Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de bumper van een Lincoln MKC verwijderen?

Als je een beetje een doe-het-zelver bent, ben je waarschijnlijk wil bijna al het onderhoud uitvoeren dat aan uw Lincoln MKC moet worden uitgevoerd, maar sommige zijn uitdagender dan andere en vereisen het verwijderen van lichaamsdelen of elementen om toegang te krijgen tot het deel dat u wilt opereren. Wij willen u graag helpen bij deze operatie. Daarom gaan we in dit artikel kijken hoe de bumper van een Lincoln MKC te verwijderen. Deze procedure is niet erg uitdagend en je zou het met weinig apparatuur moeten kunnen doen. Om dit te doen, zullen we eerst ontdekken hoe u de voorbumper van uw Lincoln MKC verwijdert en vervolgens hoe u de achterbumper van deze verwijdert.

Hoe de voorbumper van een Lincoln MKC te verwijderen

Dus laten we ons artikel beginnen met de voorbumper van uw Lincoln MKC. Om het te verwijderen, hebt u alleen een set ratelsleutels, enkele schroevendraaiers en torx-bits nodig. Hier zijn de stappen die u moet volgen om de bumper van uw Lincoln MKC in goede staat te demonteren:

 • Als u meer ontspannen wilt zijn, raden we u aan om uw Lincoln MKC op standaards te zetten en de voorwielen te verwijderen om een ​​optimale toegang tot de hele voorbumper te krijgen.
 • Open de motorkap van uw auto: Lijkt duidelijk, maar u moet toegang hebben tot de bumperbevestiging in uw motorcompartiment.
 • Verwijder de wielkasten: ze worden ook wel spatborden genoemd, maar dat zullen ze wel in de weg zitten en voorkomen dat u toegang krijgt tot alle schroeven op de voorbumper van uw Lincoln MKC. Afhankelijk van uw auto-eigenschappen en het jaar van uw model, zult u ook nietjes kunnen vinden, om dit te bereiken, hoeft u alleen maar een nietmachine te gebruiken of voorzichtig te doen met een grote platte schroevendraaier en een hendel te gebruiken om open het nietje.
 • Vervolgens moet u de schroeven losdraaien die zich aan de achterkant van uw spatbord bevinden en die de voorbumper van uw Lincoln MKC aan de zijkanten vastmaakt.
 • Draai de schroeven los of verwijder de clips aan de bovenkant van de bumper in de motorruimte.
 • Nu is het tijd om onder uw Lincoln MKC te gaan om de bouten los te draaien die op het chassis van de auto zitten, u zult wat vinden in het midden van de bumper en aan de zijkanten.
 • Zeker ben je ontkoppel de aansluiting van de plaatverlichting en de afstandssensor als je het hebt.
 • Voorzichtig verwijder de voorbumper door eerst de zijkanten los te klikken. Als het niet loskomt, ben je waarschijnlijk een schroef of een clip vergeten. Denk eraan om een ​​tapijt of iets anders te gebruiken om te voorkomen dat er krassen op komen door de grond aan te raken.
Weiterlesen:
Hoe zijspiegels op een Lincoln MKS inklappen?

Dat is het, je hebt alle stappen van gezien hoe u de voorbumper van uw Lincoln MKC verwijdert, om het weer in elkaar te zetten, houdt u zich aan de stappen op de tegenovergestelde manier.

Hoe de achterbumper van een Lincoln MKC te verwijderen

En om af te sluiten, of de bediening nu al dan niet redelijk vergelijkbaar is, zullen we kijken naar het geval van het verwijderen van de achterbumper van uw Lincoln MKC. Om elke fase te vermijden om onszelf niet te herhalen, geven we u eenvoudig de grote lijnen, lees het deel 1 als u onzekerheden of vragen heeft voor meer details.

 • Begin met het uitvoeren van dezelfde eerste fase, dat wil zeggen, til uw Lincoln MKC op en verwijder uw achterwielen om een ​​ideaal werkgebied te hebben om de bumper van uw Lincoln MKC zonder problemen te verwijderen
 • Verwijder de achterste wielkasten van uw Lincoln MKC om toegang te krijgen tot de zijsteunen van de zijbumper
 • Open je kofferbak
 • Verwijder de zijbeugels in uw wielkasten om het gemakkelijker te maken om de bumper van uw Lincoln MKC te verwijderen.
 • Haal de onderste bindingen onder je Lincoln MKC weg.
 • Zorg er daarbij voor dat u de achterste kentekenplaatverlichting en de achteruitradarsensoren loskoppelt als u daarmee bent uitgerust.
 • Schroef de bovenste beugels los van de bovenkant van de kofferbak.
 • Nu hoef je alleen nog maar te doen verwijder de achterbumper van uw Lincoln MKC, volg dezelfde procedure als voor de voorbumper

Hier heb je ontdekt door deze twee delen, hoe de bumper van een Lincoln MKC te verwijderen, of het nu de voorste of de achterste is de oplossingen zijn praktisch hetzelfde en het is voldoende om ervoor te zorgen dat alles goed gaat.

Weiterlesen:
Lincoln MKC DAT GAAT in slappe modus

Als u meer handleidingen over de Lincoln MKC wilt, ga dan naar onze Lincoln MKC-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector