Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de handrem op de Land Rover Range Rover afstellen?

De handrem van uw auto is een verplichte beschermingsfunctie op basis van de snelwegcode, in feite is dit bedoeld om uw Land Rover Range Rover te stoppen, zelfs op een lichte helling. Het moet onafhankelijk zijn van de belangrijkste rembedieningen. Het is mogelijk dat na verloop van tijd het kabelsysteem van de handrem verslapt en u de technische controle niet doorkomt of dat u het gevoel heeft dat het uw auto eigenlijk niet meer stopt. Om deze zorgen weg te nemen, zullen we kijken naar hoe u de handrem van uw Land Rover Range Rover kunt afstellen . Om dit te bereiken, zullen we eerst de afstelling van de handmatige handrem op Land Rover Range Rover , vervolgens, in een tweede stap, hoe u een automatische handrem aanpast, en vervolgens de prijs van de service die door een professional wordt uitgevoerd.

Een handrem op de Land Rover Range Rover afstellen?

Daarom beginnen we onze inhoud met de handremverstelling van een Land Rover Range Rover in de handmatige versie. Dit soort versie werkt op een eenvoudige manier met een systeem van kabel en schroeven waarmee u de spanning op het apparaat kunt regelen en zo de slag op de hendel van de handrem kunt wijzigen. Om erop te reageren, moet u op dit soort schroeven reageren om dit te kunnen doen trek de handremkabel van de Land Rover Range Rover uit . In ieder geval, voordat u de handrem verstelt, moet u er zeker van zijn dat uw achterwielen zeker niet geblokkeerd zijn door de afstelling. Hieronder vindt u de gedetailleerde methode om dit soort interventie uit te voeren:

  • Met het niveau van uw handrem verwijdert u de plastic console die deze beschermt met behulp van de torx-schroeven en -clips.
  • Eenmaal uitgevoerd, zou je een valluik op je handrem moeten vinden, open het om het schroef- en kabelsysteem te zien.
  • U moet de borgmoeren lokaliseren en ze losdraaien met een sleutel, zodat u de kabeldruk kunt wijzigen.
  • Schroef nu aan beide kanten de moeren van het vergrendelingsmechanisme vast, zorg ervoor dat u aan beide kanten vergelijkbare veranderingen aanbrengt om een ​​evenwichtig remsysteem vast te houden, en zorg ervoor dat de handremhendel van uw Land Rover Range Rover een slag van ongeveer 3 inkepingen heeft.
  • Draai de borgmoeren vast en controleer de vergrendeling van de banden van je auto, als het goed is kun je de set weer in elkaar zetten, draai anders de spanbouten weer vast tot je een geweldige ideale afstelling krijgt
Weiterlesen:
Remvloeistoflek Land Rover Range Rover Sport

.

Als u geen toegang heeft tot de handremklep van de Land Rover Range Rover, is de afstelling precies hetzelfde, maar doet u dit door onder uw auto door te gaan op het niveau van uw handremhendel. Zorg ervoor dat uw auto op de standaard staat voordat u iets doet.

Hoe stel ik de automatische handrem van mijn eigen Land Rover Range Rover in?

Tweede systeem van handremafstelling in Land Rover Range Rover , dit is een automatische handrem, niet zoals de handmatige, deze methode wordt uitgevoerd op de remtrommels of remklauwen en het is de bedoeling dat deze zich automatisch aanpast aan de slijtage van de remschoenen of schijfremblokken. Het kan zijn dat als u snel remblokken moet krijgen, uw handrem kracht verliest, hieronder staan ​​de stappen die u moet overwegen om te onderzoeken of de spanning van uw handrem de juiste is:

  • Houd er rekening mee dat een automatische handrem niet rechtstreeks kan worden gewijzigd, omdat deze zich waarschijnlijk vanzelf aanpast aan het gebruik van de schijfremblokken of -schoenen van uw Land Rover Range Rover.
  • Desalniettemin kunt u nagaan of het systeem correct werkt door de auto eenvoudig op de standaard te zetten en door onder de auto te rijden te controleren of de remblokken nog in goede staat verkeren.
  • Omdat trommelremmen waarschijnlijk nodig zijn om de remsystemen te demonteren om uw schoenen te onderzoeken, raden we u allemaal aan om deze door een professional te laten uitvoeren.
  • Zorg ervoor dat u uw schijfremblokken vervangt als dat nodig is.

Wat zijn de kosten van het afstellen van de handrem van een Land Rover Range Rover door een professional?

Ten slotte, als u zich niet op uw gemak voelt bij deze procedure, vooral omdat het een veiligheidselement van uw auto betreft, namelijk de afstelling op de handrem van de Land Rover Range Rover , raden we u aan om naar een technicus te gaan die uw handrem voor iedereen kan afstellen ongeveer vijftig lokale valuta . Als u problemen heeft met trillingen bij het remmen op Land Rover Range Rover, denk dan niet twee keer na om onze inhoud te raadplegen die betrekking heeft op dit probleem.

Weiterlesen:
Hoe de kentekenplaatlamp Land Rover Range Rover Evoque vervangen?

Als je meer tutorials over de Land Rover Range Rover wilt, ga dan naar onze Land Rover Range Rover categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector