Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de kilometerteller op Lincoln MKZ te resetten

Moderne auto’s zijn uitgerust met een indrukwekkend aantal opties, en nu kun je zelfs Deezer op je auto spelen. Toch zijn enkele basisopties nog steeds erg handig. Het is duidelijk dat het kennen van het bereik van uw Lincoln MKZ deel uitmaakt van de basiskennis om niet zonder gas te raken. Velen van ons doen vaak hetzelfde, de kilometerteller van onze Lincoln MKZ na het tanken weer op nul willen zetten om te weten hoeveel kilometer we gaan rijden . In dit artikel zullen we beschrijven hoe de kilometerteller op Lincoln MKZ te resetten . In een eerste keer zullen we geïnteresseerd zijn in hoe deze dagteller werkt en in een tweede keer hoe we deze dagteller kunnen resetten en in een laatste deel, als het mogelijk is om de kilometerstand van zijn Lincoln MKZ te verminderen.

Hoe werkt de dagteller op Lincoln MKZ?

Laten we ons artikel beginnen met hoe uw meter functioneert. Hoewel het niet nodig is om te begrijpen hoe uw auto werkt, is het toch verstandig en praktisch om de basis te kennen. Als je vragen hebt over het resetten van uw kilometerteller naar Lincoln MKZ , dan zal dit onderdeel u zeker interesseren.

De kilometerteller of kilometerteller van uw auto was vroeger mechanisch en is nu gewijzigd in elektronisch. De bedoeling van deze verandering is voornamelijk om tegen te vechten kilometerfraude , in werkelijkheid, sommigen van ons wisten hoe ze mechanische kilometertellers moesten veranderen verlaag of reset de kilometerstand van een Lincoln MKZ om het te verkopen voor meer dan zijn werkelijke waarde.

In de mechanische versie werkt het met een systeem van drums gekoppeld aan een kabel die wordt aangedreven door de uitgaande as van de versnellingsbak of het differentieel . Eindelijk voor de elektronische versie, de meest basale op de Lincoln MKZ, het is een sensor die afhankelijk van het bouwjaar van uw Lincoln MKZ op verschillende plekken kan worden gepositioneerd en die de kilometergegevens naar de boordcomputer stuurt.

Weiterlesen:
Hoe de startonderbreker Lincoln MKZ uitschakelen?

Stel de teller voor de dagelijkse kilometerstand opnieuw in op Lincoln MKZ

.

Laten we nu verder gaan met de belangrijkste stap, hoe de dagteller van uw Lincoln MKZ resetten? Desalniettemin is deze stap vrij eenvoudig uit te voeren, sommigen van u, bijvoorbeeld nieuwe kopers van Lincoln MKZ, zijn misschien niet bekend met het proces om deze taak uit te voeren.

We zullen nu kijken naar de verschillende benaderingen om de dagteller op nul te zetten op Lincoln MKZ:

 • Houd de rechterknop op uw dashboard enkele seconden ingedrukt totdat er nul wordt weergegeven op de dagteller
 • Als deze knop niet werkt, kunt u de comodo van de rechterteller gebruiken door de knop aan het einde een paar seconden in te drukken totdat de kilometerteller van uw Lincoln MKZ op nul wordt gezet.
 • Ten slotte moet u mogelijk op sommige van de nieuwere modellen ga door de middenconsole en het display van uw auto en doorloop de configuraties van uw auto om deze op nul te zetten

.

Als u de serviceteller van uw Lincoln MKZ wilt resetten, bladert u door ons artikel over dit onderwerp.

Draai of verlaag de kilometerstand van zijn Lincoln MKZ-kilometerteller

Laatste onderdeel, dat sommigen van u kan interesseren, hoe de kilometerstand van zijn Lincoln MKZ te verlagen . Weet al dat deze actie is totaal niet toegestaan ​​door de wet , en dat als je dit werk uitvoert, je riskeert tot 2 jaar gevangenisstraf en 300 euro boete. Als u echter twijfelt over de kilometerstand van een Lincoln MKZ voordat u deze koopt, kan het interessant zijn om te weten hoe fraudeurs werken.

 • Een mechanische kilometerteller resetten naar nul op Lincoln MKZ:

  Niettemin worden ze steeds zeldzamer, mechanische kilometertellers zijn het gemakkelijkst om mee te knoeien, in feite was het voldoende om gewoon zoek de kabel van de meter, koppel hem los en sluit een boor erop aan om hem ondersteboven te laten draaien en de kilometerstand van zijn Lincoln MKZ te verhogen of te verlagen.

  .

 • Zet de elektronische kilometerteller op nul op Lincoln MKZ;

  Ten slotte zijn de nu eenvoudige elektronische kilometertellers die bedoeld waren om fraude effectief te bestrijden, niet onkwetsbaarder dan de mechanische typen. Klaarblijkelijk, Met behulp van de diagnose-aansluiting van uw Lincoln MKZ is het mogelijk om de kilometerteller van uw Lincoln MKZ te resetten , met behulp van een computer en software is het mogelijk om de kilometerstandgegevens die op uw dashboard worden weergegeven te wijzigen.

Weiterlesen:
Ruitenwisser zit vast op Lincoln MKZ

Als je meer tutorials over de Lincoln MKZ wilt, ga dan naar onze Lincoln MKZ-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector