Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de kilometerteller op Lincoln MKS te resetten

Moderne auto’s zijn uitgerust met een opmerkelijke reeks functies en nu kunt u zelfs naar Deezer luisteren op uw motorvoertuig. Desalniettemin zijn sommige basisfuncties nog steeds erg handig. In feite vertrouwd zijn met het bereik van uw Lincoln MKS behoort tot de basiskennis om niet zonder gas te raken. De meesten van ons hebben de neiging iets soortgelijks te doen, de kilometerteller van onze Lincoln MKS na het tanken op nul willen zetten om te weten hoeveel kilometer we gaan rijden . In dit artikel laten we je zien hoe de kilometerteller op Lincoln MKS te resetten . In een eerste keer zullen we geïnteresseerd zijn in hoe deze dagteller werkt en in een tweede keer hoe we deze dagteller kunnen resetten en in een laatste deel, als het mogelijk is om de kilometerstand van zijn Lincoln MKS te verminderen.

Hoe werkt de dagteller op Lincoln MKS?

Laten we ons artikel beginnen met hoe uw meter werkt. Hoewel het niet nodig is om te ontdekken hoe uw motorvoertuig werkt, is het toch verstandig en praktisch om de principes te kennen. Als je je afvraagt het resetten van uw kilometerteller naar Lincoln MKS , dan zal dit onderdeel u absoluut ten goede komen.

De kilometerteller of kilometerteller van uw motorvoertuig was vroeger mechanisch en is nu gewijzigd in elektronisch. Het doel van deze vervanging is specifiek om tegen te vechten kilometerfraude , sommigen van ons wisten zelfs hoe ze mechanische kilometertellers moesten manipuleren verminder of reset de kilometerstand van een Lincoln MKS om het voor meer dan zijn werkelijke waarde te kunnen verkopen.

In de mechanische versie werkt het met een systeem van trommels verbonden met een kabel die wordt aangedreven door de uitgaande as van de versnellingsbak of het differentieel . Eindelijk voor de elektronische versie, de meest basale op de Lincoln MKS, het is een sensor die afhankelijk van het bouwjaar van uw Lincoln MKS op verschillende plaatsen kan worden gepositioneerd en die de kilometergegevens doorgeeft aan de boordcomputer.

Weiterlesen:
Hoe verander ik de zijspiegel op mijn Lincoln MKS?

Zet de teller voor de dagelijkse kilometerstand terug op nul op Lincoln MKS

.

Laten we nu verder gaan met de meest noodzakelijke stap, hoe de dagteller van uw Lincoln MKS resetten? Hoewel deze stap vrij eenvoudig is uit te voeren, zijn sommigen van u, bijvoorbeeld nieuwe kopers van Lincoln MKS, mogelijk niet goed op de hoogte van het proces om dit proces te voltooien.

We zullen nu kijken naar de verschillende manieren om de dagteller op Lincoln MKS op nul te zetten:

 • Houd de rechterknop op uw dashboard enkele seconden ingedrukt totdat er nul wordt weergegeven op de dagteller
 • Als deze knop niet werkt, kunt u de comodo van de rechterteller gebruiken door de knop aan het einde een paar seconden in te drukken totdat de kilometerteller van uw Lincoln MKS op nul wordt gezet.
 • Ten slotte moet u mogelijk op sommige van de nieuwere modellen zoek in de middenconsole en het display van uw auto en doorloop de instellingen van uw auto om deze op nul te zetten

.

Als u de serviceteller van uw Lincoln MKS wilt resetten, lees dan ons artikel over dit onderwerp.

Draai of verlaag de kilometerstand van zijn Lincoln MKS-kilometerteller

Laatste deel, waarvan sommigen van u kunnen profiteren, hoe hij de kilometerstand van zijn Lincoln MKS kan verlagen . Weet al dat deze actie is totaal niet toegestaan ​​door de wet , en dat als u deze actie uitvoert, u riskeert tot 2 jaar gevangenisstraf en een boete van 300 euro. Niettemin, als u twijfelt over de kilometerstand van een Lincoln MKS voordat u hem koopt, is het misschien interessant om te weten hoe oplichters werken.

 • Een mechanische kilometerteller resetten naar nul op Lincoln MKS:

  Hoewel ze steeds zeldzamer worden, zijn mechanische kilometertellers het minst moeilijk om mee te knoeien, in werkelijkheid was het genoeg om simpelweg identificeer de kabel van de meter, koppel hem los en sluit een boor erop aan om hem ondersteboven te laten draaien en de kilometerstand van zijn Lincoln MKS te verhogen of te verlagen.

  .

 • Zet de elektronische kilometerteller op nul op Lincoln MKS;

  Ten slotte zijn de nu eenvoudige elektronische kilometertellers die bedoeld waren om fraude effectief te bestrijden, niet onkwetsbaarder dan de mechanische versies. In feite, met behulp van de diagnose-aansluiting van uw Lincoln MKS is het mogelijk de kilometerteller van uw Lincoln MKS te resetten , met behulp van een computer en software is het mogelijk om de kilometerstandgegevens die op uw dashboard worden weergegeven te wijzigen.

Weiterlesen:
Injectieprobleem Lincoln MKS, wat te doen?

Als je meer tutorials over de Lincoln MKS wilt, ga dan naar onze Lincoln MKS-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector