Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de kentekenverlichting van een Land Rover Range Rover Sport vervangen?

Of het nu gaat om uw persoonlijke veiligheid, technische controles of om een ​​boete te vermijden, het is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat uw koplamplampen altijd functioneel zijn. Lampen dragen inderdaad auto-onderdelen die voorspelbaar na een tijdje zullen doorbranden en daarom moeten worden vervangen. U bevindt zich waarschijnlijk op deze site omdat een van uw parkeerlichten is doorgebrand en u vraagtekens plaatst hoe u de kentekenplaatlamp van uw Land Rover Range Rover Sport vervangthebben we deze inhoudspagina gemaakt om u te helpen het allemaal zelf te doen en niet naar uw motormonteur te hoeven gaan. Ten eerste zullen we onderzoeken hoe u de kentekenplaatlamp van buitenaf kunt vervangen, ten tweede hoe u de kentekenplaatlamp kunt vervangen zonder toegang van buitenaf, en ten derde hoe u de achterste kentekenplaatlamp van uw Land Rover Range Rover Sport kunt vervangen.

Zo vervangt u de kentekenplaatverlichting van uw Land Rover Range Rover Sport langs de buitenkant

Deze oplossing is eigenlijk de snelste van de twee, hiervoor hoeft u alleen maar de beschermkappen van de lampen af ​​te doen. Helaas gaan deze hoezen voor sommige jaren of pakketten met auto’s niet van buitenaf open en als dit het geval is, zullen we in het tweede deel van dit artikel de tijd nemen om de methode te verduidelijken.

Dus laten we beginnen met de nummerplaatlamp verwisselen door door de buitenkant van uw Land Rover Range Rover Sport te gaan. Of het nu de voorkant of de achterkant van uw auto is, de bediening zal hetzelfde zijn.

Weiterlesen:
Hoe verander ik het stadslicht van mijn Land Rover Range Rover Evoque?

Hier volgen enkele eenvoudige stappen om deze routineservice uit te voeren:

 • Koppel de accupolen los van uw auto terwijl de motor is uitgeschakeld
 • Ga voor je kentekenplaat staan ​​en gebruik een platte schroevendraaier of mes om het platte deel in de daarvoor bestemde inkeping te plaatsen (meestal op het transparante deksel) en hendel op het plastic raam om de lamphouder van uw Land Rover Range Rover Sport te openen

  .

 • Gebruik je schroevendraaier of mes om de lamp van zijn plek te halen, als je bang bent iets te beschadigen, kun je het net zo goed met je vingers doen.
 • Plaats ten slotte de nieuwe gloeilamp voor kentekenplaten
 • Laatste stap, voordat u weer in elkaar zet, sluit u uw batterij opnieuw aan en controleert u het lampje om te bevestigen dat de bewerking is geslaagd.

Zo vervangt u de nummerplaatlamp op uw Land Rover Range Rover Sport zonder toegang van buitenaf

Tweede deel van onze inhoudspagina, vervang deze kentekenplaatlamp op uw Land Rover Range Rover Sport zonder externe toegang. In de meeste gevallen zult u er toegang toe hebben, hoewel sommige series (vaak aan de achterkant deze toegang niet toestaan).

Hoe vervang ik de voorste kentekenplaatlamp van mijn Land Rover Range Rover Sport

Om die op de voorplaat te vervangen, kan niets minder moeilijk zijn, je zult jezelf onder de auto moeten plaatsen (idealiter op kaarsen geplaatst om je wat ruimte te geven), en als je door de achterkant van de bumper gaat, moet je maak het kentekenplaatblok los, in het algemeen vastgehouden door twee zachte plastic lipjes door ze allebei tegelijk in te drukken, en zodra je je kentekenplaatblok in de hand hebt, Haal het plastic eruit dat als afdichting werkt, en met een dunne schroevendraaier, aan de ene kant vind je een kleine inkeping, gebruik een hendel om het plastic deksel te openen (let erop dat u niet te veel kracht uitoefent, anders breekt u de plastic afdekking) en dat hoeft alleen maar verwijder de uitgebrande kentekenplaatlamp en vervang deze door de nieuwe , test en monteer het geheel opnieuw.

Weiterlesen:
Aarzeling tijdens acceleratie van Land Rover Range Rover Sport

Hoe vervang ik de achterste kentekenplaatlamp op mijn Land Rover Range Rover Sport

Eindelijk de laatste oplossing: u moet de lamp op de achterplaat van uw Land Rover Range Rover Sport vervangen, maar u kunt de kap van de buitenkant van uw auto gewoon niet openen. In een dergelijk geval is hier de aanpak om deze bewerking uit te voeren:

 • Koppel de batterij los van uw Land Rover Range Rover Sport
 • Identificeer de positie van uw lampen van buitenaf.
 • Vanaf de binnenkant van de kofferbak moet je de bekleding van de kofferbak verwijderen, vastgehouden door clips, je moet voorzichtig het hele frame van de kofferbak gebruiken om het te verwijderen.
 • Maak de houders los voordat u de lamphouders verwijdert, voor een veel gemakkelijkere toegang.
 • Gebruik een schroevendraaier om de twee plastic onderdelen los te wrikken om de lamphouder te verwijderen

  .

 • Vervang de uitgebrande kentekenplaatlamp op uw Land Rover Range Rover Sport, controleer deze en monteer hem opnieuw, kijkend naar de clips op de kofferbak

.

Daar heb je het, je hebt de belangrijkste technieken ontdekt nummerplaatlampen op uw auto verwisselen, onthoud dat de techniek op sommige modellen een beetje anders kan zijn, maar dat u het zou moeten kunnen door de contouren van dit document te volgen. Als je het niet kunt, aarzel niet om naar uw werkplaats te gaan, het zou zonde zijn om een ​​onderdeel van uw Land Rover Range Rover Sport kapot te maken. Als u andere lampen moet vervangen, zoals de positielampen van uw Land Rover Range Rover Sport of de dimlichtlampen van Land Rover Range Rover Sport, aarzel dan niet om onze artikelen te lezen waarin u de te volgen werking wordt uitgelegd.

Weiterlesen:
Hoe verander ik de zijspiegel van mijn Land Rover Range Rover Sport?

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Range Rover Sport, aarzel dan niet om onze Land Rover Range Rover Sport categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector