Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de kilometerteller op Land Rover Range Rover te resetten

Moderne auto’s zijn uitgerust met een opmerkelijke reeks opties, en nu kun je zelfs Deezer spelen op je motorvoertuig. Aan de andere kant zijn sommige basisopties nog steeds behoorlijk praktisch. In feite is het kennen van het bereik van uw Land Rover Range Rover onderdeel van de basiskennis om niet zonder benzine te komen te zitten. De meesten van ons hebben de neiging hetzelfde te doen, de kilometerteller van onze Land Rover Range Rover op nul willen zetten na het vullen om te weten hoeveel kilometer we gaan rijden . In dit artikel leggen we uit hoe de kilometerteller op de Land Rover Range Rover te resetten . In een eerste keer zullen we enthousiast zijn over hoe deze dagteller werkt en, in een tweede keer, hoe we deze dagteller kunnen resetten en tot slot, als het mogelijk is om het aantal kilometers van zijn Land Rover Range Rover te verminderen.

Hoe werkt de dagteller op de Land Rover Range Rover?

Laten we ons artikel beginnen met hoe uw meter werkt. Hoewel het niet nodig is om te ontdekken hoe uw motorvoertuig werkt, is het toch verstandig en praktisch om de principes te kennen. Als u vragen heeft over het resetten van uw kilometerteller naar Land Rover Range Rover , dan zal dit onderdeel u zeker ten goede komen.

De kilometerteller of kilometerteller van uw motorvoertuig was vroeger mechanisch en is nu gewijzigd in elektronisch. Het doel van deze verandering is specifiek om tegen te vechten kilometerfraude , in feite wisten sommige mensen hoe ze mechanische kilometertellers moesten veranderen verlaag of reset de kilometerstand van een Land Rover Range Rover om het te verkopen voor meer dan zijn werkelijke waarde.

In de mechanische versie werkt het met een systeem van trommels verbonden met een kabel die wordt aangedreven door de uitgaande as van de versnellingsbak of het differentieel . Eindelijk voor de elektronische versie, de meest voorkomende op de Land Rover Range Rover, het is een sensor die op verschillende plaatsen geplaatst kan worden op basis van het bouwjaar van uw Land Rover Range Rover en die de kilometergegevens doorgeeft aan de boordcomputer.

Weiterlesen:
Waar vind ik de hoornzekering op de Land Rover Range Rover?

Zet de teller van de dagelijkse kilometerstand terug op nul op Land Rover Range Rover

.

Laten we nu verder gaan met de belangrijkste stap, hoe de dagteller van uw Land Rover Range Rover resetten? Hoewel deze stap over het algemeen gemakkelijk te bereiken is, zijn sommigen van u, bijvoorbeeld nieuwe kopers van Land Rover Range Rover, misschien niet bekend met de procedure om dit proces uit te voeren.

We zullen nu de verschillende technieken bekijken om de dagteller op nul te zetten op Land Rover Range Rover:

 • Houd de rechterknop op uw dashboard enkele seconden ingedrukt totdat nul wordt weergegeven op de dagteller
 • Als deze knop niet werkt, kunt u de comodo van de rechterteller gebruiken door de knop aan het einde een paar seconden in te drukken totdat de kilometerteller van uw Land Rover Range Rover op nul wordt gezet.
 • Ten slotte moet u mogelijk op sommige van de nieuwere modellen ga door de middenconsole en het display van uw auto en doorloop de instellingen van uw auto om deze op nul te zetten

.

Als u de serviceteller van uw Land Rover Range Rover opnieuw wilt instellen, kunt u ons artikel over dit onderwerp doornemen.

Verlaag of verlaag de kilometerstand van zijn Land Rover Range Rover kilometerteller

Laatste deel, waarvan sommigen van u kunnen profiteren, hoe hij de kilometerstand van zijn Land Rover Range Rover kan verlagen . Weet al dat deze handeling is totaal niet toegestaan ​​door de wet , en dat als je dit werk doet, je riskeert tot 2 jaar gevangenisstraf en 300 euro boete. Niettemin, als u twijfelt over de kilometerstand van een Land Rover Range Rover voordat u hem koopt, kan het interessant zijn om te weten hoe oplichters werken.

 • Een mechanische kilometerteller resetten naar nul op Land Rover Range Rover:

  Desalniettemin worden ze steeds zeldzamer, mechanische kilometertellers zijn het minst moeilijk om mee te knoeien, in werkelijkheid was het genoeg om gewoon zoek de kabel van de meter, koppel hem los en sluit een boor erop aan om hem ondersteboven te laten draaien en de kilometerstand van zijn Land Rover Range Rover te verhogen of te verlagen.

  .

 • Zet de elektronische kilometerteller op nul op de Land Rover Range Rover;

  Eindelijk zijn de inmiddels gangbare elektronische kilometertellers die bedoeld waren om fraude efficiënt te bestrijden, niet onkwetsbaarder dan de mechanische varianten. In feite, Met behulp van de diagnose-aansluiting van uw Land Rover Range Rover is het mogelijk om de kilometerteller van uw Land Rover Range Rover te resetten , met behulp van een computer en software is het mogelijk om de kilometerstandgegevens die op uw dashboard worden weergegeven te wijzigen.

Weiterlesen:
Hoe Land Rover Range Rover te slepen?

Voor meer tips over de Land Rover Range Rover kunt u een kijkje nemen in de categorie Land Rover Range Rover.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector