Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de kilometerteller op Land Rover Discovery Sport te resetten

Moderne auto’s zijn uitgerust met een opmerkelijke hoeveelheid functies en nu kunt u zelfs van Deezer genieten in uw auto. Desalniettemin zijn sommige basisfuncties nog steeds best handig. Het feit dat u zich bewust bent van het bereik van uw Land Rover Discovery Sport, behoort tot de basiskennis om niet zonder benzine te komen te zitten. De meesten van ons hebben de neiging hetzelfde te doen, de kilometerteller van onze Land Rover Discovery Sport op nul willen zetten na het vullen om te weten hoeveel kilometer we gaan rijden . In dit artikel zullen we beschrijven hoe de kilometerteller op Land Rover Discovery Sport te resetten . In een eerste keer zullen we geïnteresseerd zijn in hoe deze dagteller werkt en in een tweede keer hoe we deze dagteller kunnen resetten en in een laatste deel, als het mogelijk is om het aantal kilometers van zijn Land Rover Discovery Sport te verminderen.

Hoe werkt de dagteller op Land Rover Discovery Sport?

Laten we onze inhoudspagina beginnen met hoe uw meter werkt. Hoewel het niet nodig is om te begrijpen hoe uw auto werkt, is het toch verstandig en praktisch om de basis te kennen. Als je je afvraagt het resetten van uw kilometerteller naar Land Rover Discovery Sport , dan komt dit onderdeel u zeker ten goede.

De kilometerteller of kilometerteller van uw auto was vroeger mechanisch en is nu gewijzigd in elektronisch. De bedoeling van deze verandering is vooral vechten tegen kilometerfraude , inderdaad, veel mensen wisten hoe ze mechanische kilometertellers moesten manipuleren verlaag of reset de kilometerstand van een Land Rover Discovery Sport om het te verkopen voor meer dan zijn werkelijke waarde.

In de mechanische versie werkt het met een systeem van drums gekoppeld aan een kabel die wordt aangedreven door de uitgaande as van de versnellingsbak of het differentieel . Eindelijk voor de elektronische versie, de meest voorkomende op de Land Rover Discovery Sport, het is een sensor die afhankelijk van het bouwjaar van uw Land Rover Discovery Sport op verschillende plekken kan worden geplaatst en die de kilometergegevens naar de boordcomputer stuurt.

Weiterlesen:
Land Rover Discovery Sport die sterft tijdens het rijden

Zet de teller van de dagelijkse kilometerstand terug op nul op Land Rover Discovery Sport

.

Laten we nu verder gaan met de belangrijkste stap, hoe de dagteller van uw Land Rover Discovery Sport resetten? Desalniettemin is deze stap vrij eenvoudig te realiseren, sommigen van u, bijvoorbeeld nieuwe kopers van Land Rover Discovery Sport, kennen wellicht niet de procedure om dit proces uit te voeren.

We zullen nu de verschillende technieken bekijken om de dagteller op nul te zetten op Land Rover Discovery Sport:

 • Houd de rechterknop op uw dashboard enkele seconden ingedrukt totdat nul wordt weergegeven op de dagteller
 • Als deze knop niet werkt, kunt u de comodo van de rechterteller gebruiken door de knop aan het einde een paar seconden in te drukken totdat de kilometerteller van uw Land Rover Discovery Sport wordt gereset naar nul.
 • Ten slotte moet u mogelijk op sommige van de nieuwere modellen zoek in de middenconsole en het display van uw auto en doorloop de opties van uw auto om deze op nul te zetten

.

Als u de serviceteller van uw Land Rover Discovery Sport wilt resetten, blader dan door onze inhoudspagina over dit onderwerp.

Verlaag of verlaag de kilometerstand van zijn Land Rover Discovery Sport kilometerteller

Laatste onderdeel, waarvan sommigen van u kunnen profiteren, hoe hij de kilometerstand van zijn Land Rover Discovery Sport kan verlagen . Weet al dat deze actie is totaal niet toegestaan ​​door de wet , en dat als je dit werk doet, je riskeert tot 2 jaar gevangenisstraf en 300 euro boete. Niettemin, als u twijfelt over de kilometerstand van een Land Rover Discovery Sport voordat u hem koopt, is het misschien interessant om te weten hoe oplichters werken.

 • Een mechanische kilometerteller resetten naar nul op Land Rover Discovery Sport:

  Hoewel ze steeds zeldzamer worden, zijn mechanische kilometertellers het minst moeilijk om mee te knoeien, in werkelijkheid was het genoeg om gewoon zoek de kabel van de meter, koppel hem los en sluit een boor erop aan om hem ondersteboven te laten draaien en de kilometerstand van zijn Land Rover Discovery Sport te verhogen of te verlagen.

  .

 • Zet de elektronische kilometerteller op nul op Land Rover Discovery Sport;

  Ten slotte zijn de thans gangbare elektronische kilometertellers die naar verwachting fraude effectief zouden bestrijden, niet onkwetsbaarder dan de mechanische versies. In feite, Met behulp van de diagnose-aansluiting van uw Land Rover Discovery Sport is het mogelijk om de kilometerteller van uw Land Rover Discovery Sport te resetten , met behulp van een computer en software is het mogelijk om de kilometerstandgegevens die op uw dashboard worden weergegeven te wijzigen.

Weiterlesen:
Hoe Land Rover Discovery openen met een lege batterij?

Als u meer informatie over de Land Rover Discovery Sport wenst, ga dan naar onze categorie Land Rover Discovery Sport.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector