Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de bumper van een Lincoln Continental verwijderen?

Als je een beetje een doe-het-zelver bent, ben je vrijwel zeker wil graag het grootste deel van het onderhoud voor uw Lincoln Continental verzorgen, maar sommige zijn complexer dan andere en vereisen de verwijdering van lichaamsdelen of componenten om toegang te krijgen tot het onderdeel waaraan u wilt werken. We willen je heel graag helpen bij deze operatie. Dat is waarom we op deze webpagina gaan zien hoe de bumper van een Lincoln Continental te verwijderen. Deze actie is niet erg complex en je zou de mogelijkheid moeten hebben om het met weinig tools te doen. Om dit te doen, zullen we eerst kijken hoe u de voorbumper van uw Lincoln Continental verwijdert en vervolgens hoe u de achterbumper van deze verwijdert.

Hoe de voorbumper van een Lincoln Continental te verwijderen

Dus laten we beginnen met onze inhoud met de voorbumper van uw Lincoln Continental. Om het eraf te halen, heeft u alleen een set ratelsleutels, enkele schroevendraaiers en torx-bits nodig. Hier zijn de stappen die u moet volgen om de bumper van uw Lincoln Continental in goede staat te demonteren:

 • Als u meer ontspannen wilt zijn, raden we u aan uw Lincoln Continental op te tillen en de voorwielen te verwijderen om een ​​perfecte toegang tot de hele voorbumper te krijgen.
 • Open de motorkap van uw auto: Het lijkt vanzelfsprekend, maar u moet toegang hebben tot de bumperbevestiging in uw motorcompartiment.
 • Verwijder de wielkasten: ze worden ook wel spatborden genoemd, maar dat zullen ze wel doen in de weg zitten en voorkomen dat u toegang krijgt tot alle schroeven op de voorbumper van uw Lincoln Continental. Afhankelijk van de kenmerken van uw motorvoertuig en het jaar van uw model, zult u ook nietjes kunnen vinden, om dit voor elkaar te krijgen, hoeft u alleen een nietmachine te gebruiken of om het voorzichtig te doen met een grote platte schroevendraaier en een hendel om het nietje te openen.
 • Vervolgens moet u de schroeven losdraaien die zich achter uw spatbord bevinden en die de voorbumper van uw Lincoln Continental aan de zijkanten afdicht.
 • Draai de schroeven los of verwijder de clips aan de bovenkant van de bumper in de motorruimte.
 • Nu is het tijd om onder uw Lincoln Continental te gaan om de bouten los te draaien die zich op het chassis van het motorvoertuig bevinden, u zult wat vinden in het midden van de bumper en aan de zijkanten.
 • Onthoud om ontkoppel de verbinding van de plaatverlichting en de afstandsbedieningssensor als je het hebt.
 • Voorzichtig verwijder de voorbumper door eerst de zijkanten los te klikken. Als het niet loskomt, ben je vrijwel zeker een schroef of een clip vergeten. Denk aan het gebruik van een tapijt of iets anders om te voorkomen dat het bekrast raakt door de grond te raken.
Weiterlesen:
Hoe kan ik de batterij van mijn Lincoln Continental-sleutelkaart vervangen?

Dat is het, je hebt alle stappen van gezien hoe u de voorbumper van uw Lincoln Continental kunt verwijderen, om het weer in elkaar te zetten, houdt u zich aan de stappen in de tegenovergestelde richting.

Hoe de achterbumper van een Lincoln Continental te verwijderen

En nu, ongeacht of de bediening redelijk equivalent is, zullen we kijken naar het geval van het verwijderen van de achterbumper van uw Lincoln Continental. Voor elke stap om te voorkomen dat we onszelf herhalen, geven we u alleen de grote lijnen, lees het deel 1 als u twijfels of vragen heeft voor meer informatie.

 • Begin met dezelfde eerste stap, namelijk uw Lincoln Continental optillen en uw achterwielen verwijderen om een ​​optimale werkruimte te hebben om de bumper van uw Lincoln Continental rustig te verwijderen
 • Verwijder de achterste wielkasten van uw Lincoln Continental om toegang te krijgen tot de zijsteunen van de zijbumper
 • Open je kofferbak
 • Verwijder de zijbeugels in uw wielkasten om het veel gemakkelijker te maken om de bumper van uw Lincoln Continental te verwijderen.
 • Verwijder de onderste bindingen onder uw Lincoln Continental.
 • Denk er tegelijkertijd aan om de achterplaatverlichting en de achteruitradarsensoren los te koppelen als u daarmee bent uitgerust.
 • Schroef de bovenste beugels los van de bovenkant van de kofferbak.
 • Nu hoef je alleen nog maar te doen verwijder de achterbumper van uw Lincoln Continentaldezelfde handeling uitvoeren als voor de voorbumper

Hier heb je ontdekt door deze twee delen, hoe de bumper van een Lincoln Continental te verwijderen, of het nu de voorste of de achterste is de technieken zijn in wezen hetzelfde en het is voldoende om alles nauwkeurig te laten verlopen.

Weiterlesen:
Hoe kan ik de lamp van het dimlicht op mijn Lincoln Continental vervangen?

Kijk voor meer tips over de Lincoln Continental in de categorie Lincoln Continental.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector