Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de bumper van een Lincoln MKS verwijderen?

Als je een beetje handig bent, ben je waarschijnlijk bereid om het grootste deel van de service voor uw Lincoln MKS uit te voeren, maar sommige zijn moeilijker dan andere en vereisen het verwijderen van lichaamsdelen of componenten om toegang te krijgen tot het onderdeel waaraan u wilt werken. Wij willen je helpen in dit proces. Daarom gaan we vandaag kijken hoe de bumper van een Lincoln MKS te verwijderen. Deze operatie is niet erg moeilijk en u zou de mogelijkheid moeten hebben om het met weinig apparatuur te doen. Om dit te doen, zullen we eerst kijken hoe u de voorbumper van uw Lincoln MKS verwijdert en vervolgens hoe u de achterbumper van deze verwijdert.

Hoe de voorbumper van een Lincoln MKS te verwijderen

Dus laten we ons artikel beginnen met de voorbumper van uw Lincoln MKS. Om het te verwijderen, heb je alleen een set ratelsleutels, een paar schroevendraaiers en torx-bits nodig. Hier zijn de eenvoudige stappen die u moet volgen om de bumper van uw Lincoln MKS in goede staat te kunnen demonteren:

 • Als u comfortabeler wilt zijn, raden we u aan om uw Lincoln MKS op te tillen en de voorwielen te verwijderen om een ​​perfecte toegang tot de hele voorbumper te krijgen.
 • Open de motorkap van uw motorvoertuig: Lijkt voor de hand, maar u moet toegang hebben tot de bumperbevestiging in uw motorcompartiment.
 • Verwijder de wielkasten: ze worden ook wel spatborden genoemd, maar dat zullen ze wel doen in de weg zitten en voorkomen dat u toegang krijgt tot alle schroeven op de voorbumper van uw Lincoln MKS. Afhankelijk van de kenmerken van uw motorvoertuig en het jaar van uw model, zult u ook nietjes kunnen vinden, om dit voor elkaar te krijgen, hoeft u alleen een nietmachine te gebruiken of om het voorzichtig te doen met een grote platte schroevendraaier en een hendel om het nietje te openen.
 • Vervolgens moet u de schroeven losdraaien die zich aan de achterkant van uw spatbord bevinden en die de voorbumper van uw Lincoln MKS aan de zijkanten vastmaakt.
 • Draai de schroeven los of verwijder de clips aan de bovenkant van de bumper in de motorruimte.
 • Nu is het tijd om onder uw Lincoln MKS te gaan om de bouten los te draaien die zich op het chassis van het motorvoertuig bevinden, u zult wat vinden in het midden van de bumper en aan de zijkanten.
 • Onthoud om ontkoppel de verbinding van de plaatverlichting en de afstandsbedieningssensor als je het hebt.
 • Voorzichtig verwijder de voorbumper door eerst de zijkanten los te klikken. Als het niet loskomt, bent u misschien een schroef of een clip vergeten. Denk eraan om met een tapijt of iets anders te werken om te voorkomen dat het bekrast raakt door de grond te raken.
Weiterlesen:
Waarom ruikt mijn Lincoln MKC verbrand plastic?

Dat is het, je hebt alle stappen van gezien hoe u de voorbumper van uw Lincoln MKS verwijdert, om het terug op zijn plaats te zetten, volg de stappen in de tegenovergestelde richting.

Hoe de achterbumper van een Lincoln MKS te verwijderen

En nu, zelfs als de procedure vrij gelijkaardig is, zullen we kijken naar het geval van het verwijderen van de achterbumper van uw Lincoln MKS. Voor elke fase om herhaling te voorkomen, geven we u uitsluitend de algemene hoogtepunten. Lees deel 1 als u zich zorgen maakt of vragen heeft voor meer informatie.

 • Begin met dezelfde eerste fase, dat wil zeggen, til uw Lincoln MKS op en verwijder uw achterwielen om een ​​optimale werkruimte te hebben om de bumper van uw Lincoln MKS zonder problemen te verwijderen
 • Verwijder de achterste wielkasten van uw Lincoln MKS om toegang te krijgen tot de zijsteunen van de zijbumper
 • Open je kofferbak
 • Haal de zijbeugels in uw wielkasten weg om het gemakkelijker te maken om de bumper van uw Lincoln MKS te verwijderen.
 • Verwijder de onderste bindingen onder uw Lincoln MKS.
 • Zorg er daarbij voor dat u de achterste kentekenplaatverlichting en de achteruitradarsensoren loskoppelt als u daarmee bent uitgerust.
 • Schroef de bovenste beugels los van de bovenkant van de kofferbak.
 • Nu hoef je alleen nog maar te doen verwijder de achterbumper van uw Lincoln MKS, volg hetzelfde proces als voor de voorbumper

Hier heb je via deze twee delen geleerd, hoe de bumper van een Lincoln MKS te verwijderen, of het nu de voorste of de achterste is de manieren zijn in wezen hetzelfde en het is voldoende om ervoor te zorgen dat alles goed gaat.

Weiterlesen:
Hoe Android Auto verbinden met Lincoln MKC?

Mocht u wellicht nog vragen hebben over de Lincoln MKS, aarzel dan niet om onze Lincoln MKS categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector