Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de lamp van de voorste richtingaanwijzer op mijn Land Rover Range Rover Evoque vervangen?

Of het nu voor uw persoonlijke veiligheid is, voor technische controles of om een ​​boete te voorkomen, het is absoluut noodzakelijk ervoor te zorgen dat uw richtingaanwijzerlampen altijd werken. In werkelijkheid zijn lampen aan slijtage onderhevige onderdelen die na een tijdje zeker zullen doorbranden en daarom moeten worden verwisseld. Je bent waarschijnlijk op deze website omdat een van je voorste richtingaanwijzers is doorgebrand en je twijfelt hoe de lamp van een voorste richtingaanwijzer op uw Land Rover Range Rover Evoque te vervangen?, hebben we dit document gemaakt om u te helpen het zelf te doen en niet naar uw automonteur te gaan. In een eerste stap zullen we kijken naar het controleren van een doorgebrande gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer op uw Land Rover Range Rover Evoque en in een tweede stap, hoe u de voorste richtingaanwijzerlamp van uw auto vervangt..

Hoe weet u of de gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer op uw Land Rover Range Rover Evoque is doorgebrand of moet worden vervangen?

Als u met uw motorvoertuig rijdt, heeft u niet altijd de mogelijkheid om alle beveiligingscomponenten van uw Land Rover Range Rover Evoque te controleren. In werkelijkheid heb je bijna altijd haast en heb je de neiging om in je motorvoertuig te stappen, je reis te maken en meteen weer neer te leggen zonder de tijd te nemen om een ​​regelmatige controle uit te voeren. Het is daarom relevant om de tijd te nemen om af en toe de staat van uw koplampen en richtingaanwijzers te controleren. Het is heel goed mogelijk dat je een voorste richtingaanwijzer op uw Land Rover Range Rover Evoque, maar dat je het niet hebt gedetecteerd. Hier zijn de twee eenvoudige methoden om te controleren of een voorste richtingaanwijzer is doorgebrand of dat u deze snel moet vervangen:

 • Wanneer u stopt, zet u het contact van uw auto aan en vervolgens afwisselend uw linker- en rechtervooraanwijzers en stapt u uit de auto om te controleren of ze werken.
 • Door te luisteren naar het geluid van je oogkleppen. In werkelijkheid is er op elke auto een geluidssignaal dat u op een voorste richtingaanwijzer lamp doorgebrand op uw Land Rover Range Rover Evoque, zult u zien dat de tijd tussen elke “klik” veel dichterbij is, dit geeft aan dat u dat moet doen verwissel de voorste richtingaanwijzerlamp of eerder. Het is aan jou om te controleren en uit te zoeken welke is uitgebrand door een visuele verificatie zoals bij de eerste methode die eerder is getoond.
Weiterlesen:
Prijs remschijf vervanging voor Land Rover Range Rover Sport?

Het kan zijn dat u een extra lamp moet vervangen, zoals die van uw dimlicht of uw positielichten. Aarzel niet om onze artikelen te lezen om u te helpen deze vervanging uit te voeren.

De gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer op uw Land Rover Range Rover Evoque vervangen

Laten we nu naar de hoofdstap van dit document gaan, hoe vervang ik de gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer van uw Land Rover Range Rover Evoque? Houd er rekening mee dat dit proces heel eenvoudig is, u moet toegang krijgen, vanaf de binnenkant van uw motorkap, door de wielkast, of gewoon door uw bumper naar uw koplampunit, open deze en vervang de doorgebrande voorste richtingaanwijzer lamp van uw Land Rover Range Rover Evoque. Raadpleeg ons speciale document als het een lamp op uw achterknipperlicht is. Aan de andere kant zijn hier de details van de richtlijnen die moeten worden gevolgd om deze handeling correct uit te voeren, afhankelijk van de strategie die u wilt volgen.

Gloeilamp voorste richtingaanwijzer op uw Land Rover Range Rover Evoque vervangen via de motorkap:

 • Open uw motorkap en maak de toegang tot uw koplamppods vrij.
 • Gebruik een torx-tip om de koplampunit op uw auto te openen
 • Schroef de voorste richtingaanwijzerlamp van uw auto los door deze een kwartslag linksom te draaien
 • Vervang de voorste knipperlichtlamp van uw Land Rover Range Rover Evoque door de nieuwe (controleer of het een oranje of transparante lamp is).
 • Zet alles weer in elkaar en test of de gloednieuwe richtingaanwijzerlamp werkt.

  Vervang de gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer van uw Land Rover Range Rover Evoque via de wielkast:

  Deze benadering is vooral praktisch wanneer u niet genoeg ruimte in de motorkap heeft om toegang te krijgen tot de voorste richtingaanwijzers van uw auto:

  • Til je auto op en verwijder het voorwiel aan de kant waar je aan wilt werken.
  • Haal je wielkast eruit met een torx-bit.
  • Ga naar uw koplampblok en vervang de voorste richtingaanwijzerlamp op uw auto volgens dezelfde richtlijnen als op het eerder geziene onderdeel.

  Vervang de voorste richtingaanwijzer lamp van uw Land Rover Range Rover Evoque via de bumper:

  Op sommige jaren of afwerkingen, afhankelijk van de opties, is de enige eenvoudige toegang die u nodig hebt om de voorste richtingaanwijzerlamp van uw auto te vervangen, om onder uw voorbumper door te gaan. Er zijn slechts een paar stappen die veranderen van het volledige proces, we zal ze nu beschrijven:

  • Zet uw Land Rover Range Rover Evoque op een krik of een kaars.
  • Verwijder de schroeven van de motorschoen van uw auto (plastic onderdeel onder uw motor) en uw schokdemper. Pas op met de plastic nietjes die breekbaar kunnen zijn.
  • Verwijder uw koplampblok en vervang de voorste richtingaanwijzerlamp van uw Land Rover Range Rover Evoque volgens de stappen in de bovenstaande onderdelen.
  • Zet het geheel weer in elkaar.

  Kijk voor meer tips over de Land Rover Range Rover Evoque in de categorie Land Rover Range Rover Evoque.

Weiterlesen:
Olielamp Land Rover Range Rover Sport die blijft branden
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector