Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de Land Rover Defender-motor schoon te maken?

Of u nu een schone auto wilt hebben of uw auto wilt verkopen, het reinigen van de motor van uw Land Rover Defender is een onderhoudshandeling die niet noodzakelijk goed wordt gecontroleerd, tussen de angst om elektronische elementen te beschadigen of niet te weten welke producten te gebruiken … In dit artikel zullen we je vergezellen om deze service met gemoedsrust te voltooien. Om dit te doen, zullen we eerst uitzoeken waarom het relevant kan zijn om de motor van uw auto te reinigen, en in een tweede stap, hoe de motor van uw Land Rover Defender schoon te maken .

Waarom de motor van uw Land Rover Defender reinigen?

Daarom beginnen we onze inhoud door u te vertellen waarom het misschien goed is om na te denken over een reiniging van het motorblok van uw Land Rover Defender .

Het meest algemene motief voor het reinigen van de motorruimte van uw motorvoertuig is regelmatig onderhoud. Als u uw motorvoertuig niet schoonmaakt, zal dit vuil en aanslag veroorzaken en vroeg of laat schade toebrengen aan auto-onderdelen van uw motorvoertuig. We raden u aan deze reiniging 1 tot 2 keer per jaar uit te voeren. Het kan net zo goed interessant zijn om uw motor schoon te maken voordat u uw Land Rover Defender verkoopt, maar pas op dat u deze niet te veel schoonmaakt, potentiële kopers zouden kunnen denken dat een te schone motor synoniem is met een lekkende motor die probeert te worden gecamoufleerd door een complete schoonmaken, beter een gezonde motor dan een te schone motor.

Weiterlesen:
Motorlampje blijft branden Land Rover Defender

Hoe de motor van uw Land Rover Defender reinigen?

We beginnen nu met de kern van de inhoud met het praktische gedeelte van het reinigen van het motorblok van uw Land Rover Defender . Om dit te doen, zullen we ons in het eerste deel concentreren op de voorbereiding die u op uw motor moet doen om deze handeling correct uit te voeren, en in een tweede keer op de richtlijnen om u in staat te stellen de motorruimte van uw Land Rover Defender schoon te maken.

Om de motor van uw Land Rover Defender voor te bereiden voordat u hem schoonmaakt

.

Eerste stap en niet de minst noodzakelijke. Zelfs als de motorruimte van uw auto waterdicht is ontworpen, is het ook niet aan te raden deze volledig te reinigen vanwege de vele elektrische elementen binnenin. Daarom, voordat u reinig de motor van uw Land Rover Defender helemaal, het is beter om bescherm de elektrische elementen van uw Land Rover Defender . Dit zijn de stappen die u moet nemen om de motor van uw auto correct te beschermen:

  • Koppel de accu los en verwijder deze uit uw Land Rover Defender , denk om dit te bereiken niet twee keer na om onze inhoud over dit onderwerp te raadplegen als u niet weet hoe u deze stap moet uitvoeren.
  • Verwijder het bovenste motorhuis van uw Land Rover Defender , het is een plastic hoes die over het algemeen kan worden verwijderd door een paar schroeven los te draaien. Hierdoor krijgt u minder moeilijk toegang tot de hele motor van uw motorvoertuig.
  • Bescherm alle elektrische elementen met plastic folie , rekbaar bijvoorbeeld, deze bevat de flowmeter (die is gebaseerd op uw luchtinlaat), de dynamo, alle elektrische kabels en de zekeringenkast

.

Reiniging van de motorruimte van een Land Rover Defender

Nu u uw motorrijtuig voor reiniging heeft voorbereid, hoeft u alleen maar te beginnen met schoonmaken, hier volgen de stappen waaraan u zich moet houden maak de motor van uw Land Rover Defender goed schoon :

  • Laat de motor van uw motorvoertuig ongeveer 5 minuten opwarmen, dit zal het vet vloeibaarder maken en helpen bij de eliminatie ervan.
  • Gebruik een sterke motorontvetter en spuit royaal op alle zichtbare delen van uw Land Rover Defender motor.
  • Laat het vijf tot tien minuten werken.
  • Gebruik geen hogedrukreiniger, aangezien dit onderdelen van uw motor kan aantasten. Gebruik dus een tuinslang en rijs met veel water op.
  • Als u tevreden bent met het resultaat, kunt u uw motor drogen met een compressor, als er sporen van vet achterblijven, kunt u de handeling herhalen totdat deze verdwijnt.
  • Laatste kleine tip, als u wilt en het budget heeft, kunt u een laag motorbescherming aanbrengen, dit voorkomt de ophoping van vuil op de motor van uw Land Rover Defender, u vindt dit soort producten in gespecialiseerde winkels of in de categorie producten voor bootmotoren

.

Het enige wat u hoeft te doen is het werkgebied schoonmaken, uw motorcarter opnieuw monteren, uw accu opnieuw aansluiten en u kunt weer met een schone motor de weg op.

Als je meer tutorials over de Land Rover Defender wilt, ga dan naar onze Land Rover Defender-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector