Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de kilometerteller op Land Rover Range Rover Evoque opnieuw in te stellen

Moderne voertuigen zijn uitgerust met een opmerkelijke hoeveelheid functies, en nu kunt u zelfs genieten van Deezer op uw motorvoertuig. Sommige basisfuncties zijn echter nog steeds best handig. Het kennen van de actieradius van uw Land Rover Range Rover Evoque behoort eigenlijk tot de basiskennis om niet zonder benzine te komen te zitten. De meesten van ons doen vaak hetzelfde, de kilometerteller van onze Land Rover Range Rover Evoque op nul willen zetten na het tanken om te weten hoeveel kilometers we gaan rijden . In dit artikel zullen we beschrijven hoe de kilometerteller op Land Rover Range Rover Evoque opnieuw in te stellen . In een eerste keer zullen we geïnteresseerd zijn in hoe deze dagteller werkt en, in een tweede keer, hoe deze dagteller opnieuw kan worden ingesteld en in een laatste deel, of het mogelijk is om de kilometerstand van zijn Land Rover Range Rover Evoque te verminderen.

Hoe werkt de dagteller op de Land Rover Range Rover Evoque?

Laten we onze inhoudspagina beginnen met hoe uw meter werkt. Hoewel het niet verplicht is om te ontdekken hoe uw motorvoertuig werkt, is het toch verstandig en praktisch om de basis te kennen. Als je vragen hebt over je kilometerteller resetten naar Land Rover Range Rover Evoque , dan komt dit onderdeel u zeker ten goede.

De kilometerteller of kilometerteller van uw motorvoertuig was vroeger mechanisch en is nu gewijzigd in elektronisch. De bedoeling van deze vervanging is voornamelijk om tegen te vechten kilometerfraude , natuurlijk wisten veel mensen hoe ze mechanische kilometertellers moesten veranderen de kilometerstand van een Land Rover Range Rover Evoque verlagen of resetten om het voor meer dan zijn werkelijke waarde te kunnen verkopen.

In de mechanische versie werkt het met een systeem van trommels verbonden met een kabel die wordt aangedreven door de uitgaande as van de versnellingsbak of het differentieel . Eindelijk voor de elektronische versie, de meest algemene op de Land Rover Range Rover Evoque, het is een sensor die op verschillende plaatsen kan worden geplaatst op basis van het bouwjaar van uw Land Rover Range Rover Evoque en die de kilometergegevens doorgeeft aan de boordcomputer.

Weiterlesen:
Hete motor rammelt op mijn Land Rover Range Rover Sport

Reset de dagelijkse kilometerteller op nul op de Land Rover Range Rover Evoque

.

Laten we nu verder gaan met de belangrijkste stap, hoe de dagelijkse kilometerteller van uw Land Rover Range Rover Evoque resetten? Hoewel deze stap vaak eenvoudig uit te voeren is, zijn sommigen van u, nieuwe kopers van bijvoorbeeld een Land Rover Range Rover Evoque, misschien niet bekend met het proces om dit proces uit te voeren.

We zullen nu kijken naar de verschillende technieken om de dagteller op nul te zetten op Land Rover Range Rover Evoque:

 • Houd de rechterknop op uw dashboard enkele seconden ingedrukt totdat er nul wordt weergegeven op de dagteller
 • Als deze knop niet werkt, kunt u de rechter teller comodo gebruiken door de knop aan het uiteinde een paar seconden ingedrukt te houden totdat de kilometerteller van uw Land Rover Range Rover Evoque op nul wordt gezet.
 • Ten slotte moet u mogelijk op sommige van de nieuwere modellen zoek in de middenconsole en het display van uw auto en doorloop de configuraties van uw auto om deze op nul te zetten

.

Als u de serviceteller van uw Land Rover Range Rover Evoque wilt resetten, blader dan door onze inhoudspagina over dit onderwerp.

De kilometerstand van zijn Land Rover Range Rover Evoque-kilometerstand terugdraaien of verlagen

Laatste deel, waarvan sommigen van u kunnen profiteren, hoe de kilometerstand van zijn Land Rover Range Rover Evoque te verlagen . Weet al dat deze actie is totaal niet toegestaan ​​door de wet , en dat als u dit werk volbrengt, u tot 2 jaar gevangenisstraf en een boete van 300 euro riskeert. Als u echter twijfelt over de kilometerstand van een Land Rover Range Rover Evoque voordat u deze aanschaft, is het wellicht interessant om te weten hoe oplichters te werk gaan.

 • Een mechanische kilometerteller resetten naar nul op de Land Rover Range Rover Evoque:

  Ook al worden ze steeds zeldzamer, mechanische kilometertellers zijn het minst moeilijk om mee te knoeien, in werkelijkheid was het voldoende om gewoon zoek de kabel van de meter, koppel hem los en steek er een boormachine op om hem ondersteboven te laten draaien en de kilometerstand van zijn Land Rover Range Rover Evoque te verhogen of te verlagen.

  .

 • Reset elektronische kilometerteller op nul op Land Rover Range Rover Evoque;

  Eindelijk zijn de inmiddels algemene elektronische kilometertellers die bedoeld waren om fraude effectief te bestrijden niet onkwetsbaarder dan de mechanische varianten. In feite, met behulp van de diagnose-aansluiting van uw Land Rover Range Rover Evoque is het mogelijk om de kilometerteller van uw Land Rover Range Rover Evoque te resetten , met behulp van een computer en software is het mogelijk om de kilometerstandgegevens die op uw dashboard worden weergegeven te wijzigen.

Weiterlesen:
Trilling van het rempedaal op Land Rover Range Rover Evoque ?

Kijk voor meer tips over de Land Rover Range Rover Evoque in de categorie Land Rover Range Rover Evoque.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector