Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de kilometerteller op Lexus UX opnieuw in te stellen

Moderne voertuigen zijn gebouwd met een indrukwekkend aantal functies, en nu kun je zelfs naar Deezer luisteren op je motorvoertuig. Aan de andere kant zijn sommige basisfuncties nog steeds best handig. Het kennen van de actieradius van uw Lexus UX behoort zelfs tot de basiskennis om niet zonder benzine te komen te zitten. Velen van ons hebben de neiging om hetzelfde te doen, de kilometerteller van onze Lexus UX op nul willen zetten na het tanken om te weten hoeveel kilometers we gaan rijden . In dit artikel laten we je zien hoe de kilometerteller op Lexus UX opnieuw in te stellen . In een eerste keer zullen we enthousiast zijn over hoe deze dagteller werkt en, in een tweede keer, hoe deze dagteller opnieuw in te stellen en in een laatste deel, als het mogelijk is om de kilometerstand van zijn Lexus UX te verminderen.

Hoe werkt de dagteller op Lexus UX?

Laten we ons artikel beginnen met hoe uw meter werkt. Hoewel het niet verplicht is om te begrijpen hoe uw motorvoertuig werkt, is het toch verstandig en praktisch om de basisprincipes te kennen. Als je je zorgen maakt over uw kilometerteller resetten naar Lexus UX , dan komt dit onderdeel u zeker ten goede.

De kilometerteller of kilometerteller van uw motorvoertuig was vroeger mechanisch en is nu gewijzigd in elektronisch. De bedoeling van deze verandering is specifiek om tegen te vechten kilometerfraude , inderdaad, veel mensen wisten hoe ze mechanische kilometertellers moesten manipuleren de kilometerstand van een Lexus UX verlagen of resetten om het te verkopen voor meer dan zijn werkelijke waarde.

In de mechanische versie werkt het met een systeem van trommels verbonden met een kabel die wordt aangedreven door de uitgaande as van de versnellingsbak of het differentieel . Eindelijk voor de elektronische versie, de meest voorkomende op de Lexus UX, het is een sensor die op verschillende plaatsen kan worden geplaatst op basis van het bouwjaar van uw Lexus UX en die de kilometergegevens doorstuurt naar de boordcomputer.

Weiterlesen:
Hoe open je de Lexus UX kofferbak van binnenuit?

Reset de dagelijkse kilometerteller op nul op Lexus UX

.

Laten we nu verder gaan met de meest essentiële stap, hoe de dagelijkse kilometerteller van uw Lexus UX resetten? Hoewel deze stap vaak gemakkelijk uit te voeren is, zullen sommigen van jullie, nieuwe kopers van Lexus UX bijvoorbeeld, zich niet op hun gemak voelen met de procedure om dit proces te volbrengen.

We zullen nu kijken naar de verschillende benaderingen om de dagteller op nul te zetten op Lexus UX:

 • Houd de rechterknop op uw dashboard enkele seconden ingedrukt totdat nul wordt weergegeven op de dagteller
 • Als deze knop niet werkt, kunt u de rechter teller comodo gebruiken door de knop aan het uiteinde een paar seconden ingedrukt te houden totdat de kilometerteller van uw Lexus UX op nul wordt gezet.
 • Ten slotte moet u mogelijk op sommige van de nieuwere modellen ga door de middenconsole en het display van uw auto en doorloop de instellingen van uw auto om deze op nul te zetten

.

Als u de serviceteller van uw Lexus UX wilt resetten, lees dan ons artikel over dit onderwerp.

De kilometerstand van zijn Lexus UX-kilometerteller terugdraaien of verlagen

Laatste onderdeel, waarvan sommigen van u kunnen profiteren, hoe de kilometerstand van zijn Lexus UX te verlagen . Weet al dat dit werk is totaal niet toegestaan ​​door de wet , en dat als u deze actie uitvoert, u tot 2 jaar gevangenisstraf en een boete van 300 euro riskeert. Als je echter twijfelt over de kilometerstand van een Lexus UX voordat je hem koopt, kan het interessant zijn om te weten hoe fraudeurs te werk gaan.

 • Een mechanische kilometerteller resetten naar nul op Lexus UX:

  Hoewel ze steeds zeldzamer worden, zijn mechanische kilometertellers het gemakkelijkst om mee te knoeien, in feite was het genoeg om eenvoudigweg zoek de kabel van de meter, koppel hem los en steek een boormachine erop om hem ondersteboven te draaien en de kilometerstand van zijn Lexus UX te verhogen of te verlagen.

  .

 • Reset elektronische kilometerteller op nul op Lexus UX;

  Ten slotte zijn de inmiddels gangbare elektronische kilometertellers, waarvan verwacht werd dat ze fraude efficiënt zouden bestrijden, niet onkwetsbaarder dan de mechanische versies. In werkelijkheid, met behulp van de diagnose-aansluiting van uw Lexus UX is het mogelijk om de kilometerteller van uw Lexus UX te resetten , met behulp van een computer en software is het mogelijk om de kilometerstandgegevens die op uw dashboard worden weergegeven te wijzigen.

Weiterlesen:
Hoe het riemalarm op Lexus UX uitschakelen?

Als u meer handleidingen over de Lexus UX wenst, ga dan naar onze categorie Lexus UX.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector