Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de bumper van een Lincoln MKX verwijderen?

Als je een beetje een doe-het-zelver bent, ben je vrijwel zeker wil graag het grootste deel van de service voor uw Lincoln MKX verzorgen, maar sommige zijn ingewikkelder dan andere en vereisen het verwijderen van lichaamsdelen of componenten om toegang te krijgen tot het onderdeel waarop u zich wilt concentreren. We willen je echt helpen in dit proces. Daarom gaan we op deze webpagina zien hoe de bumper van een Lincoln MKX te verwijderen. Deze taak is niet erg ingewikkeld en je zou het met weinig apparatuur moeten kunnen doen. Om dit te bereiken, zullen we eerst zien hoe je de voorbumper van je Lincoln MKX verwijdert en vervolgens hoe je de achterbumper van deze verwijdert.

Hoe de voorbumper van een Lincoln MKX te verwijderen

Dus laten we ons document beginnen met de voorbumper van uw Lincoln MKX. Om het te verwijderen, heeft u alleen een set ratelsleutels, enkele schroevendraaiers en torx-bits nodig. Hier zijn de richtlijnen waaraan u zich moet houden om de bumper van uw Lincoln MKX in goede staat te kunnen demonteren:

 • Als u comfortabeler wilt zijn, raden we u aan om uw Lincoln MKX op standaards te plaatsen en de voorwielen te verwijderen om een ​​perfecte toegang tot de hele voorbumper te krijgen.
 • Open de motorkap van uw auto: Lijkt duidelijk, maar u moet toegang hebben tot de bumperbevestiging in uw motorcompartiment.
 • Verwijder de wielkasten: ze worden ook wel aangeduid als spatborden, maar dat zullen ze wel in de weg zitten en voorkomen dat u toegang krijgt tot alle schroeven op de voorbumper van uw Lincoln MKX. Afhankelijk van uw auto-eigenschappen en het jaar van uw model, zult u ook nietjes kunnen vinden, om dit te bereiken, hoeft u alleen maar een nietmachine te gebruiken of voorzichtig te doen met een grote platte schroevendraaier en een hendel te gebruiken om open het nietje.
 • Vervolgens moet u de schroeven losdraaien die zich aan de achterkant van uw spatbord bevinden en die de voorbumper van uw Lincoln MKX aan de zijkanten afdicht.
 • Draai de schroeven los of verwijder de clips aan de bovenkant van de bumper in de motorruimte.
 • Nu is het tijd om onder uw Lincoln MKX te gaan om de bouten los te draaien die zich op het chassis van de auto bevinden, u zult wat vinden in het midden van de bumper en aan de zijkanten.
 • Onthoud om ontkoppel de aansluiting van de plaatverlichting en de afstandssensor als je het hebt.
 • Voorzichtig verwijder de voorbumper door eerst de zijkanten los te klikken. Als het niet loskomt, ben je vrijwel zeker een schroef of een clip vergeten. Denk eraan om een ​​tapijt of iets anders te gebruiken om te voorkomen dat het bekrast raakt door de grond te raken.
Weiterlesen:
Trilling van het rempedaal op Lincoln MKX?

Dat is het, je hebt alle stappen van gezien hoe u de voorbumper van uw Lincoln MKX verwijdert, om het terug op zijn plaats te zetten, volg de stappen op de tegenovergestelde manier.

Hoe de achterbumper van een Lincoln MKX te verwijderen

En nu, of de procedure nu wel of niet helemaal identiek is, zullen we kijken naar het geval van het verwijderen van de achterbumper van uw Lincoln MKX. Voor elke stap om te voorkomen dat we onszelf herhalen, geven we u eenvoudig de algemene hoogtepunten. Lees deel 1 als u twijfels of vragen heeft voor meer informatie.

 • Begin met het uitvoeren van dezelfde eerste stap, dat wil zeggen, til uw Lincoln MKX op en verwijder uw achterwielen om een ​​ideale werkruimte te hebben om de bumper van uw Lincoln MKX rustig te verwijderen
 • Verwijder de achterste wielkasten van uw Lincoln MKX om toegang te krijgen tot de zijbeugels van de zijbumper
 • Open je kofferbak
 • Verwijder de zijbeugels in uw wielkasten om het veel gemakkelijker te maken om de bumper van uw Lincoln MKX te verwijderen.
 • Haal de onderste bindingen onder je Lincoln MKX weg.
 • Zorg er tegelijkertijd voor dat u de achterste kentekenplaatverlichting en de achteruitradarsensoren loskoppelt als u daarmee bent uitgerust.
 • Schroef de bovenste beugels los van de bovenkant van de kofferbak.
 • Nu hoef je alleen nog maar te doen verwijder de achterbumper van uw Lincoln MKX, volg dezelfde procedure als voor de voorbumper

Hier heb je deze twee delen doorgenomen, hoe de bumper van een Lincoln MKX te verwijderen, of het nu de voorste of de achterste is de technieken zijn bijna hetzelfde en het is voldoende om ervoor te zorgen dat alles goed gaat.

Weiterlesen:
Knipperlicht Lincoln MKX, wat te doen?

Mocht u nog vragen hebben over de Lincoln MKX, aarzel dan niet om onze Lincoln MKX categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector