Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de kilometerteller op Lexus NX te resetten

Moderne voertuigen zijn uitgerust met een opmerkelijke reeks opties, en nu kunt u zelfs genieten van Deezer op uw auto. Aan de andere kant zijn sommige basisopties nog steeds behoorlijk functioneel. Het feit dat u zich bewust bent van het bereik van uw Lexus NX behoort tot de basiskennis om niet zonder gas te raken. Velen van ons doen vaak hetzelfde, de kilometerteller van onze Lexus NX na het tanken op nul willen zetten om te weten hoeveel kilometer we gaan rijden . In dit bericht laten we je zien hoe de kilometerteller op Lexus NX te resetten . In een eerste keer zullen we scherp zijn over hoe deze dagteller functioneert en, in een tweede keer, hoe we deze dagteller kunnen resetten en tot slot, als het mogelijk is om de kilometerstand van zijn Lexus NX te verminderen.

Hoe werkt de dagteller op Lexus NX?

Laten we onze inhoudspagina beginnen met hoe uw meter werkt. Hoewel het niet nodig is om te begrijpen hoe uw auto werkt, is het toch verstandig en praktisch om de basisprincipes te kennen. Als je erover nadenkt het resetten van uw kilometerteller naar Lexus NX , dan komt dit onderdeel u zeker ten goede.

De kilometerteller of kilometerteller van uw auto was vroeger mechanisch en is nu gewijzigd in elektronisch. Het doel van deze vervanging is specifiek om tegen te vechten kilometerfraude , in feite wisten veel mensen hoe ze mechanische kilometertellers moesten manipuleren verlaag of reset de kilometerstand van een Lexus NX om het te verkopen voor meer dan zijn werkelijke waarde.

In de mechanische versie werkt het met een systeem van trommels verbonden met een kabel die wordt aangedreven door de uitgaande as van de versnellingsbak of het differentieel . Eindelijk voor de elektronische versie, de meest algemene op de Lexus NX, het is een sensor die afhankelijk van het bouwjaar van uw Lexus NX op verschillende locaties kan worden gepositioneerd en die de kilometergegevens naar de boordcomputer stuurt.

Weiterlesen:
Stuurwiel dat piept op Lexus NX?

Zet de teller voor de dagelijkse kilometerstand op nul op de Lexus NX

.

Laten we nu verder gaan met de belangrijkste stap, hoe de dagteller van uw Lexus NX resetten? Desalniettemin is deze stap over het algemeen gemakkelijk uit te voeren, sommigen van u, bijvoorbeeld nieuwe kopers van Lexus NX, zijn mogelijk niet goed op de hoogte van het proces om deze taak te volbrengen.

We zullen nu kijken naar de verschillende benaderingen om de dagteller op nul te zetten op Lexus NX:

 • Houd de rechterknop op uw dashboard enkele seconden ingedrukt totdat nul wordt weergegeven op de dagteller
 • Als deze knop niet werkt, kunt u de comodo van de rechterteller gebruiken door een paar seconden op de knop aan het einde te drukken totdat de kilometerteller van uw Lexus NX op nul wordt gezet.
 • Ten slotte moet u mogelijk op sommige van de nieuwere modellen ga door de middenconsole en het display van uw auto en doorloop de instellingen van uw auto om deze op nul te zetten

.

Als u de serviceteller van uw Lexus NX wilt resetten, ga dan door onze inhoudspagina over dit onderwerp.

Draai of verlaag de kilometerstand van zijn Lexus NX-kilometerteller

Laatste deel, waarvan sommigen van u kunnen profiteren, hoe de kilometerstand van zijn Lexus NX te verlagen . Weet al dat dit werk is totaal niet toegestaan ​​door de wet , en dat als je deze daad uitvoert, je riskeert tot 2 jaar gevangenisstraf en 300 euro boete. Niettemin, als u twijfelt over de kilometerstand van een Lexus NX voordat u hem koopt, is het misschien interessant om te weten hoe oplichters werken.

 • Een mechanische kilometerteller resetten naar nul op Lexus NX:

  Hoewel ze steeds zeldzamer worden, zijn mechanische kilometertellers het gemakkelijkst om mee te knoeien, in werkelijkheid was het voldoende om gewoon zoek de kabel van de meter, koppel hem los en sluit een boor erop aan om hem ondersteboven te laten draaien en de kilometerstand van zijn Lexus NX te verhogen of te verlagen.

  .

 • Zet de elektronische kilometerteller op nul op de Lexus NX;

  Ten slotte zijn de nu algemene elektronische kilometertellers waarvan werd verwacht dat ze fraude efficiënt zouden bestrijden, niet onkwetsbaarder dan de mechanische versies. In feite, met behulp van de diagnose-aansluiting van uw Lexus NX is het mogelijk om de kilometerteller van uw Lexus NX te resetten , met behulp van een computer en software is het mogelijk om de kilometerstandgegevens die op uw dashboard worden weergegeven te wijzigen.

Weiterlesen:
Lekkende injector op mijn Lexus NX, wat te doen?

Mocht u nog vragen hebben over de Lexus NX, aarzel dan niet om onze Lexus NX-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector