Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de Land Rover Discovery Sport achterbank te verwijderen?

Het willen aanpakken van de kleine problemen die aan uw auto moeten worden gemaakt, begint steeds eenvoudiger te worden. In feite is het jaarlijkse budget dat aan een auto wordt toegewezen enorm, dus het lijkt een slimme keuze om deze zelf te willen repareren. Ongeacht het openen van uw brandstofpomp, het veranderen van uw stoel, het wassen van een vlek of het uitzonderlijk vervoeren van zware spullen, sommigen van u denken eraan hoe de achterbank van de Land Rover Discovery Sport te verwijderen. We zullen op deze pagina proberen om u de verschillende manieren te bieden, afhankelijk van het jaar en de serie van uw Land Rover Discovery Sport.

Hoe de achterbank van Land Rover Discovery Sport met boutsysteem te verwijderen

Laten we beginnen met het eerste scenario. Als u een techniek probeert te vinden om de achterbank van uw Land Rover Discovery Sport te verwijderen, die slechts met 4 bouten is bevestigd, is deze procedure waarschijnlijk de eenvoudigste. Om dit te doen, hoeft u alleen maar de twee moeren aan de achterkant van uw stoel los te draaien, toegankelijk vanuit uw kofferbak, met een Torx-bit. Draai vervolgens de twee moeren aan de voorkant van de stoel los, deze bevinden zich onder de stoel ter hoogte van de voetenruimte van de passagier. Hierdoor kunt u hem volledig uit de bevestigingen halen en verwijderen.

Het verwijderen van de achterbank Land Rover Discovery Sport met clipsysteem

De procedure is nu een beetje moeilijker omdat we de neiging hebben sceptisch te zijn over vaststaande banden, in het algemeen bang om te hard te trekken en er een te breken. Hoe verwijder ik de achterbank van mijn Land Rover Discovery Sport met een clipsysteem? In het algemeen deze clips bevinden zich onder de stoel, u zult ze zien wanneer u de zitting van de bank optilt. Deze clips zijn vaak samengesteld uit een plastic gedeelte en een metalen strijkijzer dat erin klikt, om ze los te maken moet je met een schroevendraaier op het plastic gedeelte drukken en aan het metalen gedeelte trekken. Als in sommige series deze tactiek niet werkt, is trekken gewoonlijk voldoende om ze los te laten.

Weiterlesen:
Hoe het remvloeistofpeil op Land Rover Discovery controleren?

Het verwijderen van de achterbank Land Rover Discovery Sport met vouwsysteem met bouten alleen aan de voorkant

Eindelijk, het laatste proces om de achterbank van uw Land Rover Discovery Sport te verwijderen, sommige jaren hebben een opklapbare stoel die niet aan de achterkant is bevestigd, in zo’n geval is het de eenvoudigste techniek die u kunt bereiken. Je hoeft alleen maar Kantel de stoel naar voren en je hebt toegang tot de Torx-moeren waarmee hij aan het chassis van het voertuig is bevestigd. Zodra deze moeren zijn losgeschroefd, moet u de achterbank van uw Land Rover Discovery Sport kunnen verwijderen.

Dat is alles, nu zou u alle informatie moeten hebben die u nodig hebt om de achterbank van uw auto probleemloos te verwijderen. Als u andere onderdelen zoals de bumper van uw Land Rover Discovery Sport probeert te demonteren, hebben we ook enkele handleidingen gemaakt om u bij deze taken te helpen.

Kijk voor meer tips over de Land Rover Discovery Sport in de categorie Land Rover Discovery Sport.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector