Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de kentekenplaatlamp Land Rover Range Rover Evoque vervangen?

Of het nu voor uw eigen persoonlijke veiligheid is, voor technische controles of om een ​​boete te vermijden, het is van fundamenteel belang dat uw koplampen constant werken. In werkelijkheid zijn lampen slijtdelen die na verloop van tijd onvermijdelijk zullen doorbranden en als gevolg daarvan moeten worden vervangen. Je bent misschien op deze website omdat een van je parkeerlichten is doorgebrand en je vraagt ​​je af hoe u de kentekenplaatlamp van uw Land Rover Range Rover Evoque kunt vervangen, we hebben dit document geschreven en gepubliceerd om u te helpen het zonder enige hulp te doen en niet naar uw monteur te hoeven gaan. Ten eerste zullen we onderzoeken hoe u de kentekenplaatlamp van buitenaf kunt vervangen, ten tweede hoe u de kentekenplaatlamp kunt vervangen zonder toegang van buitenaf en ten derde hoe u de achterste kentekenplaatlamp van uw Land Rover Range Rover Evoque kunt vervangen.

Hoe u de kentekenplaatlamp op uw Land Rover Range Rover Evoque via de buitenkant kunt vervangen

Deze oplossing is de snelste van de twee, eigenlijk hoef je alleen de beschermkappen van de lampen weg te halen. Helaas gaan deze afdekkingen bij sommige jaren of autopakketten niet van buiten open en als dit het geval is, nemen we even de tijd om in het tweede deel van deze inhoudspagina de weg uit te leggen.

Dus laten we beginnen met de kentekenplaatlamp vervangen door door de buitenkant van uw Land Rover Range Rover Evoque te gaan. Of het nu de voor- of achterkant van uw motorvoertuig is, de werking zal hetzelfde zijn.

Weiterlesen:
Land Rover Range Rover touchscreen werkt niet

Hier zijn enkele eenvoudige acties die u kunt volgen om deze routineservice uit te voeren:

 • Koppel de accupolen los van uw auto met de motor uit
 • Kijk naar uw kentekenplaat en gebruik een platte schroevendraaier of mes om het platte deel in de daarvoor bestemde inkeping te steken (bijna altijd op de transparante afdekking) en hendel op het plastic venster om de gleuf van de kentekenplaatlamp van uw Land Rover Range Rover Evoque te openen

  .

 • Gebruik je schroevendraaier of mes om de lamp uit zijn locatie te werpen, als je bang bent om iets te breken, kun je het net zo goed met je vingers doen.
 • Plaats tot slot de nieuwe nummerplaatlamp
 • In de laatste fase sluit u uw batterij opnieuw aan voordat u deze weer in elkaar zet en test u het licht om het succes van de procedure te valideren.

Hoe u de kentekenplaatlamp op uw Land Rover Range Rover Evoque kunt vervangen zonder toegang van buitenaf

Tweede deel van onze inhoudspagina, vervang deze kentekenplaatlamp op uw Land Rover Range Rover Evoque zonder externe toegang. Meestal zult u er toegang toe hebben, hoewel sommige series (vaak aan de achterkant deze toegang niet toestaan).

Hoe de voorste kentekenplaatlamp op mijn Land Rover Range Rover Evoque te vervangen?

Om die op de voorplaat te veranderen, is niets eenvoudiger, je moet jezelf onder het motorvoertuig plaatsen (idealiter op kaarsen geplaatst om je wat ruimte te geven), en door de achterkant van de bumper te gaan, moet je maak het kentekenplaatlampblok los, bijna altijd vastgehouden door twee zachte plastic lipjes door beide tegelijk in te drukken en dan direct nadat je je kentekenplaatblok in de hand hebt, Haal het plastic eruit dat als afdichting fungeert, en dan met een dunne schroevendraaier, aan de ene kant een kleine inkeping, gebruik een hendel om het plastic deksel te openen (wees extra voorzichtig om niet te veel druk uit te oefenen, anders breekt u de plastic afdekking), en u zult gewoon moeten haal de uitgebrande nummerplaatlamp weg en vervang deze door de nieuwe , test dan en monteer het geheel opnieuw.

Weiterlesen:
Hoe de remblokken van mijn Land Rover Range Rover Evoque vervangen?

Hoe de achterste kentekenplaatlamp op mijn Land Rover Range Rover Evoque vervangen?

Ten slotte laatste optie, u moet het lampje op de achterplaat van uw Land Rover Range Rover Evoque vervangen, maar u kunt de kap niet van de buitenkant van uw motorvoertuig openen. In dit geval is hier de aanpak om deze taak uit te voeren:

 • Koppel de accu los van uw Land Rover Range Rover Evoque
 • Lokaliseer de plek van uw lampen van buitenaf.
 • Vanaf de binnenkant van de kofferbak moet je de voering van de kofferbak verwijderen, vastgehouden door clips, je moet zachtjes op het hele frame van de kofferbak drukken om deze te verwijderen.
 • Als de lamp eenmaal is geplaatst en voordat u de lamphouders verwijdert, koppelt u de houders los voor minder gecompliceerde toegang.
 • Gebruik een schroevendraaier om de twee plastic onderdelen los te wrikken om de lamphouder te verwijderen

  .

 • Vervang de doorgebrande kentekenplaatlamp op uw Land Rover Range Rover Evoque, test hem en zet hem weer in elkaar, let op de clips op de kofferbakbekleding

.

Daar heb je het, je hebt de belangrijkste benaderingen geleerd het vervangen van kentekenplaatlampen op uw auto, houd er rekening mee dat op sommige modellen de methode een beetje anders kan zijn, maar je zou het moeten kunnen doen volgens de samenvatting van de inhoud van dit artikel. Als je het niet kunt, aarzel niet om naar uw garage te gaan het zou zonde zijn om een ​​onderdeel van uw Land Rover Range Rover Evoque kapot te maken. Als u andere lampen wilt vervangen, zoals de positielichtlampen op uw Land Rover Range Rover Evoque of de dimlichtlampen op de Land Rover Range Rover Evoque, aarzel dan niet om onze artikelen door te bladeren die u het proces beschrijven dat u moet volgen.

Weiterlesen:
Waar is de starter op de Land Rover Range Rover?

Kijk voor meer tips over de Land Rover Range Rover Evoque in de categorie Land Rover Range Rover Evoque.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector