Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de kilometerteller op Lexus RX te resetten

Moderne voertuigen zijn uitgerust met een opmerkelijk aantal functies en nu kunt u zelfs genieten van Deezer op uw motorvoertuig. Sommige basisfuncties zijn echter nog steeds redelijk praktisch. In feite is het bewust zijn van het bereik van uw Lexus RX een deel van de basiskennis om niet zonder gas te raken. De meesten van ons hebben de neiging hetzelfde te doen, na het tanken de kilometerteller van onze Lexus RX op nul willen zetten om te weten hoeveel kilometer we gaan rijden . In dit artikel laten we je zien hoe de kilometerteller op Lexus RX te resetten . In een eerste keer zullen we geïnteresseerd zijn in hoe deze dagteller werkt en, in een tweede keer, hoe u deze dagteller kunt resetten en in een laatste deel, als het mogelijk is om de kilometerstand van zijn Lexus RX te verminderen.

Hoe werkt de dagteller op de Lexus RX?

Laten we ons artikel beginnen met hoe uw meter functioneert. Hoewel u niet hoeft te begrijpen hoe uw motorvoertuig werkt, is het toch verstandig en praktisch om de principes te kennen. Als je je zorgen maakt over het resetten van uw kilometerteller naar Lexus RX , dan zal dit onderdeel u zeker interesseren.

De kilometerteller of kilometerteller van uw motorvoertuig was vroeger mechanisch en is nu gewijzigd in elektronisch. De bedoeling van deze verandering is vooral vechten tegen kilometerfraude , in feite wisten sommigen van ons hoe ze mechanische kilometertellers moesten manipuleren verlaag of reset de kilometerstand van een Lexus RX om het te verkopen voor meer dan zijn werkelijke waarde.

In de mechanische versie werkt het met een systeem van drums gekoppeld aan een kabel die wordt aangedreven door de uitgaande as van de versnellingsbak of het differentieel . Eindelijk voor de elektronische versie, de meest voorkomende op de Lexus RX, het is een sensor die op verschillende plaatsen gepositioneerd kan worden op basis van het bouwjaar van uw Lexus RX en die de kilometergegevens doorgeeft aan de boordcomputer.

Weiterlesen:
Knipperlichtprobleem Lexus RX, wat te doen?

Zet de teller voor de dagelijkse kilometerstand op nul op de Lexus RX

.

Laten we nu doorgaan met de meest noodzakelijke stap, hoe de dagteller van uw Lexus RX resetten? Hoewel deze stap vrij vaak gemakkelijk uit te voeren is, zijn sommigen van u, bijvoorbeeld nieuwe kopers van Lexus RX, misschien niet bekend met het proces om deze taak uit te voeren.

We zullen nu de verschillende manieren bekijken om de dagteller op nul te zetten op Lexus RX:

 • Houd de rechterknop op uw dashboard enkele seconden ingedrukt totdat nul wordt weergegeven op de dagteller
 • Als deze knop niet werkt, kunt u de comodo van de rechterteller gebruiken door de knop aan het einde een paar seconden in te drukken totdat de kilometerteller van uw Lexus RX op nul wordt gezet.
 • Ten slotte moet u mogelijk op sommige van de nieuwere modellen ga door de middenconsole en het display van uw auto en doorloop de opties van uw auto om deze op nul te zetten

.

Als u de serviceteller van uw Lexus RX wilt resetten, lees dan ons artikel over dit onderwerp.

Draai of verlaag de kilometerstand van zijn Lexus RX kilometerteller

Laatste onderdeel, dat sommigen van u kan interesseren, hoe de kilometerstand van zijn Lexus RX te verlagen . Weet al dat deze handeling is totaal niet toegestaan ​​door de wet , en dat als je dit werk doet, je riskeert tot 2 jaar gevangenisstraf en 300 euro boete. Als u echter twijfelt over de kilometerstand van een Lexus RX voordat u hem koopt, is het misschien interessant om te weten hoe oplichters werken.

 • Een mechanische kilometerteller resetten naar nul op Lexus RX:

  Hoewel ze steeds zeldzamer worden, zijn mechanische kilometertellers het minst moeilijk om mee te knoeien, in feite was het genoeg om eenvoudigweg identificeer de kabel van de meter, koppel hem los en sluit een boor erop aan om hem ondersteboven te laten draaien en de kilometerstand van zijn Lexus RX te verhogen of te verlagen.

  .

 • Zet de elektronische kilometerteller op nul op de Lexus RX;

  Ten slotte zijn de inmiddels gangbare elektronische kilometertellers die bedoeld waren om fraude effectief te bestrijden, niet onkwetsbaarder dan de mechanische typen. In werkelijkheid met behulp van de diagnose-aansluiting van uw Lexus RX is het mogelijk om de kilometerteller van uw Lexus RX te resetten , met behulp van een computer en software is het mogelijk om de kilometerstandgegevens die op uw dashboard worden weergegeven te wijzigen.

Weiterlesen:
Remvloeistoflek Lexus RX

Als je meer tutorials over de Lexus RX nodig hebt, ga dan naar onze Lexus RX-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector