Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de handrem op de Land Rover Range Rover Sport afstellen?

De handrem van uw auto is eigenlijk een verplichte beschermingsfunctie volgens de snelwegcode, in feite is dit bedoeld om uw Land Rover Range Rover Sport te stoppen, zelfs op een lichte helling. Het moet onafhankelijk zijn van de bedieningselementen van het hoofdremsysteem. Het kan zijn dat na verloop van tijd het draadsysteem van de handrem losraakt en je de technische controle niet echt passeert of dat je het gevoel hebt dat het echt je auto niet meer blokkeert. Om deze zorgen weg te nemen, zullen we kijken naar hoe u de handrem van uw Land Rover Range Rover Sport aanpast . Om dit te bereiken, zullen we eerst de afstelling van een handmatige handrem op Land Rover Range Rover Sport , daarna, in een tweede stap, hoe een automatische handrem moet worden afgesteld en uiteindelijk de prijs van de service die door een professional wordt uitgevoerd.

Een handrem op de Land Rover Range Rover Sport afstellen?

Daarom beginnen we ons artikel met de handremverstelling van een Land Rover Range Rover Sport in de handmatige versie. Dit soort versie werkt op een eenvoudige manier met een draadsysteem en verankeringsschroeven waarmee u de spanning van het apparaat kunt regelen en daardoor de slag van de hendel van de handrem kunt wijzigen. Om ernaar te handelen, moet u op dit soort schroeven reageren om het te kunnen doen trek de handremkabel van de Land Rover Range Rover Sport uit . In ieder geval moet u, alvorens de handrem af te stellen, controleren of uw achterwielen tijdens het afstellen zeker niet geblokkeerd zijn. Hieronder vindt u de gedetailleerde procedure om dit soort interventie uit te voeren:

  • Verwijder ter hoogte van uw handrem de plastic console die hem beschermt met de torx-schroeven en -clips.
  • Eenmaal voltooid, zou u een valluik op uw handrem moeten ontdekken, open het om het schroef- en draadsysteem te zien.
  • U moet de borgmoeren lokaliseren en ze losdraaien met een moersleutel, zodat u de kabelspanning kunt vervangen.
  • Draai nu aan beide kanten de moeren van het vergrendelingsmechanisme vast, zorg ervoor dat u aan beide kanten dezelfde veranderingen aanbrengt om een ​​uitgebalanceerde rem vast te houden, en controleer of de handremhendel van uw Land Rover Range Rover Sport een slag heeft van ongeveer drie inkepingen.
  • Draai de borgmoeren vast en test de vergrendeling van de velgen van uw auto, als het goed is kunt u de set weer in elkaar zetten, draai anders de bevestigingsschroeven weer vast totdat u een optimale instelling krijgt
Weiterlesen:
Waar vind ik een zekering voor de parkeerlichten op de Land Rover Range Rover?

.

Als u geen toegang heeft tot de handremklep van de Land Rover Range Rover Sport, zal de afstelling waarschijnlijk exact hetzelfde zijn, maar u doet dit door onder uw auto door te gaan op het niveau van uw handremhendel. Vergeet niet om uw auto op de standaard te zetten voordat u iets doet.

Hoe pas ik de automatische handrem van mijn persoonlijke Land Rover Range Rover Sport aan?

Tweede benadering van handrem afstellen in Land Rover Range Rover Sport , dit is een automatische handrem, in tegenstelling tot de handmatige, dit wordt direct op de remtrommels of remklauwen gedaan en moet zich automatisch aanpassen aan de slijtage van de remschoenen of remblokken. Het kan zijn dat als u snel remblokken moet kopen, uw handrem kracht krijgt, hier zijn de stappen die u moet overwegen om te controleren of de spanning van uw handrem de juiste is:

  • Houd er rekening mee dat een automatische handrem niet recht kan worden aangepast, omdat het de bedoeling is dat deze zich aanpast aan het gebruik van de remblokken of schoenen van uw Land Rover Range Rover Sport.
  • U kunt zelfs nu controleren of het systeem correct werkt door de auto op de standaard te zetten en door onder het voertuig te rijden te controleren of de remblokken nog in goede staat verkeren.
  • Voor trommelremmen is het waarschijnlijk nodig om de remmen te demonteren om je schoenen te verifiëren, we raden je allemaal aan om het door een professional te laten doen.
  • Zorg ervoor dat u uw elektroden vervangt als dat nodig is.
Weiterlesen:
Land Rover Range Rover Evoque touchscreen werkt niet

Wat is de prijs van het afstellen van de handrem van een Land Rover Range Rover Sport door een professional?

Ten slotte, als u zich niet op uw gemak voelt bij deze procedure, vooral omdat deze een beveiligingscomponent van uw auto in twijfel trekt, namelijk de afstelling van de handrem van de Land Rover Range Rover Sport , raden we je aan om naar een monteur te gaan die je handrem kan afstellen voor een ongeveer vijftig lokale valuta . Als u problemen heeft met trillingen bij het remmen op Land Rover Range Rover Sport, aarzel dan niet om ons artikel te raadplegen dat over dit probleem gaat.

Als u meer handleidingen over de Land Rover Range Rover Sport nodig heeft, ga dan naar onze categorie Land Rover Range Rover Sport.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector