van de auto bevinden, u zult enkele in het midden van de bumper en aan de zijkanten.
 • Onthoud om ontkoppel de aansluiting van de plaatverlichting en de afstandssensor als je het hebt.
 • Voorzichtig verwijder de voorbumper door eerst de zijkanten los te klikken. Als het niet loskomt, bent u misschien een schroef of een clip vergeten. Denk eraan om een ​​tapijt of iets anders te gebruiken om te voorkomen dat er krassen op komen door de grond aan te raken.
Weiterlesen:
Waarom zit mijn benzinedeur vast op de Lexus RX?

Dat is het, je hebt alle stappen van gezien hoe u de voorbumper van uw Lexus RX verwijdert, om het weer in elkaar te zetten, houdt u zich aan de stappen in de tegenovergestelde richting.

Hoe de achterbumper van een Lexus RX te verwijderen

En om te besluiten of de procedure al dan niet helemaal identiek is, zullen we kijken naar het geval van het verwijderen van de achterbumper van uw Lexus RX. Voor elke stap om te voorkomen dat we onszelf herhalen, geven we u eenvoudig de grote lijnen, lees deel 1 als u onzekerheden of vragen heeft voor meer informatie.

 • Begin met het uitvoeren van dezelfde eerste stap, dat wil zeggen, hef uw Lexus RX op en verwijder uw achterwielen om een ​​ideaal werkgebied te hebben om de bumper van uw Lexus RX zonder problemen te verwijderen
 • Verwijder de achterste wielkasten van uw Lexus RX om toegang te krijgen tot de zijsteunen van de zijbumper
 • Open je kofferbak
 • Verwijder de zijbeugels in uw wielkasten om het gemakkelijker te maken om de bumper van uw Lexus RX te verwijderen.
 • Verwijder de onderste bindingen onder uw Lexus RX.
 • Vergeet daarbij niet om de achterste kentekenplaatverlichting en de achteruitradarsensoren los te koppelen als u daarmee bent uitgerust.
 • Schroef de bovenste beugels los van de bovenkant van de kofferbak.
 • Nu hoef je alleen nog maar te doen verwijder de achterbumper van uw Lexus RXdezelfde handeling uitvoeren als voor de voorbumper

Hier heb je via deze twee delen geleerd, hoe de bumper van een Lexus RX te verwijderen, of het nu de voorste of de achterste is de manieren zijn vrijwel hetzelfde en het is voldoende om alles nauwkeurig te laten verlopen.

Weiterlesen:
Stuurwiel vergrendeld op mijn Lexus RX, wat kan ik doen?

Voor meer tips over de Lexus RX kunt u een kijkje nemen in de categorie Lexus RX.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector