Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de bumper van een Lexus UX verwijderen?

Als je een beetje een handig persoon bent, ben je dat waarschijnlijk bereid om het grootste deel van het werk aan uw Lexus UX uit te voeren, maar sommige zijn moeilijker dan andere en vereisen het verwijderen van lichaamsdelen of componenten om toegang te krijgen tot het deel waarop u zich wilt concentreren. Wij willen u helpen bij deze taak. Daarom gaan we het vandaag uitzoeken hoe de bumper van een Lexus UX te verwijderen. Deze actie is niet erg moeilijk en je zou het met weinig hulpmiddelen moeten kunnen doen. Om dit te doen, zullen we eerst ontdekken hoe u de voorbumper van uw Lexus UX verwijdert en vervolgens hoe u de achterbumper van deze verwijdert.

Hoe de voorbumper van een Lexus UX te verwijderen

Laten we daarom ons artikel beginnen met de voorbumper van uw Lexus UX. Om het te verwijderen, hebt u alleen een set ratelsleutels, enkele schroevendraaiers en torx-bits nodig. Hier zijn de richtlijnen die u moet volgen om de bumper van uw Lexus UX in goede staat te kunnen demonteren:

 • Als u meer ontspannen wilt zijn, raden we u aan om uw Lexus UX op standaards te zetten en de voorwielen te verwijderen om een ​​perfecte toegang tot de hele voorbumper te hebben.
 • Open de motorkap van uw auto: Lijkt duidelijk, maar u moet toegang hebben tot de bumperbevestiging in uw motorcompartiment.
 • Verwijder de wielkasten: ze worden ook wel spatborden genoemd, maar dat zullen ze wel doen in de weg zitten en voorkomen dat u toegang krijgt tot alle schroeven op de voorbumper van uw Lexus UX. Afhankelijk van uw voertuigkenmerken en het jaar van uw model, zult u ook de mogelijkheid hebben om nietjes te vinden, om dit te bereiken, hoeft u alleen een nietjestrekker te gebruiken of om het voorzichtig te doen met een grote platte schroevendraaier en een hendel te gebruiken om het nietje te openen.
 • Dan zul je de schroeven moeten losdraaien die zich achter je spatbord bevinden en waarmee de voorbumper van je Lexus UX aan de zijkanten wordt vergrendeld.
 • Draai de schroeven los of verwijder de clips aan de bovenkant van de bumper in de motorruimte.
 • Nu is het tijd om onder uw Lexus UX te gaan om de bouten los te draaien die zich op het chassis van het voertuig bevinden, u vindt er enkele in het midden van de bumper en aan de zijkanten.
 • Zorg ervoor ontkoppel de verbinding van de plaatverlichting en de afstandsbedieningssensor als je het hebt.
 • Voorzichtig verwijder de voorbumper door eerst de zijkanten los te klikken. Als het niet loskomt, bent u misschien een schroef of een clip vergeten. Denk aan het werken met een tapijt of iets anders om te voorkomen dat deze bekrast raakt door de grond te raken.
Weiterlesen:
Hoe kan ik de voorste richtingaanwijzerlamp op mijn Lexus UX vervangen?

Dat is het, je hebt alle stappen van gezien hoe de voorbumper van uw Lexus UX te verwijderen, om het weer in elkaar te zetten, volgt u de stappen in de tegenovergestelde richting.

Hoe de achterbumper van een Lexus UX te verwijderen

En om af te sluiten, zelfs als de bediening redelijk gelijkwaardig is, zullen we het geval bekijken van het verwijderen van de achterbumper van uw Lexus UX. Om herhaling van onszelf te voorkomen, geven we u voor elke stap slechts de grote lijnen, raadpleeg deel 1 als u nog onduidelijkheden of vragen heeft voor meer informatie.

 • Begin met het uitvoeren van dezelfde eerste stap, namelijk uw Lexus UX optillen en uw achterwielen verwijderen om een ​​ideaal werkgebied te hebben om de bumper van uw Lexus UX probleemloos te verwijderen
 • Verwijder de achterste wielkasten van uw Lexus UX om toegang te krijgen tot de zijsteunen van de zijbumper
 • Open je kofferbak
 • Haal de zijsteunen in uw wielkasten weg om de bumper gemakkelijker van uw Lexus UX te kunnen verwijderen.
 • Verwijder de onderste bindingen onder uw Lexus UX.
 • Zorg er tegelijkertijd voor dat u het achterste kentekenplaatlicht en de achteruitradarsensoren loskoppelt als u daarmee bent uitgerust.
 • Schroef de bovenste beugels los van de bovenkant van de kofferbak.
 • Nu hoef je alleen nog maar te doen verwijder de achterbumper van uw Lexus UX, volg dezelfde procedure als voor de voorbumper

Hier heb je ontdekt door deze twee delen, hoe de bumper van een Lexus UX te verwijderen, of het nu de voorste of de achterste is? de methoden zijn vrijwel hetzelfde en het is voldoende om ervoor te zorgen dat alles goed gaat.

Weiterlesen:
Hoe de achterbank Lexus UX verwijderen?

Kijk voor meer tips over de Lexus UX in de categorie Lexus UX.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector