Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de kilometerteller op Land Rover Range Rover Sport te resetten

Moderne auto’s zijn uitgerust met een opmerkelijke reeks opties, en nu kunt u zelfs genieten van Deezer op uw motorvoertuig. Desalniettemin zijn sommige basisopties nog steeds behoorlijk praktisch. In feite bekend zijn met het bereik van uw Land Rover Range Rover Sport behoort tot de basiskennis om niet zonder benzine te komen te zitten. De meesten van ons doen vaak iets soortgelijks, de kilometerteller van onze Land Rover Range Rover Sport op nul willen zetten na het vullen om te weten hoeveel kilometer we gaan rijden . In dit bericht laten we je zien hoe de kilometerteller op de Land Rover Range Rover Sport te resetten . In een eerste keer zullen we geïnteresseerd zijn in hoe deze dagteller werkt en, in een tweede keer, hoe u deze dagteller kunt resetten en in een laatste deel, als het mogelijk is om het aantal kilometers van zijn Land Rover Range Rover Sport te verminderen.

Hoe werkt de dagteller op de Land Rover Range Rover Sport?

Laten we onze inhoudspagina beginnen met hoe uw meter werkt. Hoewel het niet nodig is om erachter te komen hoe uw motorvoertuig werkt, is het toch verstandig en praktisch om de principes te kennen. Als je erover nadenkt het resetten van uw kilometerteller naar Land Rover Range Rover Sport , dan zal dit deel je zeker interesseren.

De kilometerteller of kilometerteller van uw motorvoertuig was vroeger mechanisch en is nu gewijzigd in elektronisch. Het doel van deze verandering is specifiek om tegen te vechten kilometerfraude natuurlijk wisten veel mensen hoe ze mechanische kilometertellers moesten veranderen verlaag of reset de kilometerstand van een Land Rover Range Rover Sport om het te verkopen voor meer dan zijn werkelijke waarde.

In de mechanische versie werkt het met een systeem van trommels verbonden met een kabel die wordt aangedreven door de uitgaande as van de versnellingsbak of het differentieel . Eindelijk voor de elektronische versie, de meest algemene op de Land Rover Range Rover Sport, het is een sensor die afhankelijk van het bouwjaar van uw Land Rover Range Rover Sport op verschillende plaatsen kan worden geplaatst en die de kilometergegevens doorgeeft aan de boordcomputer.

Weiterlesen:
Trilling van het rempedaal op Land Rover Range Rover Evoque ?

Zet de teller van de dagelijkse kilometerstand terug op nul op Land Rover Range Rover Sport

.

Laten we nu verder gaan met de belangrijkste stap, hoe de dagteller van uw Land Rover Range Rover Sport resetten? Desalniettemin is deze stap vaak gemakkelijk uit te voeren, sommigen van u, bijvoorbeeld nieuwe kopers van Land Rover Range Rover Sport, voelen zich misschien niet op hun gemak bij het proces om deze taak uit te voeren.

We zullen nu de verschillende manieren bekijken om de dagteller op nul te zetten op Land Rover Range Rover Sport:

 • Houd de rechterknop op uw dashboard enkele seconden ingedrukt totdat nul wordt weergegeven op de dagteller
 • Als deze knop niet werkt, kunt u de comodo van de rechterteller gebruiken door de knop aan het einde een paar seconden in te drukken totdat de kilometerteller van uw Land Rover Range Rover Sport op nul wordt gezet.
 • Ten slotte moet u mogelijk op sommige van de nieuwere modellen zoek in de middenconsole en het display van uw auto en doorloop de configuraties van uw auto om deze op nul te zetten

.

Als u de serviceteller van uw Land Rover Range Rover Sport wilt resetten, bladert u door onze inhoudspagina over dit onderwerp.

Verlaag of verlaag de kilometerstand van zijn Land Rover Range Rover Sport kilometerteller

Laatste deel, dat sommigen van u misschien interesseert, hoe hij de kilometerstand van zijn Land Rover Range Rover Sport kan verlagen . Weet al dat deze actie is totaal niet toegestaan ​​door de wet , en dat als u deze actie uitvoert, u riskeert tot 2 jaar gevangenisstraf en 300 euro boete. Als u echter twijfelt over de kilometerstand van een Land Rover Range Rover Sport voordat u hem koopt, kan het interessant zijn om te weten hoe oplichters werken.

 • Een mechanische kilometerteller resetten naar nul op Land Rover Range Rover Sport:

  Hoewel ze steeds zeldzamer worden, zijn mechanische kilometertellers het minst moeilijk om mee te knoeien, in feite was het voldoende om gewoon zoek de kabel van de meter, koppel hem los en sluit een boor erop aan om hem ondersteboven te laten draaien en de kilometerstand van zijn Land Rover Range Rover Sport te verhogen of te verlagen.

  .

 • Zet de elektronische kilometerteller terug op nul op Land Rover Range Rover Sport;

  Ten slotte zijn de nu algemene elektronische kilometertellers die fraude effectief moesten bestrijden, niet onkwetsbaarder dan de mechanische varianten. In feite, Met behulp van de diagnose-aansluiting van uw Land Rover Range Rover Sport is het mogelijk om de kilometerteller van uw Land Rover Range Rover Sport te resetten , met behulp van een computer en software is het mogelijk om de kilometerstandgegevens die op uw dashboard worden weergegeven te wijzigen.

Weiterlesen:
Hoe lees ik de foutcode op de Land Rover Range Rover Sport?

Als u nog vragen heeft over de Land Rover Range Rover Sport, aarzel dan niet om onze Land Rover Range Rover Sport-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector